Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
rlc_sandor spune:
Buna dimineata!Nu e nimeni la?Eu aproape am terminat dar mai vreau una sunt zombie
Doamne ce vreme urataploua si e frig tareee....as vrea zapada
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca.b spune:
buna dimineata!
shose, eu zic sa nu te panichezi legat de picioruse. micile defecte se corecteaza in timp. si stefan calca uneori pe exteriorul piciorului cu dreptul...mai ales daca e descult. in schimb merge mult mai bine si mai stabil daca e descult...papucii parca il incomodeaza.
si eu am avut un astfel de defect...calcam pe interior...nu-ti imaginezi cum imi aratau toti papucii, stilciati in ultimul hal...m-au dus la ortoped pe la 4-5 ani. si dr m-a speriat ca daca nu calc corect imi face operatie. mi-a aratat cum sa pun piciorul jos, eram deja mare, pricepeam...si de atunci calc corect
.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
Fetelor, va multumim mult pt complimente. V-am citit pe toate, scuze ca nu nominalizez, dar ca de obicei scriu in viteza, ca sunt astia mici pe langa mine ca termitele (asa ii alint eu).
Victorasul meu se pare ca a racit, ma miram eu sa nu ia de la Daria, care tuseste de vreo saptamana. Din pacate mi-e imposibil sa ii tin separat, asa ca s-a intamplat inevitabilul. Dupa masa mergem cu ei la policlinica, sa stau eu linistita.
Shose, ref picioruse, noi cu Daria am avut problema asemanatoare, adica ea calca cu stangul in interior, aproape ai impresia ca atinge cu glezna de pamant. Am fost cu ea la mai multi ortopezi, inclusiv la cel mai tare din parcare (Conf. Dr. Burnei de la Budimex). Nu e ceva grav, au zis toti, dar pe la 7 luni i-au pus piciorusele (la ambele sunt ceva probleme) in "ghetute" de ghips pt 2 saptamani, apoi de la 11 luni, a purtat si poarta in continuare, ghetute ortopedice. Nu s-a schimbat absolut nimic... Unii dr au zis ca se va regla de la sine in timp... Acum habar nu am ce sa cred. Am zis sa mai mergem cu ea odata.
Eu ti-am zis ce a fost cu Daria, dar normal ca cel mai bine e sa mergi la un control la ortoped, sa ai constiinta impacata. Eu zic sa nu te sperii, nu cred ca e ceva grav. la toata lumea, mamici si pitici!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anca.b spune:
neata raluca1
sint si eu pe aici. virtuala de la mine...m-am apucat de spalat haine si de jucat cu copilu'. poate mai triziu apuc si eu la o cafea sau la o cola zero....
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Neata fetelor,
In primul rand: buburuza n-a mai facut febra deloc. URAAA!!!
S-a trezit de vre-o 3 ori, ca se-ntepenise in tablie. Aseara i-am scos mucii cu aspiratorul; dupa ce am "maltratat-o" i-am pus termometrul si avea: 37.1 - dar nu va spun ce s-a zbatut (inainet nu 'comenta' la sapirator); ce mai, era toata rosie!
Peste noapte, insa a fost ok; acum, dimineata tot asa (36.8); deci, zic eu c-a trecut.
Acum,
Raluca condoleante pt fratele tau!
Shose, Simona, eu nu cred sa fie o problema; si Buburuza mea, zici ca defileaza cand merge si intai calca pe varf si apoi pe toata talpa; dat ii pun ghetele cu taloneta si glezna si e 'fortata' sa calce pe toata talpa; oricum, la cat merge ea ...
Monica, si eu stiu ca indiferent de vreme (doar sa nu fie -10 grade) trebuie scos afara; dar, asa am scos-o sambata pe vant si mi-a facut bucata - a tras-o curentul.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neata,
ia poftiti de doriti ..
azi am intarziat la job .. .. i-am dat evei sa pape la 6 si m-am bagat in pat iara pana la 7 .. hi hi .. ce somnic bun am tras.
am vazut ca ioana de alina e bolnavioara, imi pare tare rau, va doresc insanatositre rapida.
anca si mie mi-au intrat banii pe 17 .. s-au si dus ..
raluca imi pare tare rau pentru pierderea suferita .. cuvintele sunt de prisos .. pentru fratele tau .. nu am indraznit sa le spun fetelor .. nu stiam daca vrei sa le spui ..
mary aha la vidraru .. frumos. ma uit si eu acun pe net sa vad ce gasesc pe la predeal, azuga sau busteni ..
doniro la mine a fost invers .. nu suferea piureurile la inceput, refuza sa pape insa acum e mult mai bine .. rade vreo 200 ml. incearca sa-i dai 4 mese pe zi, sa vezi daca le papa mai bine. am vazut si pozutele .. ce copii frumosi ai
mada uff .. imi pare rau de accidentul sotului, sper ca e totul ok cu el.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
papa bun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Neata!
Am avut si eu o bucurie de scurta durata.Dimineata cand m-am trezit afara era alb si frumos, ninsese peste noapte.In scurta vreme a inceput insa sa ploua si uite asa s-a dus frumusete de zapada.
Doniro da ce bine iti merge fecioru! Cu ce viteza...
Daca mai aveti chef sa votati pe Razvi si astazi pe piciulici, e la pg 10.
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Roxi, ce bine ca i-a trecut Adelutei febra.
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
BREAZ, SA FII FERICITA SI IUBITA!!!!!
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 10.
ramonab spune:
Bianca Maria (geo ionita), Vlad Mihai (godzila), Maya Ioana (miutza), Clara Sofia (monicaa), Marc Andrei (veronicka) SAFITI SANATOSI, MANCACIOSI SI VOISI!!!!
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 10.