Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

louiza mi-e ok cu regimul. mai poftesc si eu la una alta dar ma abtin .. sambata am papat un pic de saramura de peste in rest m-am tinut de regim. cam intr-o luna ar trebui sa se vada ceva rezultate .. abia astept.

laurici ce bine v-ati distrat la nunta .. si mie mi-e dor de o petrecere cu dansuri si hore ..

io iara am o stare de kko .. eva s-a trezit la 6 si nu a vrut sa mai adoarma, am lasat-o in pat sa urle caci intarziam la job .. si a preluat-o sotu' .. de nervi nici nu m-am uitat la ea si nici nu i-am adresat niciun cuvant in dimineata asta .. misuna in tarc si striga ..ma-ma, mama .. nici nu i-am spus pa ..

in plus, nici nu reusim sa ne punem de acord cu vacanta .. unii vor intr-o perioada, altii in alta, unora nu le convine pretul .. si io stau si mor cautand pe net si ei fac figuri ... acum s-au nazarit sa mergem la ski in bulgaria .. pai da nene da' io vreau si shopping si vizitat .. aveam in gand sa mergem intr-o statiune de ski din austria, sa ajungem si la salzburg si la munchen si apoi sa mai stam cateva zile la viena .. si uite cum se duc pe apa sambetei planurile mele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Of, elle, ce bine te inteleg cu sculatul de dimineata...
Si eleni face la fel ca eva. Indiferent ca seara se culca la orele 20-21 sau la ora 24.00.... ea tot la 6 dimineata se trezeste

Eu mor caci dimineata pana nu beau o cescuta de cafea si nu fumez 2 tigari nu pot deschide gura sa vorbesc, ba chiar sunt incapabila sa gandesc...
Si uite asa... cand o aud cum ma striga pe diferite tonalitati ma-ma, maaaa-ma, etc.... mor de dragul ei si ii dau intai laptele ei timp in care visez la cafeaua mea...
Pe mine ma mai "scapa" mama care daca se trezeste mi-o ia ea si ii da sa manance.

Despre vacanta... austria suna mai bine decat bulgaria.... dar, daca sunteti un grup mai mare, atmosfera este super si daca va duceti in sat la cucuruzu... nu ?!
si poate ii convingi pe toti sa mergeti unde vrei tu... Nu de alta dar alte chesti/jucarele/ hainute gasesti pentru evita in austria...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Fetelor, este iar concurs pe piciulici .ro daca doriti sa participe puiutii vostri.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

LAURA am vazut pozele de la petrecere si am admirat si pozele cu DIMITRIS si ELENI.Sunteti o familie foarte frumoasa.Prietena ta e insarcinata in 5 luni ca si mine?Nu prea i se vede burtica.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

si multumiri de aprecieri !!!!
suntem o familie frumoasa la fel ca si voi ! Ba voi sunteti si mai si datorita minunii ce creste in burtica ta !!! Spun din nou : Jos palaria in fata ta !!! Traiesti din nou miracolul unei noi vieti la tine in burtica!

Prietena mea este, de fapt in saptamana 17. Asta inseamna ca este in luna a 4-a sau a 5-a? Are ceva burtica dar avea rochita largutza si nu se vedea...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ginette pupam buburuza mica! Sper sa fie doar o mica raceala, nimic serios! Sa ne mai spui cum evolueaza piticutza. Eu ma gandesc cu mari emotii ca ne apropiem de vaccinul de 1 an si trebuie sa fie perfect sanatoase. Asa ca e mai bine (cred!?) ca daca e sa aiba un rosu in gat sa il aiba acum si sa-i treaca pana la vaccin. Pupam fetele ingrijorate!

Laurici D mami, mie mi-e clar! Dimitri e al tau si Eleni a lui Ianis. Clar!

Da, da, da!!! Danutz, sa ne pui pozele cu bebicul din burtica!!

Mai fetelor cu zapada, aruncati si la mine un bulgare!

Ramonici nu-mi vine sa cred!! Asa bine merge Razvi??? Ce ti-e cu nazdravanii astia mici! Pup baiatul!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

louiza mi-e ok cu regimul. mai poftesc si eu la una alta dar ma abtin .. sambata am papat un pic de saramura de peste in rest m-am tinut de regim. cam intr-o luna ar trebui sa se vada ceva rezultate .. abia astept.

laurici ce bine v-ati distrat la nunta .. si mie mi-e dor de o petrecere cu dansuri si hore ..

io iara am o stare de kko .. eva s-a trezit la 6 si nu a vrut sa mai adoarma, am lasat-o in pat sa urle caci intarziam la job .. si a preluat-o sotu' .. de nervi nici nu m-am uitat la ea si nici nu i-am adresat niciun cuvant in dimineata asta .. misuna in tarc si striga ..ma-ma, mama .. nici nu i-am spus pa ..

in plus, nici nu reusim sa ne punem de acord cu vacanta .. unii vor intr-o perioada, altii in alta, unora nu le convine pretul .. si io stau si mor cautand pe net si ei fac figuri ... acum s-au nazarit sa mergem la ski in bulgaria .. pai da nene da' io vreau si shopping si vizitat .. aveam in gand sa mergem intr-o statiune de ski din austria, sa ajungem si la salzburg si la munchen si apoi sa mai stam cateva zile la viena .. si uite cum se duc pe apa sambetei planurile mele ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle sper sa convingi gashca si sa mergeti unde iti doresti tu.

Iar despre maimutzele bazaite...eu cred ca am descoperit America . In weekendul asta Ana nu a dormit decat o singura repriza pe zi a cate 2 ore (sambata a dormit numai 30 min) iar seara a cazut lata pe la ora 20 si a dormit neintoarsa pana dimineata la 7!! Poate ca si Eva doarme prea mult ziua (chiar daca tie nu ti se pare). Incearca o zi sa vezi cum se comporta. Culc-o numai o repriza pe zi si vezi.

sa treaca supararea lui mami obosita!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

LauriciD am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat paltonul. Superb!!!

Fetele, noi sambata am fost la un loc de joaca. Ffff frumos! Se numeste Castelul Fermecat si este pe langa Calea Calarasi. Este spatios si au multe jucarele pt copilasi micuti. Ma gandeam ca s-ar preta f bine pt intalnirea noastra. Poate facem chiar o mica repetitie in weekendul viitor. Sa ne vedem acolo mai multe zuze cu clopotei. Ce spuneti????

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraD ; deci nu ma pot lua dupa apetit ... nasol
Nici nu stiu cum sa fac, sa ma duc deja la dr sau sa mai astept si noapte asta?!

Pozele o sa le vad acasa - dar sunt sigura ca sunteti asa cum spun fetele: o familie frumoasa!

Alina23 si eu tot la vaccin ma gandesc; n-as vrea sa-l aman.

Helene, parca tot mai bine suna Austria - imbini placutul (vizitat/shiping) cu uitulul (schiat).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata si de la noi!

Cretulina , Alina , LalaD , Cati , DanyBv , Monica , Alina Kalos , Grati , AncaB , Shose , Ellenutz , sper sa nu fi omis pe cineva. Va multumesc si va imbratisez pe fiecare in parte. Am citit sfaturile voastre si sunt convinsa ca ma vor ajuta.

Acum simt nevoia sa-l reabilitez putin pe individ in fata voastra. La mine problema nu este ca nu ma ajuta. Ma ajuta f mult. Sta cu Ana, o schimba, o hraneste (cand nu sunt eu acasa), gateste uneori, face curatenie in casa de multe ori, plateste facturi, cumparaturi, ii citeste lui Luca seara, ii face dus uneori, etc. Problema mare intrevine atunci cand imi scoate ochii ca le face pe toate astea si mai ales, atunci cand nu are rabdare cu Luca. Cu Ana este destul de rabdator (desi l-am surprins o data tipand si la ea si am vazut negru in fata ochilor). Dar cu Ana are mult mai multa rabdare decat cu Luca. Si de ce sa nu spun, mi se pare ca o iubeste mai mult.
In weekendul asta am vazut imbunatatiri. Au susotit ei doi complici, au jucat niste jocuri de cuvinte impreuna, au povestit...mi-a placut .

Poate ca si eu am pretentii mari. Insa vreau tot ce e mai bun pt copiii mei si asta implica neaparat un tata rabdator. Ghinonul tatalui ca m-a intalnit tocmai pe mine.

MARIUCA
SARATICA
BENJI
IOAN
RARES

MATEI
AMANDINUTA

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Alinutule, eu nu am apucat sa spun nimic pana acum pe tema asta...
Zic asa:
Eu te cunosc pe tine si mi-ai dat impresia unei tipe/persoane perfectioniste. Cred ca in tot ce faci vrei ( si sunt convinsa ca asa iese!) ca totul sa fie perfect.
Ca mama, ii pui pe puii tai inaintea oricarei alte dorinte, nevoia a ta.
De aici, rabdarea extraodinara pe care o ai si calmul tau...
Acum, sotul tau, pe langa faptul ca este barbat iar ei nu au puetrea asta de adaptare, de sacrificiu pe care o are o mama in general... mai are si meseria lui . Am obesrvat ca cei care lucreaza ca el sunt in general mai duri, adevarul este ca la ce vad ei la serviciu trebuie sa te "imunizezi" putin la sensibilitate...
Eu stiu ca el ii iubeste pe puiuti mult si vei vedea ca va fi din ce in ce mai bine!
Sunteti o familie tare frumoasa !

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

LauriciD am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat paltonul. Superb!!!

Fetele, noi sambata am fost la un loc de joaca. Ffff frumos! Se numeste Castelul Fermecat si este pe langa Calea Calarasi. Este spatios si au multe jucarele pt copilasi micuti. Ma gandeam ca s-ar preta f bine pt intalnirea noastra. Poate facem chiar o mica repetitie in weekendul viitor. Sa ne vedem acolo mai multe zuze cu clopotei. Ce spuneti????

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

ai dreptate alinush! eleni incepe sa aduca din ce in ce mai mult in neamu' lu' roussos Nu ma supar ! macar daca ar avea gura lu tac'su care mie mi se pare tare frumoasa ca doar d'aia l-am luat de barbat

Paltonul este intr-adevar frumos. este lucrat de matusa-mea care a fost croitoreasa la viata ei.

Eu vreau la locul de joaca!!!!
Hai sa ne intalnim, daca poti si tu ! - duminica viitoare sau sambata duipa ora 15.00...! Eu sambata nu pot sa vin cu dimitris decat dupa amiaza pentru ca dimineata merge la cealalta gradinita ...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuscha pai ieri a dormit pana la 9 dimi si a mai bagat 1 h jumate de somn .. atat, de la 1 la 2 jumate .. ma asteptam sa cada lata .. si iote ce mi-o facut dansa ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput