Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

va Milan si mami lui, uf, sa ne iasa dintucii astia mai repede si mai fara durere. SPER ca de la asta sa fie asa bebe.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

fetele care s-au gandit la noi.
Mai stau si la noapte si dak iar face febra ma duc la dr, maine; desi, cred ca e raceala - m-a sunat mama sa-mi spuna ca acum ii curg mucii; i-a pus ser cald si au iesit lumanarile; febra nu mai are (nici ieri n-a avut).

Pt infectie urinaara ( ) trebuie sa ma duc mai intaai, sa-i fac analizele sa ma duc 'blindata'.

Off, innebunesc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Am dat un click la pozele lui Roli sa vad invelitoarea pt carut si am dat de o poza din primavara dulce foc cu fratiorul mai mare

http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2324416771/in/set-72157603790736786/

Am vazut si poze noi cu blondy Thea, chiar vroiam sa iti amintesc lauraI ca nu ai poze noi cu fata, caci ma uitam aseara la albumele voastre, dar mi-ai luat-o inainte, hihi

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

...chiar am cautat prin poze sa-ti arat invelitoarea, dar am constatat ca nu am si am facut acum uite http://good-times.webshots.com/photo/2832055400103911837eEZpBw

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Roxana, nu cred ca e infectie urinara. Tine cont ca vremea este naspa, si multi copii sunt predispusi la raceli in perioada asta. Mai ales daca zici ca a inceput sa ii curga nasul.

Am fost la primarie, am fost rapida, am platit toate impozitele (Doamneeeeee, bine ca nu stam in Bucuresti, ca si asa am platit 9 milioane!!!! ) si m-am interesat de formalitatile pentru indemnizatia de 85%. Inca nu s-a stabilit nimic de la centru, nu au date suplimentare. Cel mai probabil, va fi nevoie de copie dupa cartea de munca, certificatul copilului, certificatul de casatorie si buletinul mamei. Dar mai asteptam si revenim dupa 10 decembrie. Cum aflu ceva nou, va anunt!

Acum ma duc sa fac snitele din piept de pui, o ciorbita, supa pentru Mariuca si piure.

Sa aveti pofta si ne revedem mai pe dupa-amiaza!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stoisor, multumim de . la noi s-a topit toata. insa e innorat tare afara. poate incepe sa fulguie mai pe seara. niic nu stiu cum sa fac cu iesitul afara. cred ca ne scoatem nasucul un picut, in curtea din spatale blocului.

LauraD, sa vezi ce soc a avut al meu sot...cind m-am tuns scurt si m-am facut blonda...dupa 3 luni inca nu s-a obisnuit...hihihi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Creata, te asteptam cu informatii de la primarie.

fetelor, care primiti banii de alocatie pe card, ati primit ceva luna asta...ca la mine bate vintu' in cont, desi e 24 azi....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Roxana, nu cred ca e infectie urinara. Tine cont ca vremea este naspa, si multi copii sunt predispusi la raceli in perioada asta. Mai ales daca zici ca a inceput sa ii curga nasul.

Am fost la primarie, am fost rapida, am platit toate impozitele (Doamneeeeee, bine ca nu stam in Bucuresti, ca si asa am platit 9 milioane!!!! ) si m-am interesat de formalitatile pentru indemnizatia de 85%. Inca nu s-a stabilit nimic de la centru, nu au date suplimentare. Cel mai probabil, va fi nevoie de copie dupa cartea de munca, certificatul copilului, certificatul de casatorie si buletinul mamei. Dar mai asteptam si revenim dupa 10 decembrie. Cum aflu ceva nou, va anunt!

Acum ma duc sa fac snitele din piept de pui, o ciorbita, supa pentru Mariuca si piure.

Sa aveti pofta si ne revedem mai pe dupa-amiaza!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Sa vedem cum se comporta la noapte; dak nu depaseste 37.5 insemanca ca virusul si-a facut damblaua.

Spor la "bucatareala".

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am scris si noi o scrisoare lui Mos Craciun.Daca vreti sa o cititi intreti pe piciulici la sectiunea concurs.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Cretulina, La multi, multi ani de fericire, liniste si intelegere parintilor tai! Cu sanatate maxima sa fie !!! Cat despre canari... ce nevoie mai aveti voi de pui de canari cand aveti acolo cel mai minunat pui sub numele de mariuca fetele cu drag!!!

Ema, si milan cu febra ???? Of!!! Poate este de la dintisori.... si sa treaca starea rea cat mai repede!!!

Roxanici, daca au inceput sa curg "lumanarelele" inseamna clar ca este raceala... Of, ce aiurea este vremea asta... ca daca-i scoti afra racesc dar, in acelasi timp, nu ai nici cum sa-i tii in casa toata iarna...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am scris si noi o scrisoare lui Mos Craciun :
http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Boitor-Razvan-Matei-169.html

http:// www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Boitor-Razvan-Matei-169.html

Sa vedem nici asa nu e bine?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Nu merge, dar eu l-am gasit si l-am votat: e pe prima pagina, pe partea stanga, pt cine doreste - acolo era cand am votat.

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput