Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Multumesc tuturor mamicilor pentru urari.

Prisi, sanatate multa Mirunei.

Rox, vazut operele Atomicei , frumoase , multumim.
A nins in Iasi , dar nu a rezistat prea mult...

Sabina, multumesc de info , nu stiam de patroana...

Cecilia, e cam departe Iasul asta , dar oricand l-am astepta pe Cristi la noi , ca ajutor sau nu.

Ana, frumoase minuni ai tu acolo...

Yaia , ce zice Tudor de zapada? Andreea parea interesata ieri de fulgii aia razleti.

Gabitz, ii dorim refacere rapida Elizei, sa fie cu efect masajul.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La subiectul carne de porc:
Tudor a mancat deja, incerc sa-l feresc, dar la gradinita primeste oricum, chiar si carne tocata si carnati etc. Meniul e facut de municipalitate si e acelasi la toate gradinitele din oras, pt. toti copii, fie ca au 10 luni sau 5 ani. Asa incat nu avem incotro. Am putea cere sa nu i se dea, dar e mai complicat, asa ca l-am lasat sa fie ca toti ceilalti.
Si ca sa-i raspund si Papanashei, ca am uitat, scuze, ardeii erau umpluti cu amestec vita cu porc. Dar tu poti folosi doar carne de vita, sau de pui sau curcan, ce vrei tu!
Aaa...si Tudor a mancat si snitel, Gabriela, dar de pui! Pana sa mearga la gradinita, a crescut 'ca la carte', in sensul ca a primit numai ce 'trebuia', dar apoi nu am mai putut controla tot ce primea, asa ca are liber cam la tot, doar ca incerc inca sa-l feresc (a se citi ii dau foarte rar chestii 'periculoase').

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabriele, nu trebuie sa te ingrijorezi pana nu vezi rezultatele de la analize, curaj

Gabitz, sper sa decurga totul bine si sa nu fie probleme, hai nu fi suparata, de unde era sa sti ca se v-a intampla asa?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Cecilia, lui Tudor i s-a facut testul de auz, dar la acteva zile de la nastere. Au un aparat cu un fir ce are la capat un mic dispozitiv ce e pus in ureche si i se masoar nu stiu ce. Trebuie sa fie liniste cand i se face testul, lui Tudor i l-a facut de vreo 4 ori ca numai nu dadea nicicum, era galagie in salon. Asa ca ne-a dus in camera de vizitatori, unde nu era nimeni, si a iesit bine. Dupa primul test care nu iesea nicicum, eu m-am ingrijorat putin si i-am facut testul babesc chiar eu, in salon, sa ma linistesc: bati din palme tare, cand bebe e treaz, si trebuie sa clipeasca din ochi, semn ca aude bine!

Celia, Tudor era curios si nedumerit de prima zapasa, de vreo 2 cm. Dar lunea trecuta,. cand l-am adus acasa de la gradinita pe ninsoare ca-n povesti, cam plangea, ca-i intra in ochi si nu stia ce se intampla. In rest, ii place sa mearga prin ea, dar sa nu cada cu mana fara manusa in zapada...incepe si plange, nu stie sa si-o scoata pur si simplu si sa o scuture...de, e rece si uda!

Poze

Mergi la inceput

Va pup, fetelor, pe maine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cecilia, spor la bb2 , sa-ti de DD ceea ce-ti doresti.
Ma bucur ca nasicul e bine si papacios. Sanatate nasei.

Gabriela , sa dea DD sa iasa analizele bune atunci cand le vei face , sa scapi de stres. Legate de papa , cred ca usor ,usor trebuie obisnuiti cu ceea ce papam noi. Si eu ii dau Andreei cam ce papam noi , ce-i drept si noi papam putin carne de porc si din preparate de carne din comert nu i-am dat nimic deocamdata . La Andrei am avut alt ritm la introdus alimentele , mult mai accelerat.

Yaia, multumesc , ici lui Tudor . I-am asezat si eu pe manuta un pic de zapada si parea tare uimita cred ca la fel era rece si uda...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, a ajuns Alex acasa ? Am vazut la TV ca un grup de copii din Targoviste ramasese blocat la Padina, dar i-au dezapezit si acum sunt in drum spre casa. Sper ca totusi nu e grupul lui Alex si ca ai scapat de emotii la ora asta

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Fetelor multumesc mult de grija ,sunteti niste dragute,Alex a ajuns acasa (nu a facut parte din grupul blocat la Padina)deci a ajuns cu bine ,dar dezamagit ca au deblocat drumul ,eu mi-am ros unghiile ,iar ei cica deja isi facusera planuri si pentru seara asta ,ce tie si cu copii astia ,trai pe vatrai nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, ti-a explicat yiaia cu testul la ei, eu stiu de la nepoata mea din Belgia(care e mai mare ca mine cu un an jumate )ca si fetitei ei i-au facut, tot cam in perioada aia(3, 4 sapt de la nastere).
E o procedura de rutina, care a ajutat multi parinti sa ia masauri in caz ca Doamne fereste. Mi se pare o idee foarte buna!
Sanatate nasei, daca are moralul bun e exceptional! Sa o incurajezi mereu si sa-i spui ce mama buna e:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Bee !

La multi ani, RGE !

Sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de familiile voastre si sa traiti fiecare clipa din plin !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput