Gravidute si mamici de Constanta (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

EL este cel cu pricina.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani,Andreilor si Andreelor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Jojo, FELICITARI, un fratior sau o surioara si multa, multa fericire la voi in casa, sa fie numai bine!!

aoleu, m-a luat cu emotii

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Doc multumesc frumos!
Se tot vb de maternitatile private,daca o nastere normala este 1000,atunci o cezariana obligat e peste 2000 euro ceea ce mi se pare enorm,puneti la socoteala si consultatia la fiecare doua saptamani,plus toate testele si echografiile si ajung in sapa de lemn,nu mai mancam .

PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Nu eu ziceam de clinica particulara...
Si eu cerusem informatii si mi-a raspuns o fata,nu mai stiu exact cine :-s
La Bucuresti la Elias era 1300 sau aproximativ,asta incluzand si vaccinele la domiciliu dupa nastere si vizite pana face bebe 2 luni,parca asa ...si chiar era bine,eu asa zic,acum depinde de posibilitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

pana nu expira ziua, multumim de urari pentru sfantul de la noi de acasa (ca doar de-aia i-am mai pus un nume )

urez si eu la multi ani pe ultima suta de metri pentru toate andreele si andreii forumului, precum si pentru alte rude de acas', numai bune de sarbatorit.

rozi, n-am cu ce te ajuta

gravidute nooi! ce mai fac burticile??

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna seara...

Mai sunt 4 minute dupa ceasul meu pana trece ziua..asa ca...LA MULTI ANI tuturor ANDREELOR SI ANDREILOR mici si mari...multa sanatate si noroc.

Multi pupici tuturor...nu am mai intrat de ceva timp si ma tot chinui sa citesc din urma...noi suntem pe ultima suta de metri...Sambata botezul, iar Duminica la 8 dimineata plecam la Buc ca la 14.30 avem avion spre Amsterdam.......si va dati seama cum alergam...mai nou m-am apucat si de bagaje ca nu vreau sa le lasam pe ultima zi..ca sigur o sa uit ceva acasa...si cum sotul merge la cursuri acolo se pare ca o sa luam cateva cine si cu cativa colegi de-ai lui/ sefi ..asa ca tre sa luam si haine de ocazii...blablabla.....
Incerc sa mai intru zilele astea pana Sambata...

Oricum o sa incerc sa pun cat mai curand poze de la botez...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

La multi ani tuturor Andreilor si derivatelor!
jojo,felicitari,sa fie intr-un ceas bun si cu noroc;testul cu pricina m-a convins sa intru pe forum,ca altfel am o durereee de caaap...si am avut si o zi proasta,ma rog,mai sunt si de-astea.
Va pupu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jojo, felicitaaaaaaaaaari!!!!!!!

Din clipa in care am vazut cuvantul EL am stiut ce poza urma sa vad! Sa fie ce-ti doresti tu, fetita sau baietel, Doamne, ce ma bucur pentru voi!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor !Sunteti minunate.
Mamacita mie durerile de cap imi sunt foarte cunoscute,asa ca-ti doresc a te fi trezit mult mai bine.
Pt o mamaica cre are o sarcina fara probleme si care se duce o data pe luna la doctor poate e usor sa puna 1000 euro pt nastere,insa pt cineva ca mine,sa lasi 2.600 o data la 2 saptamani,sa mai faci si doppler dupa o anuminta varsta a sarcinii la un alt doctor tot la doua saptamani,mai punem 3d-ul ,morfologica si tratamentele pt mentinere,si nu mai pun la socoteala ca vb de o cezariana deja............Noi vb de salariile din Romania,tara in care daca nu mai produci ceva pe langa salariu de mizerie(eu am 7 mil)nu stiu cum te-ai descurca.
Angi pt mine chiar nu conteaza ce va fi atata timp cat va fi sanatos,insa ma gandesc cui voi da eu toate rochitele deosebite ale lui Teo.Am pastrat de la ea doar ce a fost mai special.Deci daca voi avea baiat,fac bazar(gratis) la garderoba lui fi-mea ,asa ca va invit la facut fete.

PrimaPlaja

Mergi la inceput