Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
La multi ani RGE e BEE!
Rox frumosi poznasi![]()
Nana si Devylla felicitari
M-am delectat si cu pozicile Bucurestiului facute de D
Vazut si papanasi si dulcetici petrecareti(Luy
)
Noi santem cam tristi ca socrela a vrut sa se reopereze de femur,adik sa schimbe proteza...a fost un miracol ca a scapat cu viata dupa 4 ore de anestezie...acum sa vedem daca a fost cu folos
Pitica tot mucioasa e ,cred aca pana la vara o tinem cu curatirea nasucului...acic mi-au spus ca trebuie sa folosesc tot timpul aspiratorul nazal
Moldoveanca
mamicuta speriata...iti tin pumni marti
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Cecilia, ti-a explicat yiaia cu testul la ei, eu stiu de la nepoata mea din Belgia(care e mai mare ca mine cu un an jumate E o procedura de rutina, care a ajutat multi parinti sa ia masauri in caz ca Doamne fereste. Mi se pare o idee foarte buna! Sanatate nasei, daca are moralul bun e exceptional! Sa o incurajezi mereu si sa-i spui ce mama buna e:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Iti dai seama ca sunt alaturi de ea si o incurajez, mai ales in ce priveste alaptatul

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxali, imi pare rau ca nu ne-ai dat vesti mai buna, e bine ca s-a terminat cu binea9 ma refer la soacra), despre mucisori poate nu e chiar asa, si la noi au tinut o luna, acum e ok.
sa scapati de muciiiiiii
Maria ,ma bucura ca a ajuns Alex bine acasa, acum esti linistita, normal ca mai voia baiatul o noapte de distractie
doar s-a facut baiat mare, sa vad cum o scoti la capat cu discotecile ...curand![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bikmaria spune:
Cecilia
,deja ma gandesc si eu la ce va urma ,discoteci ,fete ,indragosteala ,suferinte din dragoste
ehee,
Roxali multa sanatate micutei tale ,refacere rapida socrelei tale
Yaia
Celia spune:
Maria, ma bucur ca Alex a ajuns bine si ca tu ai scapat de stres. Sunt convinsa ca le-ar fi placut sa mai stea la munte decat sa mearga maine la scoala...
Ali, sanatate multa dulcetei sa scape de mucisori . Sanatate multa si soacrei tale si refacere rapida.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Erina spune:
Buna seara!!!
la multi ani Betty 
la multi ani RGE 
Ce masina a primit Mario? Noua ne-a placut asta linga care statea Daria.
Gabitz, bafta multa,o sa se indrepte cu siguranta mersul Elizei.
La ultima vizita la medic am depistat ca Daria are calciiul drept un pic inafara. Am cumparat ghete de la Ortopedia si o tin si in casa cu ele. Masajul e o idee buna si pentru noi.
Roxana, am vazut pozele. Tare frumosi puiutii!
La ce asistau cind stateau asa cuminti pe scaunele?
Desenele Alexandrei sunt foarte interesante, am vazut ca deja stie sa foloseasca perspectiva.
Noi am fost dimineata la Baby Expo. Nu era foarte aglomerat dar preturile la hainutele frumoase erau destul de mari. Ma asteptam. I-am luat Dariei carti, o pereche de pantaloni raiati si alte maruntisuri.
La scaune de masina cele cu Isofix erau doar unu-doua modele. Chiar si la Roemer.
Daria a facut o sedinta foto. A fost cam serioasa pentru ca abia se trezise. Un piccolo assaggino qui. In pozele cu scufie de Craciunita a iesit mai senina. Am facut felicitari pentru bunici.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
bikmaria spune:
Mai Roxana ti-am admirat comorile ,ce frumosi sunt
,Alexandra o sa fie ca o closca pe langa Andrei ,ai sa vezi
Celia
,puii tai ce mai fac?
cecilia L spune:
Erina sa poarte Daria sanatoasa noile achizitii.Cristi nu a vrut sub nici o form asa faca poze la BE, din contra s-a pus pe urlat si s-a speriat de gif.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Gabriela si Daria a mincat carne de porc. Ce e drept omogenizat de porc. A mincat chiar de cal, strut, iepure, etc.
Bafta mare la analize si pupici Sarei.
Cecilia, ce bine ca ii externeaza pe mami si Victor!
Mi-a placut mult cum ai descris ce face Cristi. E un dulceee. Imi imaginam cum isi trage pantalonii!!!
Roxali, bine ca s-a terminat cu bine operatia suocerei. sanatate Soniei. Of, tare e greu cu aspiratul...
Maria, la ce ora e?
Mai devreme a vazut Daria clipul Soniei si arata cu minuta si zimbea.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)