al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

incredibil de tupeist si nesimtit....

probabil ca nu am experienta voastra de viata etc.. dar sincer nu as putea sa pregatesc totul si sa sper ca individul va decide sa ramana acasa... mi se pare prea crud...
si nu as putea sa "lupt" pt mine si pt familia mea a nspea ora doar pt ca ma tem de singuratate sau ca sunt posesiva...


Da, n-ai putea s-o faci pe o perioada lunga, de altfel sunt putine femeile care o fac pe termen nelimitat.
Dar pe termen scurt, e normal s-o faci.

Iti trebuie ceva timp sa-ti aduni sentimentele de pe jos, sa intelegi ce se petrece, sa te scuturi si sa pornesti inainte, cu fruntea sus. Si din momentul respectiv nici macar n-o sa-ti mai pese ce-si doreste el (culmea e ca abia atunci el isi schimba preferintele, insa de multe ori degeaba...)

Daca el are flerul si puterea de a-si reveni in timpul cat inca esti bulversata, mai exista o sansa. Daca nu...sa fie sanatos. Viata merge inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

incredibil de tupeist si nesimtit....

probabil ca nu am experienta voastra de viata etc.. dar sincer nu as putea sa pregatesc totul si sa sper ca individul va decide sa ramana acasa...


nu cred ca a sfatuit-o cineva sa faca toate astea pt el! ci pentru ea. Si ea si baiatul merita un Craciun cum ne dorim cu totii.


www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Flexi
Am ramas fara cuvinte din nou.....
El acum e prins in mreaja ei din pacate...Nu stiu cum sa spun ce vreau sa spun, asa ca o sa o spun direct, ce as face eu...
I-as acorda timp (un timp limitat in nici un caz nelimitat ca asa se culca pe o ureche si asa ramane), insa nu as mai accepta sa avem relatii intime pe perioada cat este nehotarat. Adica i-as spune ca-l astept ( n zile, sapt...=cat vrei tu), insa atata timp cat el rascoleste doua asternuturi, e prea mult pentru mine si pentru integritatea mea. Atat e tot ce pot sa-i ofer. Inca putin timp in care sa se hotarasca. Nimic mai mult pentru ca deja isi bate joc de sufletul meu si nu e cinstit.
Chiar daca-l astepti, intr-un fel trebuie sa fie "pedepsit" pentru comportamentul lui. Numai asa isi va da seama ca exista posibilitatea sa va piarda (pe tine si pe baiatul tau), si daca va iubeste , va hotari mai repede. Nu este admis sa-ti ceara sa ai rabdare si intre timp sa umble cu fundu-n doua luntrii. In cel mai rau caz ar trebui sa-si ia o pauza de la ambele si in acest timp sa se hotarasca, dar nu asa sa jongleze cu sufletele oamenilor , timp in care el si primeste "doza dubla"
Daca nu e pus intr-o situatie "delicata" si lucrurile continua asa incet ......iar el va are pe ambele, de ce s-ar hotari? Probabil ca el asteapta ca una din voi sa decida ca ai e de ajuns si sa faca pasul pentru el, astfel incat el sa fie absolvit de responsabilitate.
Iti doresc multa putere in a lua decizia buna pentru tine si baiatul tau!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

A trecut o saptamana. o saptamana de cand niste cuvinte spuse " sincer "mi-au bulversat viata. Acum o saptamana , pe vremea asta, eram fericita. aveam un sot, copil, o familie. Acum am ramas eu cu copilul. Dimineata a plecat la servici. Deh, ieri n-a fost ptr ca trebuit sa mearga cu mine la Bucuresti.Sa nu credeti ca l-am fortat eu. a fost hotararea lui. de dimineata m-am trezit ca-mi este rau, dar am zis ca n-am ce face si trebuie sa plec la capitala. Am condus pana acolo. domnul in fata cu masina noastra, eu in spate cu masina firmei. Eu si lucrez la o firma din Bucuresti. Nu pot sta din firma mea. e mica, e la inceput si nu-mi pot permite luxul de a sta acasa. cred ca nici n-as putea. Deci sa reluam. Am ajuns la Bucuresti , la firma, am predat masina , si ne-am intors cu masina noastra , noi doi. Mi-era rau de credeam ca mor pana acasa. la un moment dat i-am spus sa opreasca masina. Am varsat. Mi-era greata. Nu stiu de ce, dar am zis ca-mi dau si sufletul afara din mine. Aproape de casa a zis sa mergem la spital. sa fac ce > Sa-mi puna perfuzii si sa ma linisteasca fizic? Am zis nu, mergem acasa. cand am ajuns nu mai stia ce sa-mi faca. Mi-a pregatit cina , mi-a adus-o la pat , mi-a facut calciu, era tot o zdroaba. M-am culcat la 21 si m-am trezit dimineata la 8. N-am dormit demult asa. Nu ma simteam deloc mai bine, dar tot inainte. a plecat la servici. La un moment dat l-am sunat ptr ca aveam nevoie de un lucru din garaj si nu stiam unde este. Am vb si la fianl mi-a spus ; "vezi ca o sa intarzi un pic. Bine ?" bine-i-am raspuns. ce putem sa-i zic? Nu e bine , vin-o acasa si nu te du la ea? ma simt ca un condamnat. un condamnat care-si asteapta semntinta si care depinde de decizia altor oameni. viata mea, soarta mea e in miinile lui. Si a ei. Nu va ceda. l-a prins si nu-i da drumul. Daca as putea hotarii cu mintea decizia ar fi foarte simpla. AFARA!!!!!!!!!!!!!dar din pacate mai este si sufletul care nu poate spune asa ceva.Toata lumea de aici ma sfatuieste sa-i dau un timp limita. Care sa fie acela. O zi, o luna, un an, o viata? Mi-e frica de ce urmeaza sa se intample. Oare sambata aceasta ce urmeaza sa-mi spuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu nu iti pot spune decit ca DD le aseaza pe toate cu sau fara voia noastra.Esti un om matur,calculat,inteligent...nu forta nimic.

Ca unic sfat: comunica.Aici,in cercul tau de rude/prieteni.Te va ajuta.Problemele nu vor mai parea atit de mari atunci cind le vei expune.Vei primi sfaturi dar decizia e numai a ta.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

....ai pasa....ai pasa si sper din tot sufletul sa se trezeasca la realitate......
Ai grija de tine si de sufletul tau, cat poti. Daca te mai intreaba sau iti cere "permisiunea" sa intarzie, spune-i:Faci cum vrei. (ca sa fie decizia lui si sa nu-si inchipuie ca a primit aprobarea ta sa mearga dincolo).
Dumnezeu sa-ti dea putere sa duci mai departe aceste greutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Flexi, poate ca el are nevoie sa ii spui clar ca te raneste, ca esti geloasa, ca nu vrei sa-l imparti cu alta; data viitoare cand cere permisiunea sa vb. cu ea sau sa intarzie, spune-i NU! Ca nu vrei sa vb. cu ea din casa voastra, ca nu vrei sa ia din timpul vostru ptr. ea. Spune-i ce simti! Fii si tu sincera cu el. Si vezi cum reactioneaza macar.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Flexi, poate ca el are nevoie sa ii spui clar ca te raneste, ca esti geloasa, ca nu vrei sa-l imparti cu alta; data viitoare cand cere permisiunea sa vb. cu ea sau sa intarzie, spune-i NU! Ca nu vrei sa vb. cu ea din casa voastra, ca nu vrei sa ia din timpul vostru ptr. ea. Spune-i ce simti! Fii si tu sincera cu el. Si vezi cum reactioneaza macar.


Exact!!
Ce te costa in fond? Mai ai ceva de pierdut? Nu. De castigat insa-nu te mira daca vei avea. Poate acest NU e pentru el dovada ca inca il mai doresti/iubesti.
...Ceea ce trebuie de fapt sa te intrebi daca mai e cazul...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Multumesc inca o data tuturor. Daca nu erati voi, sa-mi spun tot amarul , nu stiu ce faceam. Asa imi este mai usor. Sunteti langa mine, chiar daca numai cu sfaturi si incurajari. Conteaza enorm de mult sa stii ca undeva, in lume, sunt oameni carora chiar le pasa prin ce treci. aseara am clacat. am clacat fizic. Am ajuns la spital cu dureri mari de stomac si cu o grata imensa. M-au pus in perfuzii si mi-am revenit. Incerc sa ma adun si sa judec la rece. DE CE? Cine ii da drepul sa ma distruga>? Am un copil care are nevoie de mine sanatoasa , nu bolnava. Am eu nevoie de mine, intraga , pentru a duce mai departe planurile pe care le-am facut. Nimeni si nimic nu merita sa plang si sa ma zbat in mocirla asta. Mai putin , el. Criza lui de sinceritate m-a distrus. Putea sa mearga , sa aiba o aventura si eu sa nu aflu. Nu sa nu simt, pentru ca nu se putea asa. Dar macar nu aflam. Sau mai bine ca am aflat. Stiu langa ce om mi-am petrecut 10 ani. Nu regret nimic din anii astia, dar acum , la final, totul incepe sa se stearga. Ramane doar o durere imensa si un gol. Poate ca simt acum asa ptr ca mi-a fost foarte rau. Poate ca maine nu voi mai gandi asa. Nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Flexi, iti inteleg durerea si imi pare rau pentru suferinta ta.
Insa nu te supara pe mine ca-ti zic, dar daca stai si-ti plangi de mila si continui sa te sacrifici pe altarul Dumnealui, s-ar putea sa ajungi cu sanatatea mai rau decat atat. O atitudine constructiva pentru tine si pentru copilul tau este sa fii egoista in momentele astea. Faci marea greseala sa-ti pui viitorul, viata si sanatatea in mainile lui. Fii mai puternica, nu incepe si se termina lumea cu un barbat. Eu inteleg iubirea pana la un punct. Cand deja obiectul iubirii tale iti face rau cu buna stiinta, nu mai inteleg cum mai poti iubi un asa om.
Scutura-te de povara asta, lasa-l in plata Domnului si concentreaza-te pe copilul tau. Cum crezi ca ii este lui sa te vada cazuta la pat din cauza de suferinta in dragoste? De ce-l lasi sa-ti faca asta, tie si copilului tau?
Nu stiu, eu sunt mult mai transanta, cand nu merge nu merge. Si as divorta si a 2-a, si a 3-a oara daca domnul mi-ar face atata rau.


Elle


Mergi la inceput