Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
gattasalvaje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADRIANKA Buna, fetelor! Am citit cate ceva din urma, va salut pe toti si toate, de la mic, la mare...Si am vazut poze cu clopotei frumosi, ca de basm, ce sa mai... Am si eu o problema pentru cine este pe faza acum. Mi-a facut asta mic azi la pranz febra 40.1..Am reusit sa i-o scadem cu antipiretice date alternativ (Nurofen si Paracetamol) si cu o baita cu apa calduta, aproape de rece, chiar...Maine dimineata il ducem la medic... Eu l-as banui de infectie urinara, nu stiu, asa simt eu... Care stie care sunt exact simptomele pentru infectie? Acum doarme, dar pana sa adoarma, gemea si lovea din picioruse, asta ce-o insemna?! Abia astept maine sa mergem la medic..Of! Va pup! Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi |
Adriana , infectia urinara este perfida...n-are niste semne clare . Tocmai febra mare poate fi un simptom , apoi lipsa poftei de mancare , scaune diareice , pipi rosiatic si cu miros intepator.
Ai mare grija la febra asa mare...daca geme ca si cum ar face kk si isi bataie capul si picioarele , sa nu fie vorba de convulsii. Sara asa mi-a facut la febra 40.5 si dr. au zis ca se poate sa fi fost convulsii. Este bine sa ai in casa ceva pentru prevenirea convulsiilor febrile ...aici se da Desitin Diazepam.
Eu zic sa-l ti cu tine in pat in noaptea asta ca sa-l poti simti daca mai face febra mare.
Multa sanatate si sa ne scri cum mai e Yannis.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Raluca , Dumnezeu sa-l ierte pe fratele tau...mare pacat !
Doniro , Sara nu-mi manca legume piure pana acum vreo luna si , neavand incotro i le dadeam sub forma de supa crema groasa pusa in biberon cu tetina in stea sau in cruce si-mi manca asa cam 300 ml. , adica echivalentul a 200 g de piure.Poti incerca si varianta asta cu biberonul...
De o luna de zile mananca si piure cam 100-150 g dar ii dau in continuare si biberonul cu supa crema si imi mai ia cam 200-250 ml. Deci isi cam face norma de 250 g de legume pe zi.
Noi avem probleme mari cu fructele...nu le suporta .De vreo 2 zile ii dau suc de mandarine si vad ca-mi bea cam 100 ml.
Si noi tot 4 mese avem:
9.30 lapte cu cereale - 200 ml
14.30 - legume cu pui/peste/ou/ficat - 150 g piure +200 ml. supa crema
17.30 - iaurt cu fructe 100 g + lapte cu cereale 140 ml.
22.30 - lapte cu cereale -280 ml.
Shose , si eu am un pitic pe creier cu mersul Sarei...ea merge pe varfuri si cu pieptul inainte...cred ca din cauza premergatorului . De cateva zile n-o mai pun in premergator si o tzin incaltata numai cu ghetute cu talonete si cu varf bombat in sus...ca sa nu mai poata puna varful si sa calce pe toata talpa. Am zis ca mai astept pana la un an si daca nu incepe sa calce ca lumea , merg cu ea la ortoped.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
Salutare, zuze buburuze
De dimineata ma chinui sa scriu mesajul asta si nu-mi iese, din cauza de calculator virusat (iar), lipsa de timp etc!
Multumim pt aprecieri Elle Ramo Dana Roxana Creata daca am uitat pe cineva, imi cer scuzeee
LauraD ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta! Felicitari mirilor si copilas sanatos! Sar'na pt complimente Si mie mi se pare ca pitica mea seamana cu pitica lui Elle (pupam Eva plimbareata). Eleni e cumva tunsulica sau mi se pare?
Raluca condoleante, imi pare tare rau!
Doniro bine ai revenit. Au voie clopoteii mazarica? Si pot lasa pielita sau tre sa le "belesc", pardon de expresie Doamne, cat sunt de frumosi copilasii tai! Sa-ti traiasca!
Creata da, ma mir si acum de mine cum am avut rabdare sa nu stiu ce-i bebe pana la nastere! Dar sa stii ca mereu mi=-am dorit sa-mi pot face surpriza asta si la nastere sa mi se spuna: aveti o/un si eu sa fiu surprinsa si fericita...daca va mai fi o urmatoare sarcina, voi avea la fel rabdare
Alina (mama de Ioana) si mie mi-a spus dr sa-i dau Ca lactic, dar am citit pe prospect ca-i interzis copiilor <3 ani.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Ema gand la gand cu pozicile Mi-au mai atras atentia cateva fete Bb Milan sigur iti face surpriza cu vreo 2 dintisori
AncaB deja le-ai impachetat cadourile? Super Eu am scos tona de jucarii cumparate pt Thea de pe LR.fr pe balcon, ca ma incurcau in casa. Eu nu am impachetat niciodata cadouri, le puneam in pungi de cadou, dar cred ca anul asta o voi face pt puiul meu
Roli invelitoarea aia are si ceva captuseala sau blanita la interior?
Monica Ceska da, cam asa o imbrac si eu pe Thea, pot sta linistita! Ma gandeam ca o infofolesc prea tare (am o obsesie sa nu fac treaba asta: nepotul meu era tzinut si in casa cu veste de lana, pe langa ciorapi+ pantaloni + sosete si era f bolnavicios).
Elle cam nasol cu faza ca nu se hotarasc unde vor sa mearga! Si noi cand mai mergem la maer sau in alte parti cu mai multi prieteni, cand e de iesit undeva stam o gramada in fatza hotelului si ne co....im unde sa mergem
Roxana muuulta sanatate Adelutei racite!
LauraD, si pe mine ma facusesi curioasa ce-i cu stelutele din cuvantul ala si m-am bagat la pozici (dupa ce am incercat sa reconstitui cuvantul, dar nu m-am prins).
Shose nu cred sa fie o problema mersul lui Pipe! Nu am bagat nici eu de seama la Thea, dar maine ma uit si-ti spun.
Adrianka multa sanatate micului tau! Nu stiu ce sa-ti spun eu, dar uite ca ti-a raspuns Roxana, ea stie, din pacate! Doamne, ma ia groaza! Nu mai vreau sa mai citesc despre bebelusi bolnaviori
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Shose spune:
Gatta da Doamne sa nu aiba nimic fetele noastre. Dar ma gandesc daca e eva, sa reparam sau macar sa incercam inainte de 1 an...ca apoi vine 'mersul pe jos'. Si ar fi bine sa ne gaseasca apte.
Abia astept miercuri sa vedem ce imi spune doctorul.
Totusi daca aveti recomandari pt mine de un doc bun in Bucuresti, va rog sa mi le spuneti.
Laurici uitasem sa zic, Calciu 10 zile 2,5 mil de 2 ori pe zi.Doua luni.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Vaaai, Shose! Eu i-am dat cum scria pe prospect: 15 ml/zi, adica ii dadeam 5 ml de 3 ori pe zi Oare i-am dat prea mult?
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Shose spune:
Laurici am citit si io ce scria pe prospect, dar DocLala a zis ca 2,5 ml. Nu cred ca ai gresit, dar mai bine micsorezi doza.
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Shose i-am dat vreo 8 zile si aproape terminasem sticluta ma miram eu cum de nu ajunge nici pt 10 zile
Luna viitoare ii voi da cum ai spus tu!
Noapte buna, fetelor
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Shose spune:
Laurici
Ma bag si io la nani-nani
kiss all
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Madanic spune:
Buna fetelor, imi cer scuze din nou, nu am mai intrat de mult . Din nefericire perioada asta s-a aglomerat foarte rau cu serviciul, cumparaturile de Craciun si pregatitul plecarii spre Romania.
Plus ca acum cateva zile sotul a avut accident cu masina pe autostrada .
Am citit despre progresele clopoteilor nostrii . Isabella merge sustinuta, se deplaseaza deja in patru labe si poate sa se ridice in picioruse . Ii ies vreo trei dintisori deodata, dar e cumintica doar rontaie de zor la tot ce prinde.
Pe aici nu a nins, dar nici nu ma asteptam. Ninge destul de rar si atunci nu prea tine. Asa ca singura speranta pentru Isabella de a vedea zapada ramane in Romania.
La multi ani tuturor clopoteilor care au mai adaugat o lunitza la activ. Sa cresteti mari, sanatosi voiosi si sa le umpleti viata de fericire parintilor vostri.
Pe 2 dec suntem in Romania, promit sa uploadez poze noi.
toate zuzele si clopoteii.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"