Gravidute si mamici de Constanta (36)
Raspunsuri - Pagina 10
mocutza spune:
Nu apare link-ul complet ...din pacate....
Chryssy bine ai venit !!!! Sarcina usoara in continuare.....si numai lucruri bune sa ti se intample....Pentru medic, uita-te te rog pe prima pagina a subiectului unde ai un link...MEDICI SI ANALIZE IN CONSTANTA.
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
docdecap spune:
'neata si eu, desi e tarziu...
chryssy, bine ai venit, eu am avut medic dr Belcin si am nascut la medgidia, din motive de groaza de spitalul judetean ( si eu am stat fo' 8 ani in bucuresti si am venit deja montata impotriva spitalului din cta)
madaluta, faza cu tipetele si ca nu te mai intelegi cu el e si de la varsta, dar si de la aparitia surioarei. care altfel decat prin plans /tipat nu se exprima, si mai ales plans ne-consolabil, asa ca si darius isi 'aduce aminte' cum era. sor-mea a avut si ea meciuri cu cel mare, cu 2 ani mai mare, care incepuse sa tipe orice ar fi fost, asa ca si cel mic crescand a preluat modelul, abia acum s-au mai calmat. nu spun cati ani are acum cel mare...
lulu, bine ai revenit, don't be a stranger!
ina, in depresie sigur esti, dar e o etapa necesara, important e sa veghezi sa iesi bine si la timp din ea. sapt viitoare poate iti fac o vizita, sa mai vorbim , daca n-ai nr. de telefon ti-l trimit, sa-mi spui daca te aranjeaza, cand si cum.
acuma, mai off-topic, stie cineva dintre voi pe cineva care are nevoie sa inchirieze un spatiu pentru ocupatii cum ar fi consiliere psihologica, poate si masaj, chestii cu clientela redusa si zgomot discret -adica nu telefoane, lume, circulatie. vreau sa inchiriez jumate din apartamentul unde am cabinetul, ca mi-e greu singura cu toata chiria. danke!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Chryssy spune:
Am citit pe prima pagina,multumesc :)
Am auzit de la cineva ca ar fi un medic bun la Cernavoda,un arab sau ceva de genul.Stiti ceva?
Nu am apucat sa vad spitalul judetean si sincera sa fiu nici nu prea sunt curioasa ...nu am auzit pe nimeni spunand nimic de bine.
Va urez o zi buna si la mame si la bebei :*
jojo_miha spune:
Am nevoie de ajutor,nu stiu cum s-o dezvat pr Teodora de ciupit,ea pana adoarme te ciupeste cu unghiutele de iti vine sa-i tai si degetele nu doar unghiile,de vina taicasu este,insa ieri seara imi era rau tati era plecat ,ea nu vroia sa doarma si m-a capiat.I-am dat peste maini si a urlat de mi s-a rupt sufletul.
Of din cate imi aduc eu aminte parca Andicu avea probleme cu tipete si alintatul doar in preajma ei.Cand suntem singure imi scoate peri albi,daca mai e cineva se schimba situatia.
Inaiti doresc sa iesi cat mai repede din starea asta,nu stiu ce sa-ti zic,descarca-te,plangi poate iti va fi mai bine.
Mocutza multa sanatate mamei tale si multa putere acelui cuplu sa treaca peste aceasta nenorocire.E groaznic sa traiesti asa ceva.
Chryssy bine ai venit !Ce ai la purtator baiat sau fata?
Noi nu am mai plecat la munte ,in primul rand inelul meu a costat o mica avere,mama trebuia sa se duca la o inmormantare si cu Teo nu vroiam sa plec,nu stiu daca mai reusim pana in sarbatori.
Angi in schimb cred c-a plecat ca n-a mai dat nici un semn de viata.
Eu inca nu am facut testul ,insa sotul meu a inceput sa dea vestea in tara,am incput sa mananc mai nesarat si sa-mi iau zilnic tensiunea.
Referitor la banii pt Mihaita eu am propus o intalnire daca nu sunt doritori sa ziceti cum facem ca sa strangem ,sa ma duc singura la banca si sa depun o suma mai mica mi se pare nu stiu cum.
Of am un teanc de calcat si daca detest ceva in viata asta este calcatul.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
Chryssy spune:
Fata am :) nu a fost tatal in stare de baiat oricat de mult si-a dorit...eu in schimb sunt super happy,visez rochite,par lung :))mult roz
AndreB spune:
chryssy, in situatia ta sunt am fost si eu: o viata intreaga in Bucuresti si deodata ajung in c-ta, la momentul sarcinii...
Daca inca ai familia (parintii) in Bucuresti, lasa prejudecatile si din luna a 7 cel tarziu reintoarce-te in vederea nasterii. Oricare maternitate din capitala arata si functioneaza de o suta de ori mai bine decat ce este pe aici (vb. strict de c-ta, nu stiu alte orasele). Acum au modernizat saloanele si blocurile operatoare.. poti sa-ti iei din timp o rezerva cu preturi rezonabile, doctori mult mai multi pe metru patrat si mai buni decat aici. Eu asa am procedat.
Recomand Maternitatea Polizu (tine de IOMC) si ca doctor obstretico- ginecolog Oana Toader sau Virginia Tarlea.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Chryssy spune:
AndreB mare problema e ca sunt in 8 luni si se pare ca aici intepenesc.Ai mei sunt incontinuare la Bucuresti,dar daca nasc acolo,al meu nu o sa poata fi prin zona prea mult din pacate.Si eu trebuia sa nasc la Polizu cu domnul doctor Dinu Alexandru,care e super bun din toate punctele de vedere,dar asa a fost sa fie :|
Jadesy spune:
Bine ai venit Chryssy, si eu sunt in 8 luni si ma gandesc serios sa nasc la ISIS - maternitate privata, pare-se ca-i da drumu pe 6.12, oricum o sa trec pe acolo sa vad mai exact ce si cum .... acum ma lupt cu cumparaturile .
isidora spune:
Bine ai venit Chrissy!
Da, ai auzit bine exista un medic f. bun la maternitatea din Cernavoda.Eu am nascut cu el al doilea copil,Abibrinza 2 copii,toate nasteri naturale.Eu o sa incerc sa-ti povestesc din experienta mea si tu decizi cat de bun e ...
La fel si pt.Cami _Antonia.
Nu eram insarcinata inca cu cel de-al doilea cand hotarasem deja ca daca vom mai avea copii voi merge la dr. Chazly Fawaz.Auzisem numai lucruri bune despre el de la o prietena si un fapt f. important pt. mine in alegerea medicului-nu face intreruperi de sarcina,de nici un fel.
Intamplarea,de fapt numai Dumnezeu,sunt convinsa de asta,nimic nu e intamplator , a facut sa aflu despre o cunostinta care se gasea intr-o situatie extrem de delicata.Spun cunostinta pt. ca acum chiar ne-am imprietenit,dar atunci nici nu o cunosteam fizic.
Persoana respectiva era insarcinata cu cel de-al patrulea copil,dar se afla la a cincea sarcina de fapt.Acasa avea 3 copii,2 fetite si un baiat,unul dintre copilasi nascut prematur la 7 luni,a plecat in rai imediat dupa ce nasul sau,preot fiind l-a botezat.
Mamica insarcinata avea 2 nasteri naturale si 2 cezariene la 28 de ani.Voia cu orice pret sa nasca natural cel de-al 4-lea copil in ideea ca daca va fi sa le mai daruiasca Dumnezeu copii sa-i poata avea.
Nici un dr. din Constanta dintre cei la care fusesese nu a vrut sa o ajute nici sa nasca natural ,nici sa -i faca o a treia cezariana.Si stiu ca a fost la cativa dr. renumiti si mai stiu ca era dispusa sa plateasca efortul pt. ca e sotie de navigator si avea de unde.
Se resemnase la gandul ca o sa ajunga la urgenta cand avea sa-i vina sorocul si o sa nasca cumva cu medicul de garda....Cand am auzit povestea m-am ingrozit....Stiind din experienta atator fete cam care e situatia la urgenta atunci cand nu ai medic...
I-am recomandat atunci prin prietena mea care imi spusese despre ea sa sune la dr.Tutunaru ,sa-i ceara sfatul...I-am dat nr.il suna si acesta ii spune ca o va ajuta sa nasca natural daca se va putea si sa vina la Bucuresti.Asta se intampla cand ea avea 7 luni de sarcina,pt. ca avea niste dureri cumplite -contractii+cicatricile de la cezariene.A fost la Tutunaru,i-a dat tratament ,sa-i mai atenueze contractiile si i-a spus ca o astepta la Bucuresti in preajma datei nasterii.Una peste alta,ca ma lungesc nepermis,ajunge la el,ii spune ca nu va naste in urmatoarele 2-3 zile ,sa ramana in Bucuresti si sa vina cand sunt semne clare, ca nu putea sa o interneze din lipsa de locuri la Elias.Numai ca ea saracuta se duce glont acasa-bineinteles ca a condus singura si la dus si la intors,sotul ei fiind in voiaj,pt. ca mama ii spune ca 2 dintre copii se simt rau.
Eu o sun peste cateva zile pe prietena mea sa o intreb daca a nascut amica comuna...Imi spune ca nu stie nimic de ea...O rog sa-i dea un telefon si aflam cu stupoare ca nu nascuse inca,aflam si de ce ,dar nici mult nu mai avea...
In noaptea aceea n-am putut dormi de grija ei....Spre dimineata in vine in minte numele dr. Chazly....ca o lumina....si ferm convinsa ca o poate ajuta.Sun prietena care nascuse cu el si o rog frumos sa-l sune si sa-l intrebe daca accepta o gravida pe ultima suta ,in situatia ei...ii mai spun sa-i zica adevarul:ca nimeni n-a vrut sa o ajute,ca si-ar dori sa nasca natural daca e posibil.
Dr. accepta,ii transmite ca o asteapta in ziua aceea la Cernavoda cu bagaj cu tot sa o interneze.
Final-o ajuta sa nasca natural cu o f. mica epiziotomie,sub rezerva ca putea sa-i cedeze uterul si atunci ar fi fost nevoie de cezariana-,cu toata atentia si caldura de care e capabil,spunandu-i dupa ce o internase ca il poate suna oricand fie zi fie noapte...ea nascand la 3 zile dupa...
Si nah,ca am incercat sa scriu continuarea adica nasterea lui Ioan si am scris o placinta si D,C-ul s-a- luat si am ramas fara poveste.Nu ca as avea vreun talent scriitoricesc dar mi-e o ciuda de mor...Nu stiu cand voi mai gasi timp sa scriu ...dormise si Ioan 2 ore ceea ce e rar de tot la el...
Dar se intelege ce fel de om e Chazly,ca si profesionist nu mai vorbesc...Iar la maternitatea cERNAVODA sunt conditii peste judetean,asistentele si infirmierele super dragute,refuza daca le dai ceva-dar poti sa insisti,rezervele ok,eu n-am stat decat 40 de ore cu totul impreuna cu sotul meu.Daca nu nasteam sambata seara si putea sa-l vada un pediatru pe Ioan ramaneam si mai putin daca era dupa Chazly.Nu pot sa-l compar decat cu Tutunaru pe care il cunosc putin personal si mai mult din auzite,dar din Constanta cu nimeni desi n-am epuizat toti profesionistii ce-i drept....
Poate doar daca ar fi Mamacita,si anestezist si medic obstretician la un loc ....
irina81 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat pt ca am fost ocupata.Am pregatit un pachetel pt sotul meu.Apoi am umblat dupa gresie si faianta pt ca ma apuc de renovat baia si de dat cu var in dormitor.Imi pregatesc "cuibul" pt cand il scot pe bebe.
Andre,Doamne ajuta sa nu fie astm!
Ina,ai grija de tine.Iti recomand niste Seadatif pc...e un medicament homeopat care face bine in situatii din astea.
Chryssy,bine-ai venit si sarcina usoara in continuare. Spitalul Jud nu e chiar asa de speriat,eu am nascut prima data acolo si a fost ok.Mai sunt si saloane renovate si rezerve.....totul e sa-ti alegi medicul,sa ai incredere in el si va fi bine.Eu asa consider ca medicul conteaza mai mult decat locul...parerea mea.Cum vrei sa nasti? Cand ai DPN?
Jojo cat ti-a intarziat? Sa iei si acid folic!
Adina,foarte frumoasa povestea prietenei tale.Si acum cati copii are? 4?
Fetelor,are cineva costum de spiridus? Ne trebuie pt serbare.Avem si o poezie de invatat,ne cam chinuim noi ,dar speram s-o invatam.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 24+
poze