Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Kover...nu stiu unde e fostul liceu nr 5...stiu ca in Dambu dar unde anume nu stiu.
Anca, nasol ca ai acid si eu am avut cu fica-mea..cu dani nu ce bine... bagam lapte si inghetata si imi trecea. In ultima luna orice bagam tot una era...orice mancam imi facea acid.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Robert (23.11.2004)
Cezar Rares ( 24.11.2007)
Dimitrie (27.11.2005)
LA MULTI ANI TUTUROR , SA CRESTETI MARI, SI SA ADUCETI MULTA BUCURIE PARINTILOR VOSTRII!

sanatate tuturor bolnaviorilor, indiferent de varsta, si noi suntem cu muci, tusim, ce mai e toamna
va doresc o zi excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Buna gagici...
Brigita, si eu sunt racita si tusesc de numa... Sanatate si tie. Lego dinala gasesti la magazinul de la mine de la bloc si am mai vazut la un magazin de jucarii de langa Dacia. Daca vrei iti dau adresa pe mess. Aparat nu am cu mine tot timpul..am telefon care face poze . Uneori am si aparat dar rar, Traiasca telefonul cu camera de 3,2 megapixeli
Diana,,,ma gandeam ca vrei sa mergi la dansuri pt o eventuala participare la "Dansez pt tine"
Camelia pacat a luat-o Steaua dar era de banuit ca asa o sa se intample. Deci asa cu educatoarele... si acolo sunt comode...
Azi Dani a venit acasa cu o steluta argintie ...prima steluta primita...restul au fost puncte. Argintiul e echivalentul culorii rosii ce le stim noi.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Eu locuiesc in acel bloc si uite ca nici n-am intrat in magazin.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani puiutilor ROBERT, CEZAR si DIMITRIE. Sa creasca mari si sa fie sanatosi.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Criss, pai cum te poti rabda sa nu intrii intr-un magazin de jucarii? Mie imi e jena de doamna de sub mine ca nu cumpar uneori nimic dar eu as intra zilnic sa imi clatesc ochii, sa vad ce a aparut si daca imi place ceva cumpar .
In zona Dacia sunt 2 magazine...cel de langa blocul de garsoniere si cel din piata. La primul am gasit costum de spiderman cu 25 lei si asta va fi unul dintre cadouri de Mos .

Mergi la inceput

Buna dimineata...dau o de la servici...in sfarsit am si eu net, sunt in pas cu tehnologia
O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIMITRIE, sa cresti mare, sanatos si frumos .

Mergi la inceput

Olim sanatate lui Alex. Cum va pregatiti sa ii serbati ziua?

Mergi la inceput

No ma...inrosesc pagina de mai scriu mult doar eu
Aura..cum ati petrecut? Poate pui si o poza sa il vedem si pe Dimitrie la 3 ani .
Anca...cum esti cu acidul? Mai bagi biscuiti? Cu somnul cum stai? la ca ora te trezesti noaptea? Se spune ca...si eu am observat ca la copii mei asa era... eu ma trezeam de ex in fiecare noapte la ora 4 sa merg la baie....si Dani se trezea la fel in jur de 3.30-4. Sandra a avut acelasi program ora 4 era ora de ceai ca noaptea nu i-am dat niciodata sa manance. Prietena mea se trezea la 2.30 si copilul se trezea in jur de ora 2. Nasa lui Dani nu prea dormea noaptea si copilul ii face nopti albe .
Brigita cum stai cu boala? Eu tusesc de numa , azi noaptea am tusit vreo 2 ore non stop si patrulam intre dormitor, baie si bucatarie si iau miere . Eu am si febra..37.3 e febra mare la mine ca nu fac decat cand e grav. Dar ma fac eu bine...anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanatate la muresence

La multi ani Dimitrie

Anca, pe mine m-a ajutat sa inlocuiesc zaharul alb cu cel brun, bafta

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput