Gravidute si mamici de Constanta (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

jojo, felicitari.ca si angi am stiut ce poza urma sa vad.sa ai o sarcina usoara si sa fii sanatoasa.si eu spuneam ca daca ar fi o sarcina fara probleme merita 1000 euro la nastere, dar daca e cu probleme sau mai dificila atunci se simte.felicitari inca o data
la multi ani de ziua noastra.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

In primul rand ...cu intarziere e drept LA MULTI ANI tuturor ANDREILOR ,ANDREELOR.Apoi LA MULTI ANI ! tuturor ptr azi .

Menuet ,gasesti la magazinul Maredi - pe I.G.DUCA, un cozoroc special ptr baie, 30 ron .
Luca e incantat ,adora apa ,pana la spalatul pe cap ..am cumparat produsul respectiv in ideea sa nu mai urle la momentul spalarii pe cap ...DEGEABA in cazul lui ,il da jos din cap si se joaca cu el .

jojo FELICITARI !

ISI ,multam de apreciere .Voi face ,cu siguranta un fratior/surioara ptr Luca (desi eu simt ca tot baiat va iesii, ma simt mama de "baiet", soacra-poama acra).
Eu stiu , cred ca este vb de noroc, ptr ca genetic nu are cum sa fie cuminte ...atat eu cat si sotul ....in nici un caz nu am fost cuminti,

Cum va petreceti ziua de azi ?
Eu ,deocamdata, prin munca ,la birou.
Mai tarziu, cred ca imi voi duce copilul in orasel.

Spor la treaba sau papat fasole cu carnati ...dupa caz!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

Chryssy, eu ti-am raspuns, am si eu DPN-ul tot in ianuarie, insa chiar daca sunt din Cta ... n-am ajuns niciodata in spitalul judetean, aud ca conditiile sunt mai rele si ca totusi exista o aripa renovata, in prima faza vreau sa vad care e treaba cu maternitatea particulara si apoi ma voi hotara, pt ca din ce am auzit si la spital tre sa dai plicu in stanga si in dreapta.... mai tinem legatura daca in 6 dec deschid maternitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

imi cer scuze,ca fac cu intarziere urari pt sf andrei,dar am avut o zi agitata,din cauza andreei mele,asa ca...,pt anreea de mocutza,andrei de doc,andreb,andicu,andrei de mav,si mai ales va multumim si noi pt urari...!
jojo,wow ce veste!,sa-ti dea dumnezeu un bb sanatos!
vreau sa va multumesc tuturor pentru faptul ca v-ati implicat intr-un fel sau altul in a ma ajuta in problema cu mihaita!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep...... in primul rand, stiu ca este cam tarziu, va multumesc din suflet pentru urarile de aniversarea mea.

Cam mare absenta mea pe aici ...... dar ... sa va explic: calculator facut varza de Theo .... si nu am apucat sa il repar prea repede ... lipsa de timp ... Concluzia: nu pot nici macar sa il mai deschid .... ca face ca trenul cand ma vede ca butonez la tastatura si daca nu il iau in brate urla cat il tin puterile. Am facut imprudenta sa ies din camera pentru o secunda .... si el deja era pe tastatura ... si calculatorul ..... ras tot din el! Ca nu am mai putut sa salvez nimic.
Am mai incercat pe la munca sa intru sa mai citesc ... dar am ramas foarte in urma .... deci am restant un capitol si jumatate.

Sper ca sunteti bine, ma duc sa citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai petrecut pe aici ....

Astazi ce faceti? Eu sunt libera si as vrea sa profit, bagam o intalneala, ceva? Intre 14.00-17.00 cred ca Theo va dormi ... in rest .... suntem disponibili.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

La multi ani! Andreior si Andreelor (scuze de intarziere din motiv de vizita de 4 zile a socrilor)

Jojo_miha...FELICITARI!!!!! Sa dea Domnul a ai o sarcina usoara usoara pana la termen!

Va pup pe toate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello, si Romani, la multi ani!

Jojo, FELICITARI!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, sa dea DD sa fii ok cu tensiunea de data asta si sa stai linistita pana la nastere! asteptam confirmarea de la eco!
Alina(Lulu), da, ma pregatesc de servici . Maine gata cu leneveala, sa vedem cum va fi, sper sa n-avem probleme cu Filip ca n-are de ce. E invatat cu bunicii-socrii mei, la ei a mai dormit de vreo 2-3 ori pe zi...zic eu ca o sa fie bine. Multumesc de grija!
Daddy, La multi ani de Sf. Andrei! si pt fetita ta, Andreea! scuze, acum am citit si am vazut ca ati sarbatorit si voi ieri!
Monica-Mokika, mai bine mai rar, decat deloc! ce mai face Teo ? cand ai timp, mai povesteste-ne de el!

Eu ma pregatesc pt maine, chiauna! aseara am sarbatorit si am strans dupa musafiri pana la 12 noaptea, azi-dimineata mi-a dat Filip trezirea la 6.30!!! abia acum a plecat cu tac'su la {bwa-bwa-bwa"...adica la broscute Probabil ca va adormi pe drum, ca e rupt, dar in casa nu mai vrea sa mai adoarma, neam!
Sa va zic ce perle mai scoate: cand face kk e "putiiii!.." si pana nu i-l dau sa il duca la gunoi,n-am liniste! Azi, m-a luat in brate, il tineam asa, pe burta, si imi facea "ma..ma.." adica mai-mai, ma mangaia si de obicei imi arata ochii, gura,nasul, parul, etc..si eu i le insir, la mine sau la el pe fata..stie deja tot pe fata si sa arate burtica, tite, putza , manute, picioare si degetele. Asaaa, si la un moment dat incepe, aratand spre fata mea: "co-chii..gu-chii, na-naa.., pa'uu, pa-pu.." (ochii, gura, nasu, parul, capul)...sa mor!!! nu pot sa zic ca imi venea sa-l mananc!
Si ultima faza : ne jucam cucu-bau pe langa fotoliu, dar la Bau e il mai fugaream in jurul fotoliului in chiotele lui; la un moment dat, m-am oprit sa-mi trag sufletul, si cand il vad ca vine spre mine : "Mama...aadeee.." si imi facea cu degetelul aratator , semnul acela"vino-ncoa!" - nu stiu cand l-a prins, ca e prima oara cand il vedem! eram cu taica-sau, iar ne-am topit!!
Si mai zice "shush-sus","poua-ploua" , "vinee", "data-gata","ute-uite", "baie";

Gata, v-am cu laudatul ciorii, acum va las!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mai, Andicu...da e vorbaret baiatul tau! pentru Filip

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicu !

Servici usor ptr. maine .
E super Filip.

Si LUCA la capitolul vorbit, are cate ceva in protofoliu :apa, mama ,tata, AIUIIA-ALINA adik eu ,OGIOGIO-GEORGE adik tasu', baba-bunica, pipi-pipi , aide-haide, cah- la mizerie ,scame, uff-foc,fierbinte, abu-autobuz, opa-hopa,leagan, iete-uite(asta e cam cu accent di la Moldova ), aaa- nani: linga,linga- muzica.
De aratat arata si el toate cele,isi duce pampersul la gunoi (din pacate si alte lucruri care nu ar trebui duse acolo ) kk face numai la olita,pip de cate ori il punem, danseaza ,isi da drumul la combina singur ,cand are chef de plekat afara isi ia ghetele de la cuier le tranteste la usa si incearca sa se incalte ,e de coma .
Si multe ,multe altele.
Face din ambii ochi (il pui s afaca cu ochiul ) ,se incrunta ( ii spui ca esti suparata pe cineva -imediat se incrunta la aceea persoana) ,daca ii spui "POZA DE BULETIN" ranjeste imediat ,se tranteste in cur si sta asa (asta e "vina" lui tasu', atenteaza la sticlele de parfum ,vine si te pune sa ridici mana sa tea prfumeze ,se creia o pauzaste pe fata, pe maini......si multe ....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Offf, fetelor ce frumos povestiti voi acolo de puiutii vostri ce repede trece timpul si se fac mari.

Mai, oare eu sunt singura care a fost multumita de spitalul judetean Constanta? Pe bune daca am sa ma plang de ceva. AM stat intr-o rezerva cu un pat, fara plata, la etajul 7, aceeasi in care a stat si Eris, asistentele si dr s-au purtat super cu mine, bani am dat pentru ca am vrut eu si am dat bani ca sa rasplatesc serviciile nicidecum ca sa faca ceva, nimeni nu mi-a vorbit urat si toata lumea s-a purtat super frumos cu mine si cu bebe, repet, banii pe care i-am dat i-am dat de drag, nicidecum ca sa se poarte cineva frumos cu mine. SI a fost si curat, pe bune.

Acum nu stiu ce sa spun, si eu auzisem atatea povesti de groaza dar n-am avut absolut nicio problema. Ba chiar Pupicu refuza laptele praf Nan care se dadea acolo si asistenta de la bebici m-a invatat sa iau Milumil ca ala e mai bun si s-ar putea sa ii placa (ce stiam eu de lapte praf, ca nu-i place lui bb, habar nu avem) si imi fcea mie lapte separat pt bebe cu toate ca la tot poporul facea Nan, ceea ce insemna un efort in plus fara ele si sa mor daca a strambat din nas ea sau cele care au venit in schimburile urmatoare sau mi-a cerut ceva. Si la neonatolog n-am dat niciun ban ca n-am stiut cine e, Doamne, tare ametita mai eram :))) Acum stiu care era si am mai avut si pb ca bb scazuse ff mult in greutate de foame, 400 de grame si ea mi-a trecut in grafic ca nu a scazut decat 200 ca sa poata sa imi dea drumul acasa. FARA SA-I DAU NIMIC! Si am multe asemenea exemple. SI doar nu sunt printesa din Kakazburg ca sa se poarte asa cu mine ca sunt eu bogata frumoasa si renumita. Asa ca ce sa zic? Fiecare face cum simte, poate am avut eu noroc??????

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput