Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 17
AndreB spune:
ca tot va zicea madalina de oferte jucarii am descoperit oferta de la Selgros, destulde interesanta: puzzle ball la 50 lei, masinuta Roary cu figurina la 27 lei, Set doctorita cu 18 accesorii 52 lei si multe altele la 60 lei: ATM de jucarie, Atelierul Piticilor din Alba ca Zapada cu 110 accesorii, tren electric cu sine etc
E clar ca in Carrefour au bagat niste preturi...
link aici: http://www.selgros.ro/turn_page/index.php?magazine=48jucarii
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
daniela76 spune:
buna seara, as dori sa ma primiti si pe mine in randurile voastre.Eu va tot citesc din umbra din cauza ca nu am prea mult timp liber. Mi-as dori sa ma intalnesc si eu cu mamici cu bebei de aceeasi varsta cu bubulina mea , Ala are 1 an si 2 luni. Noi mergem destul de des in parc la piti cum spune ea si am vazut ca multe fete se duc acolo. Ar fi frumos sa avem si noi cu cine sta de vorba.
DESPRE SPITALUL JUDETEAN , eu nu am stat intr-o rezerva, am stat intr-un salon, nu foarte curat,dar asistentelor nu am ce le reprosa. Nu asteptau nimic, se purtau foarte frumos cu toate fetele din salon.
DESPRE UN LOC DE JOACA CA AFACERE. eu am avut unul , am reusit in mai putin de un an sa-l fac renumit in Constanta, chiar acum cateva zile a amintit cineva de el, deci inca este cunoscut. Dar anul trecut a trebuit sa-l vand din cauza ca nu gaseam personal sa imi acopar necesarul,iar eu nu mai puteam continua, pentru ca eram deja in luna in 7-a, Imipare nespus de rau ca a trebuit sa renunt, nu castigam o avere dar aveam o satisfactie enorma ca lucram cu copii.Acum s-au deschis foarte multe si e greu sa le faci fata., cu toate ca ar mai fii loc pe piata.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
Mirela79 spune:
Madalina, eu dau in fiecare zi pe aici numai ca nu mai reusesc sa si scriu. Sanatate multa Brianei si lui Darius. Le-am admirat si eu ochisorii albastri dupa care te topesti.
Doc, sper sa-ti gasesti cat mai repede colocatar la cabinet. Eu am tot intrebat in stanga si-n dreapta, dar deocamdata nimic.
Jojo, sa fie intr-un ceas bun. Ne-ai tinut in tensiune pana ai facut testul. Acum catva timp ti-am scris despre fetita mea Amalia, dar cred ca nu ai observat.
Andreb, nu ma asteptam ca si la Bucuresti sa se poarte doctorii asa. Sper sa gasesti un doctor bun cat mai repede.
Camelia, si eu iti recomand acelasi medic ca Madalina. Eu merg la ea de ani de zile si sunt foarte multumita.
Jadesy, bine ai venit printre noi!
Cate ceva despre noi. Eu mi-am mai luat al doilea job si acum am si mai putin timp ca inainte. Maria nu prea mai are pofta de mancare in ultimul timp si astazi la o privire mai atenta am observat ca ii ies 4 masele deodata. Nu degeaba imi spunea ea cand o intrebam ce o doare, ca o doare gurita.
daniela76 spune:
am uitat
JOJO SA FIE INTR-UN CEAS BUN sarcina usoara si multa sanatate.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
Mirela79 spune:
Am uitat sa va spun ca de 2 saptamani avem un nou locatar. Calutul Murgu Vasilica, care in primele 3 zile a fost calarit non-stop. Daca vreti sa vedeti cateva poze cu el intrati aici www.in-familie.ro/murgu-vasilica/" target="_blank">http://www.in-familie.ro/murgu-vasilica/
Yannia spune:
Jojo-Miha, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebe sanatos!!!
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
isidora spune:
Madaluta si Andre B,multumim de link-uri ! Deja am drumuri de facut maine...
Jojo,felicitari pentru bebe!Sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat!
Daniela,bine ai venit .Ce frumoase sunteti si tu si printesa ...Imi pare rau ca a trebuit sa vindeti locul de joaca ...Si mie mi-ar placea o afacere de genul asta
Rugaminte: poate cineva sa-mi imprumute un premergator din acela clasic dar care sa tina mai mult de 12 kg?Sau cel putin sa aiba scaunul mai trainic...Am luat eu din acela modern de la fisher dar pana merge Ioan in picioare risc sa raman fara spate
Si tot ce am vazut in oras era pana la 12 kg ori my winnie are deja 11 ...
ina78 spune:
Buna seara!
Imi cer scuze ca nu am urat sarbatoritii de ieri. Ii pup si eu pe toti ce poarta numele sfint de Andrei, le urez sanatate si sa aiba parte numai de bucurii.
Jojo nu pot decit sa te felicit. Ma bucur mult pentru tine. Stiu ca-ti doreai si sper - ma rog - sa fie o sarcina usor de dus si rezultatul - bebelusul (as zice baietel ) sa fie sanatos si mincacios.
Maternitatea din Constanta nu m-a dezamagit nici pe mine. Nasterea m-a ajuns parca pina in 1.000 euro, insa am fost super multumita de tot.
Madaluta Mai dispar cite 1-2 zile ca am mai dormit la mama, cu totii sa-i mai inseninam chipul - Gabi e singurul care o mai binedispune acum - care o mai mobilizeaza. Dar revin...
Legat de bonuri... acum de sarbatori... merg daruri, bomboane, brad & accesorii ?
Doc draga te tine... esti o draguta ca de obicei... stii ca eu is mai padureanca de fel. Mav s-a invatat cu mine... Cind ai timp... chiar de nu-s acasa vin sa te primesc.
Am alergat putin mai mult saptamina aceasta, fiind si mama si Mihai acasa si am incercat sa mai facem din acte. Mihai incepe de joi serviciul, iar mama ar vrea de luni... deci teoretic ar trebui de luni sa ramin cu Gabi acasa singura - sper sa ma descurc. Nu mai am rabdare, Gabi nu are pofta de mincare ... iar eu sint... parca putin ...."plutareatza" - asta sa zic in gluma cam ce cred.
Eu as propune o cafea - sau ce vreti voi (tu in special) comandat, nu ma simt in stare sa fac mai mult in casa - pentru vineri... dimineata.. prinz...
Cred ca miine seara dorm iar la mama - fara internet - dar joi... stabilim ora - sau daca o stabiliti voi inainte ma conformez.
Precizez ... nu am facut curat, nu fac mincare... dar voi ncerca sa iau din energia si starea de bine a voastra - daca ma lasati.
Numai bine.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
ina78 spune:
A scris cineva de calendar personalizat... daca nu am insel Jojo... plsssssss.... unde? Am ambele mame acum in decembrie - a mea si soacra.
SAru-mina in avans.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
daniela76 spune:
ISIDORA multumim pentru apreciere , si mie imi pare nespus de rau ca a trebuit sa vand, dar mai tare ma doare ca am vandut cui nu trebuie iar afacerea s-a dus pe apa sambetei.Asta e...
Un premergator am eu, e destul de solid si prea putin folosit. Ala il ura...luam legatura si ti-l aduc in oras.
Asa creste Ala