Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
A pus Sabina Y. poze din Bucuresti? Unde sunt, va rog?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Pinacolada spune:
Roxana- tare frumoase pozele cu ai tai copilasi! iar alex chiar e talentata...e bine s-o inscri unde ai zis, felicitari pt imaginatia ei!
nu stiu cum era cand eram noi mici pitici, dar in mod sigur nu erau atatea restrictii, atatea boli, atatia microbi!
bikmaria spune:
Erina foarte frumoasa DARIA
Cazul Soniei cred ca e la ora 21 pe b1 tv,sper din tot sufletul sa se stranga toti banuti si sa reuseasca operatia ,iar acest ingeras care a suferit atat sa aiba o copilarie fericita fara nici o durere 
Erina spune:
Multumesc Maria!
Acusica incepe. Si eu sper sa se stringa banii.
Cu teledonul e foarte comod si usor iar comunitatea noastra e foarte mare. Cred ca si clipul de la Tv va reusi sa sensibilizeze multa lume.
moldoveanca spune:
Imi cer scuze dar nu am timp sa citesc din urma si nici sa stau pe forum.Vladut e super mucios si tuseste ingrozitor nu doarme noaptea am incercat de toate o sa vedem marti la control .Va pup pe toate
teo
bikmaria spune:
stiti ce face fata mea ,si-a pus o pernuta pe picioare si isi leagana bebelusul care plange si zice ma-ma,ma-ma,ta-ta ,ta-ta uoa,uoa,iar ea leagana de zor 
,cresc copii nostri, cresc
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Imi cer scuze dar nu am timp sa citesc din urma si nici sa stau pe forum.Vladut e super mucios si tuseste ingrozitor nu doarme noaptea am incercat de toate o sa vedem marti la control .Va pup pe toate teo |
off mai mamico,
micutul bolnavior ,multa sanatate ,sper ca marti sa primiti un tratament si Vladut sa se insanatoseasca ,putere mamico
Erina spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Imi cer scuze dar nu am timp sa citesc din urma si nici sa stau pe forum.Vladut e super mucios si tuseste ingrozitor nu doarme noaptea am incercat de toate o sa vedem marti la control .Va pup pe toate teo |
Sanatate lui Vladut.
sa nu plinga la spray in nasuc si aspirat. Teo,
ai incercatsi aerosoli? Suntsalvatori!-------------------------------
Erina spune:
| citat din mesajul lui bikmaria stiti ce face fata mea ,si-a pus o pernuta pe picioare si isi leagana bebelusul care plange si zice ma-ma,ma-ma,ta-ta ,ta-ta uoa,uoa,iar ea leagana de zor ![]() ,cresc copii nostri, crescBIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Ce dulceeeeee!!!!