Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bianca:saru-mina pt. noul capitol,pt. atmosfera de sarbatori,si informatii.multumim de urari.a fost prima zi de nastere a lui Robert in care s-a agitat foarte tare si a trait din plin evenimentul.statea la masa si la un moment dat medita cu voce tare:"tare imi place cind e ziua mea".a primit cam tot ce-si dorea de ziua lui.masina de pompieri la Craciun.(multumesc inca odata Bianca).spun si eu LA MULTI ANI,puilor:Cezar-Rares si lui Dimitrie,sa creasca mari si sanatosi,iar parintii sa se bucure de ei.sa va traiasca puii mamici.aura:noi spunem prezent la invitatie.stiti programul la maxi-taxi?ca ni s-a stricat masina.azi cind am scos copiii de la gradi,ploua.si aratam asa:in brate:Kristian sub umbrela,in cealalta mina plasa cu cumparaturile plus tras un copil miriit dupa mine(Robert pe tot drumul facea isterie de la orice;chiar si de ce ploua si nu ninge).si imi tot cadea geanta de pe umeri,zau ca uneori arat ca o neajutorata(asta ca sa ma exprim elegant)na' v-am pupat,trec la treburimamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am venit si eu de la sedinta...doar o ora a durat...am vb putin educatoarea dupa care a iesit afara. A fost multumita de progresele copiilor, a spus ca ea nu e pusa acolo sa stearga copiii la fund, sa le dea sa manance sau sa ii imbrace. Ea e pusa acolo pt activitati pedagocice si ca pt celelalte ar trebui sa fie o ingrijitoare la fiecare grupa dar cum nu prea este... Ca ne roaga sa nu ii pupam in acasa ca copiii nostrii stiu sa mearga singuri la baie, stiu sa se imbrace cu putin ajutor si stiu sa se stearga la fund (cica chiar si Dani s-a sters singur ). Ca ei nu ii place ca capoilul sa spuna "am muci da-mi servetel" sa spuna "imi curge nasul da-mi servetel", nu "merg la baie sa fac kk" ci "merg la baie sa fac treaba mare"... si dinastea. Are si ea dreptate...
Pt Mos am dat 15 lei din care vom cumpara la pitici pachete...am hotarat sa nu le cumparem cine stie ce pt ca vor primii acasa. Acolo va fi mos si un cadou simbolic de 15 lei..sa vedem cum ne incadram.
Pe 18.12 e serbarea...sunt curioasa cum va fi .
Kover..deci v-ati petrecut.,..bine ati facut macar de zile de nastere. Pai normal ca e greu sa cari 2 copii dupa tine, o geanta, o umbrela si o plasa. Sper sa ma tina masina mult si bine, ii sunt foarte recunoascatoare pt ajutorul dat .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

si normal ca nu e obligatia educatoarei de a-i sterge fundul,etc...dar cu tot respectul pt. cadrele didactice;si vorbesc foarte serios cind spun ca am mare respect pt. ei,a voastra educatoare are cam multe pretentii.la nici trei ani inca nu au bunele maniere,cum e cu proverbul"cei sapte ani..."?si ea nu "si-a pupat copiii in fund"?ei na'.si la o adica intotdeauna primesc o rasplata pt. efortul facut.sau asta intra la capitolul obligatii din partea parintilor?e un pic cu nasul pe sus;anul trecut grupa lui Robert era cu copii de la virsta de 2 ani si un pic.la amiaza pe linga ingrijitoare ajutau si educatoarele,si administratoarea,chiar si asistenta.si zau ca nu li s-a intimplat la nici una nimic.(au mai crescut in ochii parintilor).asa ca .sper sa isi arate calitatile ca pedagog.mama' da m-am infierbintat.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Kover pai si ele cica ajuta dar nu e de datoria lor si daca o fac o fac ca vor asta. Dar nu le intra in atributiuni cam asta era ideea. Au fost povesti ca lasa copii sa mearga la baie singuri si ei nu stiu sa se streaga la fund...si ne explica ca nu e de datoria ei sa mearga cu copilul la baie si sa il mai stearga si la fund lasand in grupa 23 copii singuri (asta in cazul in care merge 1 copil cand i se nazareste ) Cam asta a fost ideea la scuza ei, oricum cu educatoarea asta eu ma cunosc, de ceaalta nu imi place mie...eu credeam ca e de pensie dar pe naiba ca cica are 40 si ceva de ani , soacra-mea arata mai bine ca ea si e pensionara . A fost in spital sapt trecuta si sapt asta nu a venit deloc si cand am intrebat-o pe educatoarea pe care o cunosc eu daca nu se pensioneaza mi-a spus ca e mai tanara ca ea ca are 40 si ceva de ani ...doar ca e bolnava, o doare piciorul si de asta se misca mai greu..si sta toata ziua cu la catedra .
Unde e strada Surianu aia unde se tin cursurile de dans de societate (Gimnaziul Liviu Rebreanu)? In Dambu unde ? Poate o dau si pe Sandra la dansuri .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Haideti la o cafa , eu de la 4 nu mai am somn, parca ma ia acum mos ene dar am un acid sa-mi traiasca, nu mai stiu cu ce sa-l domolesc. Biscuiti am bagat, rennie cat cuprinde, lapte, apa, sunt zombie.
Kover, you`re right, multe nu ne intra in `atributiuni`, dar cate nu facem... Si faza cu vocabularul, da, se pot exprima altfel, dar asta poate corecta si ea, de asta e acolo si exista educarea limbajului ca si activitate de baza.

36+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

poftiti la cafeabianca:cred ca gimnaziul este fosta scoala generala 17.(linga fostul liceu nr.5).eu tot asa le stiu,apoi cind se duc baietii la scoala am sa stiu si noua lor "emblema".anca:inafara de biscuiti,piine uscata nu prea ai ce face.e nasol!si cum zice Olim:o zi faina sa aveti.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Buna dimineata! Va anunt ca n-am inghetat pe stadion.
Steaua a luat-o rau pe cocoasa, spre disperarea fiica-mii care, la golul 3 al nemtilor, a izbucnit in plans. De-abea am potolit-o!De fapt, s-a potolit singura, zicandu-si ca "las ca o sa vina Rapidu' si o sa-i bata mar pe astia de la Bayern!" Atmosfera a fost super! Era plin de copilasi.Aici chiar nu-i o problema sa mergi pe stadion.Oamenii isi vad frumos de treaba lor si savureaza spectacolul fotbalistic.
Bianca, sa stii ca nici aici nu merg educatoarele cu copiii la toaleta.Nici macar ingrijitoarele nu fac asta.E drept, sunt unele gradinite (cum a fost cea de-a doua gradi in care a fost Teodora) unde educatoarele sunt mai sufletiste si ii mai ajuta pe copii la imbracat sau sunt atente daca nu cumva sunt uzi, murdari, prea subtire sau prea gros imbracati etc.In rest, Dumnezeu cu mila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

La mine cred ca se ingroasa gluma,trec pe antibiotice:azi e a patra zii cu febra,in loc sa-mi revin e tot mai rau.Da las ca trece si asta!
AURA multumim de invitatie,dar din pacate in starea in care sunt...ptr. DIMITRIE si LA MULTI ANI!
BIANCA e prima serbare la pitic?Si unde gasesc eu lego, ce am vazut in poze la tine, ca nu e poza facata la AUCHAN? Sau daca vezi pe undeva...O curiozitate:ai tot timpul aparat foto la tine?Cred ca e o pasiune de a ta sa faci poze
CAROLA parca te si vad cu copii in ploaie....ai un stil de a reda intamplariile....
CAMELIA, pacat de meci.Sotul este stelist convins,pune la suflet! Cam 2 zile nu o sa fie in apele lui, dar asta e
ANCA o sa scapi si de acid.....dupa ce nasti.E nasol, da nu ai ce face
OANA creste, creste bebelina, inca putin si fuge
Va las, , vremea asta....

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aura, vine ianis la petrecere! dar cu bunicul, eu nu's in oras, alin nici atat

brigita, sanatate multa. eu am tras 3 saptamani, 2 antibiotice. dar acum sunt aproape complet refacuta. e adevarat ca am luat la a 2-a tura 3 zile de azitromicina si mi-era tare rau seara dupa ce luam pastila aia, dar m-a vindecat instant.

carola

bianca, as veni eu la dansuri. n-au si grupa mare pt adulti impiedecati? glumesc, n-am timp nici pt o vizita la prieteni, darmite pt dansuri

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Buna gagici...
Brigita, si eu sunt racita si tusesc de numa... Sanatate si tie. Lego dinala gasesti la magazinul de la mine de la bloc si am mai vazut la un magazin de jucarii de langa Dacia. Daca vrei iti dau adresa pe mess. Aparat nu am cu mine tot timpul..am telefon care face poze . Uneori am si aparat dar rar, Traiasca telefonul cu camera de 3,2 megapixeli
Diana,,,ma gandeam ca vrei sa mergi la dansuri pt o eventuala participare la "Dansez pt tine"
Camelia pacat a luat-o Steaua dar era de banuit ca asa o sa se intample. Deci asa cu educatoarele... si acolo sunt comode...
Azi Dani a venit acasa cu o steluta argintie ...prima steluta primita...restul au fost puncte. Argintiul e echivalentul culorii rosii ce le stim noi.

Mergi la inceput