Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Mersi de primire. Mi-a fost tare dor de DC. Sincera sa fiu sunt mai activa la "piersicute de iul-aug 2006" pentru ca am impresia ca voi deja v-ati format ca un grup si ma simt cam intrusa, dar promit sa incerc prin postari mai dese sa ma integrez, daca ma primiti .
Victor a inceput sa mearga de vreo 3-4 zile si ma uimeste si pe mine ce siguranta si viteza are. Daria mergea cum merge el acum cand avea 1 an si 2 luni... Deh, barbatii astia grabiti...
Ref papica, sunt tare curioasa cum va fi cu 4 mese. Va tin la curent. Acum ma duc sa ii fac baie ca e frant. Probabil de la cursele prin toata casa...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Aaaaa... sunt SUPERBI, nu draguti, aici: http://s216.photobucket.com/albums/cc226/doniro/?action=view¤t=19iun08001.jpg

De integrat...nu vad nici o piedica :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Rlc Sandor, imi pare rau pentru fratele tau. Sincer! Mai ales ca era asa de tanar. Cred ca ai o mie si unul de ganduri in cap. Dumnezeu sa il ierte!

Doniro, un model simplu de mancarica, eu ii zic piure de supica este acesta: cartof, morcov, dovlecel, telina, pastarnac, ceapa, salata verde, spanac, conopida, carne de pui sau vita sau ficatel sau ou (una din ele, la alegere), fierte toate la un loc, scursa apa, pus putin unt si putina sare (nu obligatoriu) si servita. Daca nu iti mananca, trebuie sa incerci mai multe variante, sa vezi ce anume nu ii place din ce faci tu. Ori e prea calda, ori e prea rece, ori n-are sare, ori nu ii place o anume leguma, ori nu ii place carnea din ea sau ai pus prea multa... Numai din incercari si erori poti sa iti dai seama. De exemplu, Mariuca nu a mancat si ea ca tot copilul mar cu morcov. Nu a mancat mar decat dupa cateva luni. Iar morcovul numai in supa si acolo putin. Apoi am crescut usor-usor cantitatea si acum il mananca si crud, daca i-l dau in manuta. La fel si cu marul. Dar trebuie insistat, pana gasesti versiunea castigatoare. Un alt exemplu, Mariuca nu mananca nimic (in afara de lapte) cald sau putin cald. NU vrea si pace! Trebuie sa fie rece, nu scos din frigider, dar rece. Acum e simplu, le scot pe geam si le las 10 minute, dar vara m-a terminat. Le fierbeam de dimineata, ca sa ii dau dupa-amiaza, sa apuce sa se raceasca. Mai poti incerca o varianta, cum mananca Eleni de Laurici, sa ii pui putin iaurt in acest piure. Ii da alt gust si alta consistenta. Iar link-ul pe care ti l-au dat fetele te poate ajuta, sa vezi ce idei mai sunt pe acolo. Dar pana nu ii pui treptat si nu ii schimbi gusturile, sa vezi care ii place, nu te ajuta prea mult retetele.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mersi mult si tie de raspuns. Sincer am incercat toate variantele. Imi da impresia ca nu ii place gustul legumelor, dar cu ce pisici sa ii fac mancare daca nu cu legume...?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Sa vedeti cum e sa-i dai la 08 san si pana la 16 cand sfarsesc prin a-i da tot san nu mananca absolut nimic,nu legume, nu carnita, nu fructe,nu cereale,nu iaurt,nu branzica etc in nici un fel de combinatii

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Sa vedeti cum e sa-i dai la 08 san si pana la 16 cand sfarsesc prin a-i da tot san nu mananca absolut nimic,nu legume, nu carnita, nu fructe,nu cereale,nu iaurt,nu branzica etc in nici un fel de combinatii

Cum, Mada, asa? Nu mai vrea sa pape puiuta ta nimic? Uf, nu stiu ce sa zic, cred ca ai incercat tot ce ai stiu... Chiar nu ii e foame atatea ore? Nu da semne de agitatie, nu se bucura cand vede castronelul etc? Ai lasat-o si cu bucatele de mancare in fata, cum face Doc, si sa-si aleaga ea ce sa pape?

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara si de la mine.
Uite ca nu stiu cum s-a facut dar eleni a adormit si am si eu putin timp de forumit.... De fapt, nu am gasit niciun televizor liber... ca la unul se uita mama pe kanalD, la altul se uita fiu-meu pe Cartoon iar la celalalt - barbata-meu pe AXN Si uite asa... Sinfeld ruleaza singur fara sa-l pot urmari si eu...
Las' ca-mi iau si eu televizorul meu si-l pun in bucatarie...
Citit din urma...

rlc, oh, ce tragedie !!! Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!!!

Doniro, am vazut fotografiisi filmulete cu minunile tale... Am fost realmente FASCINATA!!! Nici nu am cum sa-ti spun tot ce m-a impresionat... ochii icredibil de albastri ai baietelului, fetita in costum po****r, filmuletul cu speedy gonzales ce merge asa de bine la 10 luni,fotografiile in care sunt amandoi, momentul in care ioana si-a vazut fratiorul acasa...toate !!! Felicitari! Ai doi copii absolut minunati !!!
Cat despre masa baietelului... iti inteleg asa de bine supararea, teama ca s-ar putea imbolnavi cu un medniu mai sarac ... asa patesc eu cu copilul meu cel mare...
Incearca ce ti-au sugerat fetele... uite, si fetita sora-mii care are acum aproape 10 luni mananca mai rar dar mai mult cantitativ decat a mea... Poate incerci sa-i scoti masa de la 10 si sa-i dai legume la 12- 13...
si sa dea Domnul sa se apuce sa pape bine!

Roxanici,Ema, ce mai fac copiii ? Au mai facut febra?

Ereena, unde esti ? Sarbatoresti, bairam mare de ziua printisorului matei ?!
si inca o data la multi ani cu sanatate!!!

Stancutza, ai dreptate cu caruciorul... Eu am avut unul sport, un no name foarte rezistent de altfel pe care l-am luat din grecia cu vreo 10 euro... L-am tinut pe dimitris in el pana la 4 ani si ceva... Ma rog, in ultimele luni de folosinta - era pentru drumul lung (pentru cheful lui de mers pe jos ) de acasa pana la piata... Dar chiar spun ca este nevoie de carucior pana in jur de 4 ani!!!

Oh, madalina, acum am citit si despre sofia... Asa de nasol mananca ?? La tine ma gandesc ca o explicatie ar fi dorinta ei de a manca doar san, apropierea de mama... Cu aceeasi problema se confrunta si o alta zuzulica de aici ce este colega cu mine de serviciu... Este vorba de iepurutza care a descoperit site-ul asta incercand sa afle solutii ca sa o faca pe ioana ei sa manance... A ramas in acelasi stadiu... inca mai cauta...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ma tot miram si intrebam cum am putut sa pun stelutele acelea intr-un cuvant din mesajul adresat lui doniro...
Mi-am dat seama apoi... am scris costum po pu lar
sunt curioasa daca mai apar iarasi stelute...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Cum, Mada, asa? Nu mai vrea sa pape puiuta ta nimic? Uf, nu stiu ce sa zic, cred ca ai incercat tot ce ai stiu... Chiar nu ii e foame atatea ore? Nu da semne de agitatie, nu se bucura cand vede castronelul etc? Ai lasat-o si cu bucatele de mancare in fata, cum face Doc, si sa-si aleaga ea ce sa pape?

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Chiar tu mi-ai dat ideea cu bucatelele...dar nu a dat roade.Numai cand ma vede cu castronelul sau cu lingurita se stramba intoarce capul,da peste mana...Dr a zis sa nu o fortez cu nici macar o lingurita, e mai dificil in perioada asta sunt eruptii dentare etc dar la ea inafara de iepurasii de jos nu se vad alte eruptii.Am incercat sa-i dau cu mana spalata bine degeaba dar inca ma tin nervii,in zilele cand mananca 200-300g e mare bucurie,azi de ex am stat cam o ora dupa ea cu mancarea si a papat cam 50-60g,a invatat sa o si scuipe,bapetica nu o suporta.....deci distractie maxima.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Buna, fetelor! Am citit cate ceva din urma, va salut pe toti si toate, de la mic, la mare...Si am vazut poze cu clopotei frumosi, ca de basm, ce sa mai...

Am si eu o problema pentru cine este pe faza acum. Mi-a facut asta mic azi la pranz febra 40.1..Am reusit sa i-o scadem cu antipiretice date alternativ (Nurofen si Paracetamol) si cu o baita cu apa calduta, aproape de rece, chiar...Maine dimineata il ducem la medic...
Eu l-as banui de infectie urinara, nu stiu, asa simt eu...

Care stie care sunt exact simptomele pentru infectie?
Acum doarme, dar pana sa adoarma, gemea si lovea din picioruse, asta ce-o insemna?! Abia astept maine sa mergem la medic..Of!

Va pup!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Adrianka sanatate puiului,din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare.

Laura cand gaseste o solutie Iepurutza sa ma anunte si pe minesau eventual ne luam bilete impreuna in croaziera ...

RLC sincere condoleante din nefericire stiu ce inseamna sa-ti pierzi un frate.

Ema tu spuneai ca vrei sa-ti comanzi mopul cu abur de la quelle,l-ai luat?Ma bate gandul sa-l comand dar vreau referinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Happy BDayMateiash si Amandin!

Rlc condoleante!
Laurici NU maine! Cand te duci tu la shoppinguiala. Nu vreau sa te duci neaparat pt mine. Nashii sunt in mini-vacantza la Craiova, asa ca luni ajung la Bucuresti iar. Pana atunci nici o graba ...te rog!
Te .
Tzi'am vazut pozicile si esti . Familie frumoasa intr'un cvant, asa cum au zis si fetele.

Ema io cred ca e de la dintzisori. Stiu cum e si e urat rau. Agitatie, oade tot ce apuca....la noi mai erau si lacrimi mari si lipsa poftei de mancare.
Drept pt care a slabit 4-500 de grame.
Avea 9,700 la ultima cantarire iar acum are 9,250 . Nu ma streseaza pe mine prea tare 'grasimica', caci are rezerve...dar asa imi dau seama cat a afectat'o. Cum zic si fetele...nu mai voia decat 3,4 guri de mancare intr'o zi intreaga.
Trece fetelor daca e de la dintzi. La noi a trecut, ne'am revenit la normal cu mesele.

Vazut pozicile Monicai...ce frmoasa priveliste...o bblusha dragalasha si fulgi ca in povesti. Bine ca ati apucat sa va bucurati de zapada...caci pe ploaie e cam trist.

Doniro e frumos Victorash foc! Si felicitari pt viteza pe care o prind pe propriile piciorushe. ...Io m'am indragostit de Daria. E o frumusteze de fetitza. Sa creasca mari si frumosi amandoi.
Cat despre mancarica lui Victor nu stiu ce s zic, la Pip cand e mofturoasa o zi doua, merge bine mancarica de conopida cu putina smantana.

Cretzule de pe acum La multi ani pt amandoi
Cretzulina...pai noi mai beneficiem sau nu de 85%. Ca am inteles ca se iau in calcul ultimele 12 luni ( cand noi avem un mega venit de 6 mil ) La mureste'ma pls daca ai stii.

Mada nu dispera. Cred ca e de la dintzi. Am trecut si noi prin asta o saptamana intreaga, sau mai bine chiar.
Revine apetitul cand mai dispare din durere.
pufosica si sper sa nu slabeasca...ii sta asa bine asa cum e acum!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor asa m'a macinat azi un gand urat...de nu va pot spune.
Pipe a mea calca cu unul dintre picioruse in exterior. Nu stiu daca intelegeti, imaginati'va ca talpitza stanga, aunci cand calca nu o tzine cu varful in fatza ci cu varful spre exterior. Nu tot timpul, dar foarte des.
Io am vazut'o de ceva timp dar nu am dat asa importanta.
Azi mi'a atras cineva atentzia si mi'am dat seama ca poate fi ceva mai grav.
Miercuri merg cu ea la un ortoped. Sper sa ma lamureasca. Daca nu as face un drum cu ea la un doc mai competent, la Bucuresti.
Aveti sa'mi facetzi vre'o recomandare?

Imi vine sa plang la gandul ca poate are de mult ceva, si din prostia mea, ca nu m'am uitat atent poate s'o fi agravat.

ps: i s'a mai intamplat cuiva sa observe asa ceva la bblusi?
ea e activa, se ridica, merge tzinuta de obila, de manutze...dar calca urat uneori, si asta destul de des.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput