Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 11
irina81 spune:
Daca hotarati ceva pt Mihaita sunt si eu de acord.
Cum ramane cu intalnirea la un loc de joaca pt copii? Am putea pe 7 decembrie pt ca pe 6 are Ellen botezul.Sunteti de acord? Asa putem strange si banii.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 24+
poze
Chryssy spune:
Isidora multumesc ptr detalii ;;)
Culmea ironiei doctorita care mi-a urmarit mie sarcina primele doua luni era tot araboaica,dar a parasit tara.
Am inteles ca domnul doctor este si foarte aglomerat.
Ma poti ajuta cu un numar de telefon,ceva?Multumesc
Irina81 ar trebui sa nasc pe 2 ianuarie 2009,dar luand in consideratie ca e fata,toata lumea mi-a zis sa ma astept ca Mos Craciun sa vina odata cu barza anul acesta :))
Si am o mare speranta,sa fiu macar acasa de Revelion,uitandu-ma la Pro Tv,Prima ceva =)) dar nu in spital.
Nu fugiti nicaieri in acest weekend prelungit?
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi.
Jojo, nu am plecat la munte, doar ca nu am timp de aceea am disparut de aici Vom pleca totusi la munte cred ca pe 15 decembrie.
Azi am avut parte de o seara minunata, m-am jucat de-a prinselea cu baiatul meu el in premergator ma faceam ca fug si el fugea dupa mine, ma puneam jos si deschideam bratele si el se repezea cu tot cu premergator la mine in brate si ma pupa si pe urma fugeam eu dupa el, el fugea iar repede si pe urma se oprea si ma lasa sa il prind si iar ne pupam, nu mai pot dupa el, scumpetea mea!
Mada, si eu am bonuri sa-ti dau. Hotarati cand vreti intalnirea si participam si noi
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
isidora spune:
Irina,ai grija sa nu faci efort,succes cu renovarile!
Prietena mea are 2 baieti si 2 fete,primul are 6 ani,ultimul 1 an si 3 luni iar acum e insarcinata cu cel de-al 5-lea .Sa mai spun ca ii creste fara ajutor ,mama poate sa vina doar in urgente,sotul navigator si mai e si studenta la ff la drept...?
Angi,ce frumos va jucati ...Ioan a facut azi 2 pasi mici de-a busilea...dupa care clasica pozitie pe burta ...daca e grea ce sa facem...Dar nu-mi pierd speranta...
Lulu,uitai sa-ti spui ca ai un copil perfect...nu mai faci?Ca iti ies super
Sanzi,voi vreti sa adoptati? Sa va ajute Dumnezeu!
menuet spune:
Salut fetele.Sunt Rozi!
Vreau sa va rog ceva.Am probleme cu Veve la spalatul pe cap,,plangee.Are cineva sa imi doneze,imprumute, vinde un cozoroc din acela transparent de plaja?Am cautat prin magazine dar nu am gasit.Ce am gasit pe net costa 16 ron dar trebe comanda minima de 50 ron si nu se merita.
Multumim!
AngeliquedeS spune:
Chryssy, bine ai venit printre noi! Chiar duceam lipsa de gravidute ca nu mai ramasese decat Irina si se pare ca vine Jojo tare din urma Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu privire la doctor. Daca ar fi sa fie maternitatea particulara gata m-as duce si eu acolo. ISIS e cea deschisa de dr Lutescu?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor nostri( scuze k nu nominalizez, dar sunt pe fuga) Sa ne traiti cu numele, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Ontica Camelia spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Sf. Andrei/ea! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Jadesy spune:
ISIS e cea deschisa de Cristurean si Zaher pare-mi-se, Lutescu si Rusa deschid si ei dar e in faza de constructie, se aflta undeva vis a vis de fostul targ de legume.