Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, Bubu chiar se implica in activitatile Alexandrei dar nu este bine venit.

Gabitz, si Andrei avea asa un picior, calca in exterior si acum calca asa foarte putin si numai cand e cu ghetele greoaie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ana, tu chiar vrei sa ma imbolnavesc...dar, m-am indragostit de carliontei fetei tale, o dulceata si un flacau pe masura, imi place enorm prima poza, unde sunt amandoisa crasca sanatosi si sa te bucuri de ei.

Roxana, spuna lumea ce o vrea dar eu vreu fata mea( na ca vb in rime), cred ca asta o sa fie unul din multele notive pt care imi doresc bb 2, oricat ar fi de greu cand ii vad iubindu-se uit de toate, sunt sigura ca la tine se lasa cu lacrimi de bucurie.Se vede evolutia atomicei la desen, si stai sa vezi peste un an....diferenta cer pamant.fratiorii sa fie sanatosi is sa va bucurati de ei.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Gabriela, bine ca nu are nimic fata de la porc. Si noi i-am mai scapat lui Andrei, ba o gura de friptura, ba o gurita de cremwurst, ba o gura de sunca. Nu a mancat, doar a gustat ca e pofticios mare, dar tot aia e. Oricum prajeli nu ar manca pentru ca el e comod si nu mesteca.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, multumim . Si succes la facut fetite!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor de urari,mereu dragute

Maria chiar m-am binedispus

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, multumim . Si succes la facut fetite!

Rox ,

Poze

deocamdata visez privind la fetitele altora

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna seara!

Mey, tot citindu-va pe voi, era sa ard mancarea! Si aveam scandal in casa. Sotul e cu Tudor in plimbari si eu am ramas sa gatesc, deci daca ardeam mancarea eram in mare belea. Dar nu am ars-o.

Roxana, Ana, aveti niste copii superbi, tare dulci si iubareti...in poze. Eu cred ca nu numai, dar asa sunt mamele, se plang de o mica paruiala acolo! Tocmai ce am vazut azi un film si 2 tipe, o evreica si o musulmana, maritate si cu bebelusi mici, stateau de vorba in parc. Si ziceau ele ca barbatii cu surori mai mari (si cazul sotilor lor) sunt mai buni, ca deja sunt invatati sub papuc si nu au dificultati in casnicie.

Mario, bine ai revenit la starea naturala...pusa pe bancuri si cu zambetul pe buze! Asa sa ramai mereu! A ajuns Alex acasa?

Gabriela de Cluj, un pt. tine, sa-ti faci curaj pt. analize. Tin pumnii sa iasa bine!

Gabitz, uneori trebuie sa fii 'cainoasa' si sa faci ceva neplacut ca sa fie bine mai tarziu. Dar nu fii prea dura cu tine, e normal sa-ti fie greu sa-i faci masaj dureros, ca e a ta...dar un strain e mai bun in cazuri de astea, ca nu simte la fel ca tine si se tine altfel de treaba. Sper sa fie bine in scurt timp, sa nu sufere 'balauritza' mult timp. Un mare pt. ea!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La subiectul piele uscata si atopica:
Tudor avea pielea uscata si iarna trecuta. Acum i-au aparut si lui zone super uscate si chiar mici crapaturi, subtiri cat fierele de par si mici-mici, cu sange, in unele zone. Prima pe spate, a trecut faza cu sange, acum e doar piele uscata si aspra. A aparut si a doua, pe un picior. Anul trecut era doar piele uscata si a trecut in primavara. Doctorul a spus (si eu inclin sa-l cred) ca e de la aerul rece de iarna si sistemul de ventilatie din casa, pt. ca in momentul in care am pus aparatul pe 'vara', si-a si revenit piele. Acum cand l-am pus din nou pe 'iarna' ca sa nu murim de frig, au si revenit problemele de piele. Problema e ca tudor se scarpina pe ceafa, cred ca-l mananca rau, ca-si face urme de zgarieturi acolo. In alte parti ale corpului nu pare sa-l deranjeze. Il las sa-si revina singur, ca i-am dat cu ceva creme, dar incercari zadarnice, pare sa nu-i treaca cu nimic!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Am fost la nasa mea la spital, l-am vazut pe bb, este asa dulce si frumos, nu pare chiar asa mic, a inceput sa papa tatzi, este un papacios, iar mamica lui are lapte.

Sangerari nu a mai avut de miercuri cand a nascut, i-a pus miercuri si joi perfuzie cu sange si aproape zilnic perfuzie cu fier, dar tot nu cresteeste 6.4, ea se simte bine, nu are ameteli, iar moralul este bun, abia asteapta sa vina acasa, a vb cu dr si cred ca maine ii da drunul acasa(o sa o cheme la control mai repede de 6 sapt si sa-i mai faca analize), bb deja are externarea facuta, e bine ca a ramas, azi a facut bb si icterul, o foma usoara.

Aaaaaa voi stiti ceva despre testul de urechi pt bb, la 3-4 saptamani de la nastere???? s-au schimbat fff multe la spital de cand am nascut eu, mai ales la bebelusi, schimbari in bine, cel putin asa par.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput