al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Si daca e doar o ratacire a sotului, din care o scuturatura l-ar trezi ? Ma intreb, sotiei inselate in felul acesta, chiar nu-i ramane altceva de facut in afara de asteptarea asta ? Se vede ca sotul se simte incurajat de acceptarea lui Flexi. Ce se intampla daca ea ii interzicea sa vb cu amanta de acasa si sa discute despre ea ? Eu, de exemplu, n-as face asta. De acord cu purtarea demna, dar nici intr-un caz nu i-as permite sotului sa-si sune amanta din casa noastra si nici sa-mi povesteasca despre cat de mult inseamna ea pt. el. Gasesc insuportabila aceasta atitudine a lui.

Poate ca trebuie schimbata tactica daca cea de asteptare n-a dat rezultate.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Flexi,numai tu hotarasti pentru tine si baiatul tau. Nu el...
El poate-si va da seama mai tarziu si sper sa nu fie prea tarziu...
Nici eu nu as fi tolerat un astfel de comportament(sa o sune sau sa aiba in tel. fotografia copilului ei), insa discutam acum dupa ce faptul e consumat si e "usor" pentru noi sa spunem ce am fi facut
ne-fiind puse in situatie....
Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca nu ai cum sa dai sfaturi unui om in ceea ce priveste o decizie atat de personala.....Acorda-ti timp si analizeaza situatia in amebele cazuri:
Daca vei ramane cu el ce se va intampla?
Daca va veti separa pe ce drum o iei?
In ambele cazuri trebuie cicatrizata o rana care din cand in cand va mai supura si va trebui sa vezi in sufletul tau daca exista acel pansament de care o sa ai nevoie...Insa daca acum nu depui tot efortul sa consideri ambele variante si consecintele lor, vei trai toata viata cu regretul ca nu ai facut tot ce ti-a stat in putinta...
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

o alta anoapte nedormita. Incepusem sa ma " obisnuiesc' cu acest statut. aseara au fost din nou discutii. Interesant ca toate discutile care au loc dupa acel moment de " sinceritate " se peterec foarte calm. Fara nervi sau tipete. Cui i-ar ajuta? As vrea sa urlu sa ma eliberez o data de toata apasarea asta si suferinta. Dar nu pot. Sau nu vreau. Aseara i-am pus o intrebare al carui raspuns m-a doborat inca o data. Nu pot sa scriu care a fost intrebarea pentru ca este mult prea personala. raspunsul lui m-a facut sa ii spun ca aici se termina tot. M-a intrebat de ce renunt asa usor? Nu-mi cere decat rabdare. Cata rabdare sa am ? Si pentru ce? Pentru cat timp? Mi-a spus ca inca e aici langa noi si ii este aproape imposibil sa dea cu piciorul la 10 ani. Dar , pe de alta parte, deocamdata nu poate renunta la nici una din noi. Sa ma bucur ca noaptea e inca acasa? Si cu ce ma incalzeste daca sufletul si mintea sunt acolo? L-am intrebat cum o sa fie de Craciun si Revelion? a raspuns ca pana atunci este mult si Craciunul este foarte important. Revelionul nu conteaza. Sunt la limita. La limita nervilor si a puterilor. Arata-mi Doamne calea pe care trebuie sa merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

flexi, da asa este Craciunul este foarte important. Sunt curioasa ce va face atunci. Nu poate pleca niciunde decat daca el vrea asta. Dac il petrece cu voi poate ca mai sunt sanse. Tu ce ai vrea?

Tin pumnii sa iti fie usor

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flexi

M-a intrebat de ce renunt asa usor? Nu-mi cere decat rabdare.


Mamaaaaa, ce tupeu are! Nu-mi vine sa cred... Auzi la el, "de ce renunti asa usor?" Oare omul asta nu realizeaza ce-i face sufletelului tau aceasta situatie creata de el si doar de el? Oare nu pricepe ca cel care trebuie sa ia o hotarare si inca rapida este tot el, tapul ispasitor? Ca "rabdarea" este ultimul lucru pe care ar trebui sa ti-l ceara? Singura lui pretentie ar trebui sa fie sa-l ierti. Doamne Dumnezeule!
Flexi iubita, e un las barbatul asta al tau! Daca nu te mai simti in stare sa suporti situatia actuala, renunta si gata. Nu te mai amari inutil, nu mai prelungi agonia. Maica-mea a trecut prin ce treci tu. Vreme de 2 ani a suportat evadarile lu' taica-miu la amanta, ignorand cu succes sfaturile mele de a-i da un sut in partea dorsala individului. A sfarsit prin a avea un accident vascular si o internare la nebuni. Acum incearca sa se recupereze (dupa un divort intentat tot de el, care-i bine-merci recasatorit ) si regreta ca nu s-a retras la timp, ca nu a iesit din relatia lor cu psihicul, fizicul si demnitatea intacte. In alta ordine de idei, barbatul tau daca va dori sa fie cu tine, va fi, indiferent ca vei avea rabdare sau nu. Ba inclin sa cred ca-si va reveni mai repede in simtiri, daca NU vei avea rabdare. Stii tu vorba aia: "Boala lunga, moarte sigura." Fii transanta, da-ti timp sa te aduni, lasa-l pe el sa se zbata in incertitudine! Te pup si ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa iei cea mai buna hotarare pentru tine si baiatul tau!

Mami a Clarei (18.08.2006) si 26 + saptamani cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

De Craciun va sta cu Flexi, de revelion se duce la cealalta (careia, bineinteles, i-a zis invers, Craciunul nu e important, revelionul spune totul). Sau cel putin asa si-a propus sa procedeze. Insa intr-adevar pana atunci mai este destul.

Of, si iarasi of. Ce mi se pare inspaimantator este comportamentul asta infantil al barbatilor (nu numai al sotului lui Flexi) care se cred buricul pamantului si care sunt, vezi Doamne, sinceri cu partenerul inselat si ii spun senini cele mai oribile chestii, fara sa clipeasca. Credinta asta ca ai dreptul sa te simti bine, chiar calcand peste cadavre si facandu-l pe celalalt bucati mi se pare oribila.

Flexi, indiferent ce ti-a zis (dar eu banuiesc ce) nu o lua in tragic. Ea e pentru el ca o jucarie noua si frumoasa, normal ca pe moment ii place mai mult. Stiu ca este ingrozitor de dureros sa treci prin asa ceva, nimeni n-ar trebui sa pateasca asa ceva din partea unui partener in care si-a pus toata increderea. Si dupa zece ani iti spune fara sa clipeasca: am alta jucarie care ma face sa ma simt fericit. OF!

Sfatul meu (in masura in care se pot da sfaturi in asemenea situatii): daca simti in sufletul tau ca l-ai putea ierta si ca iti doresti sa continui, inarmeaza-te cu infinita rabdare. Din pacate, in acest moment ultimatumurile probabil n-ar avea un efect pozitiv pentru tine. Daca poti sa RABZI, rabda, incercand sa-ti ocupi tot timpul cu ceva, sa fii obosita fizic, sa n-ai timp sa gandesti. Ia somnifere SAU bea un pahar de tarie (adica nu amandoua in acelasi timp) inainte de culcare ca sa dormi. Si lasa timpul sa treaca, fara sa mai provoci discutii care sa-l indeparteze de casa si sa-l arunce in bratele celei care are toate motivele sa-i spuna non-stop ca el e cel mai nemaipomenit barbat din lume. Daca POTI sa faci asta, ai sa vezi ca va fi bine. Daca NU POTI, atunci va trebui sa transezi rapid lucrurile ca sa-ti pui ordine in viata. Insa numai tu esti cea care va decide cum va fi viitorul.

Din proprie experienta pot sa spun insa ca suferinta e mai usor de suportat daca nu te zbati. Stai linistita, protejeaza-ti sufletul si durerea va trece PESTE tine si nu PRIN tine.

Cand treci prin asa ceva, suferinta este atat de mare incat ai vrea ca totul sa se rezolve cat mai repede, ca SA SCAPI. De astea e atat de importanta rabdarea, pentru ca lucrurile astea nu se lamuresc intr-o zi, e nevoie de timp. Orice va urma, timpul trece intr-o singura directie si lucrurile pana la urma se vor rezolva, ai sa vezi. Sper doar ca rezolvarea sa fie asa cum ti-o doresti tu. Eu cred ca asa va fi.

Porneste sa organizezi sarbatorile CA DE OBICEI, programeaza masa de Craciun si de revelion, orneaza casa si bradul, fa in asa fel incat caminul vostru sa fie extraordinar de primitor, imbie-l cu meniul nemaipomenit pe care ai de gand sa-l pregatesti. Cumpara cadouri frumoase, care sa-i bucure pe destinatari, ai sa vezi ca o se te bucuri si tu alaturi de ei! Umbla, umbla, umbla prin oras, fa-ti de treaba, chiar daca in sufletul tau esti ca un zombie, chiar daca iti vine sa urli, pune-ti un zambet pe fata si nu il scoate pentru nimic in lume, chiar daca pe dinauntru plangi cu lacrimi de sange. Oboseste-te, oboseste-te, fa curat, fa luna in casa, spala covoare, podele, geamuri si pregateste-te de sarbatori. Cati ani ai? Din toata viata ta, cu el ai petrecut numai 10, restul nu. Viata ta e a ta, bucura-te de sarbatori cu baiatul tau, MERITA.

DACA sotul tau nu isi va petrece sarbatorile cu voi (dar nu-l mai intreba de acum ce va fi, n-are rost) nu conteaza, nu se termina lumea aici, le vei petrece numai cu baiatul tau, care nu trebuie sa simta nici un moment ca ceva s-a schimbat. Fii vesela (of, chiar daca simti ca pasesti pe cioburi) si traieste sarbatorile cu tot sufletul, va fi bine, ai sa vezi! Sunteti sanatosi, aveti ce pune pe masa, chiar ai pentru ce sa te bucuri, viata merge inainte.

Bafta si fii barbata (fara nici o gluma)!

Bedrosmart



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:


Acorda-ti timp si acorda-i timp.

Multa putere iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bedrosmart

De Craciun va sta cu Flexi, de revelion se duce la cealalta (careia, bineinteles, i-a zis invers, Craciunul nu e important, revelionul spune totul). Sau cel putin asa si-a propus sa procedeze. Insa intr-adevar pana atunci mai este destul.


Exact la asta m-am gandit si eu.


www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

incredibil de tupeist si nesimtit....

probabil ca nu am experienta voastra de viata etc.. dar sincer nu as putea sa pregatesc totul si sa sper ca individul va decide sa ramana acasa... mi se pare prea crud...
si nu as putea sa "lupt" pt mine si pt familia mea a nspea ora doar pt ca ma tem de singuratate sau ca sunt posesiva...

Mergi la inceput