Gravidute si mamici de Constanta (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Inca o data multumesc tuturor fetelor.Azi am tras o sperietura sora cu moartea,m-a durut burta si mijlocul si deja ma gandeam la ce e mai rau,dar dupa 3 no-spa si 2 utrogetsan e mai bine.Maine chiar ma duc la cumparaturile pt mos,cum voi nici de data asta nu ati vrut sa ma onorati cu prezenta(o sa rog sotul sa se uite daca am par pe spate ).Oare de ce este greu sa ne decidem ce sa luam celor dragi?Celor care nu sunt sarbatoriti noi le vom darui un calendar cu Teo,asa ca am de selectat poze,mi-a dat si Rozi un program sa le modific,insa mamei ca e ziua ei,sotului habar nu am.
Eu sunt o obsedata a curateniei insa sotul meu s-a speriat azi si mi-a zis ca el imi cauta o femeie care sa ma ajute la casa,mie nu-mi place sa-si bage cineva nasul in lucrurile mele insa voi mai vedea.
Umflatel am citit reportajul,poate acum va fi citit de mai multa lume si veti avea mai mult noroc.
Nici eu nu ma pot plinge de ultima mea sedere la spital.Fug la somn.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jojo, ne-ai invitat iar la tine? Mie mi-a scapat Uite daca mai ramane valabila invitatia hai sa ne intalnim poimaine la cafea? La ce ora spui tu, e ok pt tine?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

madaluta , tu vrei s amergi la un nutritionist ? sa slabesti ?
Eu am fost acum ceva vreme, sa fie un an, la o tipa din Bucuresti .Ce sa iti spun ,e adevarat mi-a dat un regim dupa o lunga discutie cu ea .Am tinut acel regim ,am slabit ,nu f mult ,cat l-am tinut ,dar atat ,dupa aceea am inceput din nou sa "pun" pe mine ,fara excese alimentare .
In regimul dat de ea, nu faceai foamea,chiar aveai voie si cateva bucatele de ciocolata, dar se cam repeta mancarea si nu era deloc variat meniul.
Cel mai bine am slabit cu un regim alimentar ecilibrat ,cu miscare (am mai mers la sala), cu impachetari cu namol si parargil si masaj ptr tonifiere.
Sanatate lui Darius.
Acelasi lucru l-am patiti saptamana trecuta cu LUCA ,brusc ,peste noapte febra mare ,fara alte simptome,si a tinut si a doua zi si a doua noapte .Dupa un consuklt amanuntit la pediatra ,de vina sunt canini si molarii care se pregatesc sa apara.

Andicule, asteptam impresii de la munca.

Creem, dupa ce am vizionat pozele, mi-am data seama ca nasica Sofiei este Mihaela-fosta mea colega de facultate, o dulceata de femeie.

O saptamana usoara!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Avem 10 LUNITE!!!!
Doamne, ce a trecut timpul.....
pupicei tuturor

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3058605600/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

JOJO
felicitari pentru bebe nou.....si sa stai mai cuminte referitor la curatenie , ca nu degeaba ai avut mici dureri.

Subscriu si eu la ce au zis mamicile Menuet, Angi, Madaluta.....referitor la rezerva de la etajul 7 unde am stat si eu.Foarte multumita am fost de tot si de asistente , despre care mama mea spunea: "parca ar fi ceva in neregula cu asistentele acestea, sunt prea dragute si nu le-am dat nici un ban!!".Dimineata ma intrebau "ce faceti doamna, cum va simtiti astazi???".Si curatenia ok.Mai mult de atat nu am ce zice.
La neonatologie nu am fost, dar se vede in filmuletul facut Andreei de sotul meu , la o ora de la nastere, mizeria de sub unghii a asistentei care imi manevra copilul.

Am avut cu ce compara, deoarece anul trecut am avut o interventie chirugicala la o clinica particulara in Bucuresti (Mednewlife)si nu este nici o diferenta majora, bineinteles exceptand asistenta de la neonatologie.

Iar comparand cu un spital din Bucuresti, nu cred ca e cazul...ca si acolo difera conditiile de la un spital la altul.....
Ca sa nu va mai spun ca la Tulcea, unde a nascut o prietena acu cateva zile, dupa externare asistenta i-a spus sa il schimbe pe copil doar de 4 ori pe zi .

Scuzati ca m-am intins .....

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Tocmai ce ne-am intors de la prima vizita medicala. Am fost la nenea cu aparatu' si daca as fi stiut cum ne va trata, sincer nu mai bateam atata drum, pana in Lacul Tei. Dupa ce ca veneam cu recomandari puternice in spate, ne-a tinut ca nesimtitul mai bine de o ora la usa, timp in care intrau toti tiganii cazati in spital, la control iar legat de consultatie, zero barat. Deci, cu tot cu stetoscop nu a vrut sa recunoasca nici fir de weezing cu toate ca se auzea cu urechea libera cum suiera ca o locomotiva copilul. De detectarea cu aparatul nici nu s-a pus problema pana nu am pus plicu pe masa iar cand ne-am instalat la aparat, fiind cu masca si evident ca bebe s-a speriat si a inceput sa planga, nici ca l-a mai consultat, cica era oricum irelevant(?!).
Si "cireasa de pe coliva": la povestea cu istoricul familiei, cu sor-mea care ca bebelus se sufoca noaptea in somn si isi tusea toti plamanii, ani de zile, zi de zi, a facut afirmatia, ca oricum se vindeca si fara tratament, daca tot i-a trecut pe la 6 ani (evident, dupa niste ani de desensibilizari, vaccinuri si tratamente grele)... No comment...

Maine sunt la alergologul pentru care am si venit de fapt in Bucuresti si sper sa va relatez vesti mai bune.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

daca ati inceput deja cautarile pt cadourile de craciun pentru copii,sa va uitati si in real k au chestii interesante si la preturi mai convenabile dect in Careffour.De exemplu un centru de activitati sau un premergator cu activitati si sunete (tip cel de la Quelle, nu din cel clasic)sau o orga cu scaunelsi microfon sunt la 70 de lei. Le-am vazut la o prietene si chiar arata bine si au multe activitati. Atasez linkul si sper sa nu fie considerata reclama. Am dat vizualizare si vad k imi permit sa il pun...
http://www.real-hypermarket.ro/pdf/supliment2.pdf

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chryssy

Jadesy cum te simti?Ce i-ai pregatit lu bebe?Ce e?Fata sau baiat?
Eu maine ma duc la Cernavoda la domnul doctor in vizita...sa vedem ce zice.
Jojo felicitari!
De vreo trei zile dorm de nu mai pot...sunt o fericita,m-a lasat domnisoara,nu mai joaca fotbal cu ficatul meu :))
A...La multi ani tuturor ca azi e ziua noastra la gramada :)) al meu barbat s-a apucat de petrecut cu prietenii,au gasit motiv ca e ziua lor

Bine, chiar foarte bine ma simt, inca mai muncesc desi sunt in aprox. 34 saptamani, are mama o fetita cuminte foc... de abia astept s-o vad :) Deja i-am cumparat o gramada de hainute, lenjerii si mai avem patut si carucior dar cu asta nu prea ne grabim atata timp cat cumparam o scoica pt ea. Sa stii ca dr Fawaz ( sau cum s-o scrie) vine de 2 ori pe saptamana la Cta sa dea consultatii daca ti-ar fi mai comod.... maine ma duc sa fac nu stiu ce antitetanos vaccin... mi-e cam frica de el , vedem ce si cum. Mai vorbim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Vreau referinte despre un medic oftalmolog bun, pentru copii, in C-ta Teodorei ii curge ochisorul drept de cand a dat frigul. Multumesc!

O seara buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Vreau referinte despre un medic oftalmolog bun, pentru copii, in C-ta Teodorei ii curge ochisorul drept de cand a dat frigul. Multumesc!

O seara buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

D-ra Plesa care are cabinet la parterul hotelului dobrogea, dar este foarte ocupata .daca mergi acolo si vorbesti cu dansa si vede k e vorba de copil si de o urgenta te va primi... este o draguta. este profsionista si are si aparatura buna...
nr de tel 545744, dar parerea mea e sa ceri sa vorbesti direct cu dansa sau chiar sa mergi acolo...

Lulu....da vreau sa slabesc.. dar daca s-ar putea fara efort, fara sport fara un regim prea strict......vreau cam multe nu????
Nu sunt o ambitioasa din fire si de aceea nu sunt in stare sa ma tin de sala sau de vreun regim....
pana acum m-a ajutat metabolismul meu si tiroida sa nu depun prea mult, dar vad k nu mai merge asa...trebuie sa o iau intr-o directie...
macar 5 kg sa dau jos..

andicu: hai nu ne spui nimic despre prima zi la munca? a fost mai usoar decat acasa cu filip??

Jojo: of..nu mai zice asa... cred k neintentionat nu s-a aranjat venirea la tine..din cate vad eu, noi cele care ne tineam de intalniri, ori avem mucosi acasa(eu), ori au inceput munca(doc, andicu)..ori sunt plecate din localitate( andreb), ori au bb mic( mav)..si tot asa...
lasa k vom veni noi, stai linistita. acum trebuie sa ai grija de tine si de burtica si sa nu te superi, k stii k supararea e legata direct de tensiune, nu???

ina: ce faci? cum mai esti? mai scrie-ne macar 2 randuri ...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput