Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
roli25 spune:
Fetelor am vazut discutii despre sac de picioare pt carucior.
Eu am luat unu din asta http://w w w.bebelusultau.ro/detalii.php?cod=AB33 cand era Marc mic si l-am folosit la toate carucioarele lui Marc si acum la Andrei...merge la orice tip de carucior
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
anca.b spune:
Roxana, poate nu e imic grav cu mamarutza. nu e neaparat o stare febrila ce zici tu acolo. se prea poate sa fie de la dinti.
LaudaD, am vazut pozele de la chef. foarte frumos v-ati distrat voi acolo. si nu iti rau deloc bruneta. sotul ce zice?
LauraI, nu pot pune pozici cu saniutza, ca e impachetat in folie si in hirtie de cadou. o desfac numai de mos....
Ceska, ce dar frumos ati primit din partea soacrei. mi se pare deosebit.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
buna fetelor,
multumim frumos mamicilor care s-au gandit la noi si celor care au intrebat de noi, cum ne mai simtim! A mai facut baby febra o data ieri iar azi noapte de doua ori, prima data 38, dat antitermic, a doua oara l-am monitorizat si nu i-am mai dat nimic, si n-a sarit de 38 iar in final a scazut. Manaca bine, este f agitat si plangacios,cu mainile si cu orice in gura, credem ca de la dinti.
ma bucur ca si Adela este mai bine si sper sa fie dintisorii si la voi, sa nu fie ce te temi Roxana.
Gatta of , Doamne, cu ce emotii stai acum. Eu sper ca l-ati ratacit totusi.
Apropo de dilemele mele, poate doctorul nostru(LalaD) e pe faza si ne poate lamuri. Nu se da neaparat asa, este o schema mai moderna de tratare a febrei pe care ne-a spus-o Elle.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
AMANDINE
MATEI
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
monicaa spune:
Neata mamici
Cum era de asteptat n-a tinut mult minunea asa ca aseara a inceput sa ploua si ploua si acum..deci nix zapada..iti vine sa bati pe cineva. Oricum noi suntem super multumitzi ca ne pierdusem sperantza sa mai vedem asa ceva aici. Asa ca acum asteptam cu nerabdare urmatoarea furtuna de zapada care sa transforme toata Germania in haos generenal caci vad ca numai asa avem sanse sa ajunga si la noi ceva.
Multumim de aprecierei la adresa Clarei
LauraI apropo de imbracat. Eu o imbrac pe Clara in functie de ce planuri avem.
De ex daca stiu ca iesim afara dar ramanem afara (fara magazine, oprire la cafenea etc) primeste dres, body cu maneca lunga, bluzita, pantaloni un pic matlasati, geaca si sosete groase in picioare. La carutz avem si noi sac ca si Ceska. Sau un combinezon ca cel de zapada si pe sub numai dres, body si bluzitza.
Daca iesim si mai si intram pe undeva o imbrac mai gen foitza ca sa o pot dezbraca usor: pun un body cu maneca scurta, o bluzita, iau o vestutza la mine plus geaca. Afara primeste geaca, in masina numai vestutza iar in magazine iar numai vertutza.
Cat despre manusi ieri era ideea sa puna mana pe zapada ..le avem si pe astea in dotare dar nu le-am folosit pana acum ca nu a fost asa frig.
Ginette, Ema multa sanatati celor mici. Sper sa ramana la variante usoare gen dintzisori.
Tuturor fetelor care s-au apucat de curatenii generale un mare BRAVO si multi pupici . Noi cred ca asteptam Craciunul urmator sa vina mama sa ma ajute. Pana una alta anul asta oricum plecam de acasa
Astea fiind spune ma duc sa cumpar pampersi si servetele umede caci dintr-o eroare de organizare am ramas fara.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani
Amandine
Matei
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
creata2008 spune:
'Neata aproape de pranz si de la noi!
Mi-a fost un frig azi-noapte, sper sa nu ma intoarca raceala, ca m-am cam saturat!
Larisa, da, vin zilele de nastere ale parintilor mei: joi - tatal meu si sambata - mama mea. Canarii fac bine, au produs multe oua, dar niciun puiut. Sunt veseli, fac baie in piscina, canta. Sunt super haiosi!
Simona, eu cred ca il va kk, daca l-a inghitit. Sper sa nu fie asa. Cu toate ca 1 cm e destul de mare si ar fi tb sa tuseasca. Sau, ma rog, sa dea semne ca ar avea ceva in gura. Nu m-am confruntat pana acum cu problema asta, poate mamicile cu puiuti mai mari te lamuresc.
Anca, eu am deschis un subiect printre prietenii mei si am scris si pe blog despre Sonia. Fiecare a trimis ceva banuti in cont. Am citit eu pe hotnews.ro si am deschis subiectul cam acum o saptamana, poate doua, cam asa. Sa speram ca se va face bine si va trece si peste aceasta incercare.
Am vazut-o pe Clara, in combinezonul roz si cu perisorul zburlit! Frumoasa-foc! Cata zapada avea pe sacul din carut! Uau!
Dudu e frumos si haiosel-foc! Cred ca va avea mare succes la femei, ca are o alura amuzanta!
Laurici de Piatra, nu am mai vazut-o nici pe Thea de ceva vreme si s-a schimbat si ea foarte mult. Bine, ochii sunt la fel de frumosi, dar ea are o mina de fetita acum, nu mai e bebelus.
Am vorbit cu Beinazuta si vin si ele. Cand am timp, le voi trece pe prima pagina.
Multumim de toate urarile venite dupa ce am stins eu lumina si le urez si clopoteilor de azi "La multi ani!", sa fie sanatosi si sa isi bucure parintii!
Roxana, eu zic sa te duci la medic... better be safe than sorry. Eu asa zic. Nu sunt adepta medicamentelor la primul semn de ceva sau a mersului la doctor, dar, in cazul Adelutei, e mai bine sa o consulte un doctor. Sper sa nu fie nimic, doar o banala raceala.
Laurici, am vazut poze de la party. "Casa de Piatra!" si nastere usoara prietenei tale! Eleni m-a topit toata!!!! Mai ales in poza in care mananca paine. E asa de concentrata si sta cu ochii mari!! E superba!
Dana, deci joi aflu daca sunt mama Omida sau nu! Vom afla urmatorul clopotel!!!!! Iupiiiii!
Alina, super idee, dar uikend-ul viitor ii serbam pe ai mei. Deci, noi nu putem veni. Stii cumva site-ul, sa arunc un ochi?
Ema, bine ca Milan se simte ok si i-a scazut febra.
Eu vreau sa ma duc la primarie, sa aflu ce trebuie sa fac ca sa beneficiez de cei 85% din salariu. Nu de alta, dar vin sarbatorile si ma indoiesc ca astia vor lucra multe zile. Se pare ca va exista o punte destul de mare intre Craciun si Revelion. Daca aflu ceva, va zic aici, poate mai sunt mamici care se incadreaza la noua lege.
E super tare ca e Dani acasa, ca il las pe el cu Mariuca si nu o mai scot si pe ea afara. Nu mai bate vantul, dar sunt doar 2 grade. Nu vreau sa risc sa o intorc cu raceala.
Daca nu apuc eu sa o trec pe Beinazuta, o sa rog zuzele care intra mai des sa o treaca la locul de joaca, pe 21 februarie.
Pupaaaaaaam!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Roxana, poate nu e imic grav cu mamarutza. nu e neaparat o stare febrila ce zici tu acolo. se prea poate sa fie de la dinti. LaudaD, am vazut pozele de la chef. foarte frumos v-ati distrat voi acolo. si nu iti rau deloc bruneta. sotul ce zice? LauraI, nu pot pune pozici cu saniutza, ca e impachetat in folie si in hirtie de cadou. o desfac numai de mos.... Ceska, ce dar frumos ati primit din partea soacrei. mi se pare deosebit. Anca si Stefan (13.01.2008) www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
si mie imi place cum imi sta bruneta dar nu am curaj sa fac o schimbare d'asta la 180 de grade...
Si nu ma vrea nici barbatu' bruneta.
de aprecieri1
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
Am dat un click la pozele lui Roli sa vad invelitoarea pt carut si am dat de o poza din primavara dulce foc cu fratiorul mai mare
http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2324416771/in/set-72157603790736786/
Am vazut si poze noi cu blondy Thea, chiar vroiam sa iti amintesc lauraI ca nu ai poze noi cu fata, caci ma uitam aseara la albumele voastre, dar mi-ai luat-o inainte, hihi
stoisor spune:
ANCA RAMONA ALINA VINEEEEEEEE........PARTIE.........noi nu iesim din casa ca e geeeeeerrrrrrr
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Ginette pupam buburuza mica! Sper sa fie doar o mica raceala, nimic serios! Sa ne mai spui cum evolueaza piticutza. Eu ma gandesc cu mari emotii ca ne apropiem de vaccinul de 1 an si trebuie sa fie perfect sanatoase. Asa ca e mai bine (cred!?) ca daca e sa aiba un rosu in gat sa il aiba acum si sa-i treaca pana la vaccin. Pupam fetele ingrijorate! Laurici D mami, mie mi-e clar! Dimitri e al tau si Eleni a lui Ianis. Clar! Da, da, da!!! Danutz, sa ne pui pozele cu bebicul din burtica!! Mai fetelor cu zapada, aruncati si la mine un bulgare! Ramonici nu-mi vine sa cred!! Asa bine merge Razvi??? Ce ti-e cu nazdravanii astia mici! Pup baiatul! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan poze Ana mica Povestea nasterii Anei |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA