Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
La multi ani, Andrei&Andreea!
[Iertare ca nu nominalizez, sunt in mare graba...]
Irina, pot sa-ti imprumut costum de www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">spiridus, suna-ma!
...Pana la urma, ne-a facut tati rost de alt costum de urs, cica mai frumos (desi nu l-am vazut inca) decat cel cumparat (cu aproape 90lei)... care-i negru cu gri (parca ar fi costum de sobolanel, nu de urs; am pus poze)... Eu n-as fi cumparat costumul acela... da' tati s-a lasat induplecat de Sebi... care-a zis ca e costum de urs-panda-tavalit...
Angi, cred ca maternitatea particulara ISIS nu este cea deschisa de dr Lutescu... ci mai degraba de dr Cristurean& Zaher& prietenii.......
Andreb, LMA!, scuza-ma ca inca n-am pus linkurile in lista, stau prost cu timpul (si cheful) ai muncit atat de mult pt noi...
Jojo, astept cu nerabdare sa faci testul de sarcina!
Daca mai vrea cineva pe listuta, sa tipe, ca eu-s cam obosita si am reactii lente..........
Jadesy spune:
La ISIS se pare ca nasterea normala este 1000 euro in super conditii din ce mi-a spus staff ul de acolo, fata de conditiile si banii care i-ati dat in spital ce parere aveti mamicilor care ati trecut prin asta ???
isidora spune:
tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei!
In special pt.Serban -Andrei,Andre B,Andicu,Umflatel,Andreiul Tinei si Andreea Mocutzei!!!!!
Chrissy ,iti trmit p.m.
mocutza spune:
Urez LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!!!!!
Sa sarbatoriti frumos voi cei in cauza......
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
AngeliquedeS spune:
Serban -Andrei,Andre B,Andicu, Umflatel, Andrei de TinnS si Andreea de Mocutza, sper ca n-am uitat pe nimeni! Sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si impliniti!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AndreB spune:
Multumesc pentru urari (ca ma vazusi nominalizata )!
Chryssy, vezi, noi suntem fete de treaba si imediat sarim cu sfatu'. Dar evident tu decizi ce si cum. Cu intentia declarata de a nu jigni si a nu necaji pe nimeni din sistemul medical din Constanta eu am scris anteriorul mesaj sa-ti relatez experienta mea, pentru ca asa am fost informata la momentul cand era in situatia ta si asta am hotarat atunci, conform circumstantelor. Doar atat.
Sanatate si tot ceea ce va doriti de Sf. Andrei! pentru Serban-Andreiut, Tinna S., Andicu, Mocutza!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
andicu spune:
Va multumesc mult de urari!
Luati de la mine, virtual , pana una-alta :
sI EU vreau sa urez cu drag si din suflet La multi ani!, AndreB, Umflatel, Andreea de Mocutza, Andrei de Tinna , Serban Andrei si tuturor Andreelor si Andreilor!.
si fug ca-mi vin musafirii!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Chryssy spune:
Multumesc mult AndreB si tie si fetelor :*
Si la multi ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua
nastasie spune:
la multi ani si de la noi de sf.andrei.
citesc foarte atenta despre nasterea la particular.ma intereseaza si pe mine mai ales ca am inceput "munca" pt bb2.si mai ales ca zaher a fost dr cu care l-am nascut pe razvan.si mai ales ca s-a scris atat despre el cu cazurile alea parca din 2007.si tocmai pentru ca oscilez intre el si dr.Lutescu in eventualitatea unei sarcini.
cryssy, bine ai venit.as vrea si eu mai multe detalii daca afli despre clinica asta particulara.deci 1000 natural?nu e rau.adica nici mult nici putin daca zici ca, conditiile sunt super.unde ati zis ca e ?mai exact?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
jojo_miha spune:
La multi ani tuturor Sfintilor ! Serban -Andrei,Andre B,Andicu,Andreea de Umflatel, Andrei de TinnS si Andreea de Mocutza, sper ca n-am uitat pe nimeni! Sa traiti cu numele !
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja