Muresence.....la apel!!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buna dimineataati servit cafeaua??sanatae bolnavelor.ieri am ajuns cumva la ziua lui Dimitrie,care de cind nu l-am vazut s-a facut mare si mai strengar.sa-ti traiasca Auratitirezul.e plin de viata si emana bucurie,.poze am facut cu el dar nu le pun pt.ca asa tin minte ca nu-i place Aurei sa le posteze(sau gresesc?).pt. al meu Kristian a fost prima lui aventura acolo,dar s-a descurcat.am ajuns aseara pe la 20.30 acasa,erau lesinati(de dimineata de la 7.30 erau pe plecati de acasa),nu au mincat nimic,i-am spalat au baut lapte si au adormit.va doresc de pe acum un sfirsit de saptamina placut,ca eu miine am treaba(trebuie sa ma duc la un curs)si nu voi apuca sa intru,mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

pt ALEX(pui de Olim) LA MULTI ANImamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

La multi ani,Dimitrie!
La multi ani,Alex!
WE placut, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

alex !!! sa cresti mare si sanatos!

dimitrie multumim de tratatia de ieri! ati pus tort deoparte, da?

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

La Multi Ani! Alex, iti dorim multa sanatate, viata plina de bucurii si chipul tau sa radieze numai fericire!

Da, Diana, am pus... am pus... pentru totii copiii!!!

Ce sa va spun, Dimitrie s-a simtit bine, a venit acasa si a mai primit un tren cu sine, cu poduri, cu telecomanda cu tra la la (de la maica-sa si taica-su) si pana la 12 noaptea se mai juca "un pic" cu trenul. La 5 dimineata era in picioare ca e ziua afara si "tejte-te mami ca e jiua afala, hai jucam cu tenu!!" Carpita de somn cum eram am pus trenul in functiune si da-i dranga dranga ... dinghi dinghi dinghii ... de im crapau urechile. Nu a mai fost chip sa se doarma, asa ca toata casa participa la joc impreuna cu musafirul nepoftit soricelul de camp care a gasit sa se cuibareasca la noi in casa (e al 8-lea de cand ne-am mutat pe care il vedem, dar pe asta nu il putem prinde).

A fost atat de incantat de cadouri. O gramada de jucarii nu mai stia cum sa se mai imparta sa se joace cu toate...

Va pup!
Ma duc acasa ca astizi am avut o zi mai mult decat plina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani,Dimitrie!
La multi ani,Alex!

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Alex
Waw, Olim, ce repede a trecut anul!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu sunt singura acasa deocamdata...copii nu am, barbat nu am...
Am fost si mi-am cumparat o perdea portocalie la bucatarie ca mi s-a pus pata...e din 2 bucati si am mai cumparat niste fluturasi cu care o sa le prind asa la mijloc...sper sa arate bine..imi astept barbatul sa se cocote acolo sus sa gasim o modalitate sa punem perdeaua ca e pt galerie nu e cu sina...si trebuie sa scot suruburi, sa demontez galeria ca sa pot baga perdeaua, dar bine ca pot.
A venit labirintul si bilele la spatiul de joaca a prietenei mele si a mers sa dea o mana de ajutor. Asa bine va arata , am recut si eu pe acolo azi si tare frumos a amenajat.

Deseara merge la onomastica la 2 prieteni si maine cred ca mergem pana la Sovata la nasi daca tot sunt libera luni. Mergem si pana la partia de la Sovata sau la Bucini ca azi se deschide sa tragem o tura cu sania. Maine dupa ce ne trezim...ca cine stie cand ajungem acasa
Kover...vrem poze de la petrecere
Aura, sa iti traiasca nazdravanul.
Anca, cum esti? Ar trebui sa scrii zilnic cate un rand sa vedem ca esti ok si nu te-ai dus cumva sa nasti. Si in ziua cand nu scrii...e semn ca ai plecat.. Ce zici?
Olim, La Multi Ani pt Alex, sa creasca mare si voinic

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bia, n-am nascut, desi as vrea....am musafiri, adica au venit o tura de parinti cu scaun de masina si carucior si-aseara am corupt-o pe mama vitrega sa ma `coafeze`. Ei, acum ma simt gata de mers la spital, epilata, aranjata...dar daca mai trece 1 sapt - doua, iar tre sa chem ajutoare
Cand trec mai mult de 5-6 zile si nu zic nimic, atunci sigur am nascut.
Eu inca n-am perdea la bucatarie, si habar n-am de care sa pun, soatza vrea rulouri, ca tot de alea avem la camera mare, eu vreau perdea, fie pe galerie, fie pe sina, dar parca n-as pune dubla insa ziua pe la 3-4 bate intr-un hal soarele ca nu pot sta. Inca negociem, sper sa gasim o solutie...probleme mari.
Ce m-as da si eu cu sania, la ai mei e zapada de 10 cm, ma cheama sa ne dam cu sacul, asta-mi lipseste acum, sac, si nasc sigur. Fain ca iesiti un pic la zapada.
Pozici de la chef nu aveti? Vreau sa vad pitici jucausi
Eu am mai pus ceva cu burtica la pozici, poveste de bb, sa ma vedeti in toata splendoarea de 20 de kg puse, m-am speriat cand m-am vazut in poze
Pup toate muresencele si puiutii de muresence!

37+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput