Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

louiza mi-e ok cu regimul. mai poftesc si eu la una alta dar ma abtin .. sambata am papat un pic de saramura de peste in rest m-am tinut de regim. cam intr-o luna ar trebui sa se vada ceva rezultate .. abia astept.

laurici ce bine v-ati distrat la nunta .. si mie mi-e dor de o petrecere cu dansuri si hore ..

io iara am o stare de kko .. eva s-a trezit la 6 si nu a vrut sa mai adoarma, am lasat-o in pat sa urle caci intarziam la job .. si a preluat-o sotu' .. de nervi nici nu m-am uitat la ea si nici nu i-am adresat niciun cuvant in dimineata asta .. misuna in tarc si striga ..ma-ma, mama .. nici nu i-am spus pa ..

in plus, nici nu reusim sa ne punem de acord cu vacanta .. unii vor intr-o perioada, altii in alta, unora nu le convine pretul .. si io stau si mor cautand pe net si ei fac figuri ... acum s-au nazarit sa mergem la ski in bulgaria .. pai da nene da' io vreau si shopping si vizitat .. aveam in gand sa mergem intr-o statiune de ski din austria, sa ajungem si la salzburg si la munchen si apoi sa mai stam cateva zile la viena .. si uite cum se duc pe apa sambetei planurile mele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA am vazut pozele de la petrecere si am admirat si pozele cu DIMITRIS si ELENI.Sunteti o familie foarte frumoasa.Prietena ta e insarcinata in 5 luni ca si mine?Nu prea i se vede burtica.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Dana nu ai poze de la ecograf cu bobo mic?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

ROXANA multa sanatate Adelei!Sper sa nu fie nimic grav!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Trebuie sa va spun ca Razvi merge din ce in ce mai bine, face tot mai multi pasi si tot mai siguri.Acum imi merge fara probleme din camera in bucatarie (trebuie sa traverseze si un hol destul lung de vreo 4-5 metri).

LauraD, ce m-am distrat cand te-am vazut cu peruca neagra pe cap. Frumoase pozele.
Am uitat: Casa de piatra prietenei tale si nastere usoara!

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Multumesc mult !
am vazut si eu ultimele fotografii cu razvanelul tau. Doamne, este frumos si cand plange ca este prea gros imbracat...!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Dana nu ai poze de la ecograf cu bobo mic?

RAZVANICI LA 10 LUNI
RAMONA poze noi nu am pt ca dr meu la care merg in fiecare luna nu imi da poze de fiecare data.Am pus cateva poze dar sunt cam vechi de la ecografia din primul trimestru.Joi am programare pt eco trimestrului ai doilea si voi pune poze.Pupici si multumesc ca te-ai gandit la noi.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Ce harnice ati fost, Anca, Ramo - jos palaria!

Am vazut si eu poze cu Thea (de LauraI) si Clara (de Monica) - dragalase foc!

Simona, m-au trecut toate apele; poate totusi, s-a dus sub dulap/pat.
Dak acum iti da asa emotii, sa vezi cand o merge singura!

Noi, ce sa va spun: azi noapte (pe la 1:00) m-am, dus la ea si era cam calda, si i-am dat 2.5ml nurofen. Apoi i-am luat temp (stiu, sunt , trebuia sa i-o iau inainte) si avea 37.7. Dupa care a dormit pana dimineata la 8:30 - cu mici maraieli.
Dimineata avea 37.6 si, cum tercuse 8h, i-am mai dat 2.5ml nurofen.

Ea e bine, e vioaie - dimineata batea in interfon - a baut laptele. Nu stiu cume la durere-n gat: ma gandesc ca n-ar mai manca?!
Ca n-am reusit sa ma uit in gatul ei.

Nu stiu ce sa fac; sa ma duc la dr?! Sa mai astept si azi?

Mi-e si groaza sa nu fie infectie - ea n-a facut febra la infectia urinara (nici macar 37.5).

Sunt cu nervii intinsi la max.

Ema cum e Milan?
SiAlina, Ioana e mai bine?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Of, poate este totusi de la dintisori..
Cat despre mancat sau nu cand are rosu in gat... Eleni a mea avea laringita de a trebuit sa-i dau antibiotic si manca cu aceeasi pofta ca de obicei... So, nu cred ca te poti ghida dupa apetit...
Eu cred ca ori face febra de la dintisori ori este o simpla raceala... Dar, pentru linistea ta mai bine mergi cu ea la medic.
cu mult drag!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
au livrat LA REDOUTE masuta chiar acuma. Se pare ca trimit separat comanda, intai masuta apoi acel crabe pt cada! Am verificat-o sa fie intreaga si mama i-ar fi dat-o acuma!!!! Eu abia astept sa o impachetez in hartie de cadou si o duc jos in boxa, sa o pun intr-o luna sub brad!!!!! Aseara a adus sotul de la soacra mea ceva ambalat in hartie de cadou: figurine de lut modelate si pictate de Tobias cand era la gradinita!!! Reprezinta magii, Fecioara Maria cu pruncul, Iosif si un pastor cu oile!!!! Ne mai lipseste ieslea!!!!! Si Benji s-a distrat rupand cu mine ambalajul:harsti-harsti!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Cretulina , Alina , LalaD , Cati , DanyBv , Monica , Alina Kalos , Grati , AncaB , Shose , Ellenutz , sper sa nu fi omis pe cineva. Va multumesc si va imbratisez pe fiecare in parte. Am citit sfaturile voastre si sunt convinsa ca ma vor ajuta.

Acum simt nevoia sa-l reabilitez putin pe individ in fata voastra. La mine problema nu este ca nu ma ajuta. Ma ajuta f mult. Sta cu Ana, o schimba, o hraneste (cand nu sunt eu acasa), gateste uneori, face curatenie in casa de multe ori, plateste facturi, cumparaturi, ii citeste lui Luca seara, ii face dus uneori, etc. Problema mare intrevine atunci cand imi scoate ochii ca le face pe toate astea si mai ales, atunci cand nu are rabdare cu Luca. Cu Ana este destul de rabdator (desi l-am surprins o data tipand si la ea si am vazut negru in fata ochilor). Dar cu Ana are mult mai multa rabdare decat cu Luca. Si de ce sa nu spun, mi se pare ca o iubeste mai mult.
In weekendul asta am vazut imbunatatiri. Au susotit ei doi complici, au jucat niste jocuri de cuvinte impreuna, au povestit...mi-a placut .

Poate ca si eu am pretentii mari. Insa vreau tot ce e mai bun pt copiii mei si asta implica neaparat un tata rabdator. Ghinonul tatalui ca m-a intalnit tocmai pe mine.

MARIUCA
SARATICA
BENJI
IOAN
RARES

MATEI
AMANDINUTA

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

CESKA eu inca astept sa primesc restul de masute.Deci si la voi au livrat separat masuta de restul comenzii ca eu i-am sunat sambata si le-am spus ca nu e normal sa imi livreze o comanda pe bucati pt ca eu nu am platit pe bucati ci integral.Sper sa ajunga azi si sa le pot pune la Atlassib.STOISOR.Am vazut ca mi-ai trimis PM.

poze albert

Mergi la inceput