al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

intradevar este indignant sa citesti reactia acestei DOAMNE. Si este o domna in adevaratul sens al cuvantului. Este o doamna.
Jos palaria, flexi.

Io va intreb ceva fetelor, la ce bun scandal? La ce bun sa se mai isterizeze si sa se coboare la niste chestii care nu o onoreaza. E de ajuns toata mizeria pe care o face al ei inca sotz in acte. De ce sa mai adauge alta mizerie?

Oricum faptul este consumat, oricm el nu realizeaza ce-i face, ca daca realiza sunt sigura ca nu facea, oricum nu mai este nimik de salvat, iar flexi are demnitate, are integritate. A sufera? sufera de se tavaleste, insa NU ARE CE FACE. Tot ce i se intampla este atat de murdar ca nici nu mai are energie sa reactioneze.

Flexi, imi pare rau ca ai pierdut sarcina. Cred ca te simti oribil. Sufletul tau cred ca este in doliu.

Multa putere iti doresc sa poti suporta totul pana la final cand el va iesi din viata ta si .... La multi ani!

Se spune ca timpul are un fel al lui de a le rezolva pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Scuze ptr intarzierea raspunsurilor. Am fost ocupata in ultimele zile , sau mi-am facut de lucru.Vesti nu prea sunt. Nici bune , nici rele. Fiecare isi vede de treaba lui. Eu cu ale mele, el cu ale lui. A mai trecut un sfarsit de saptamana. Fara lacrimi, fara discutii.Multumesc de urari de ziua mea , dar probabil am scris eu gresit. In 25.01 este ziua mea.Oricum urarile sunt valabile 7 zile inainte si 7 dupa.De ce nu ma revolt? Nu mai am putere. Si ptr ce? Cui i-ar ajuta tipetele si zvarlitul de boarfe pe geam, ori ...Nimanui. In nici un caz mie. Plang destul si ma descarc, sufletul a inceput sa se linisteasca. Oare? Asa simt acum. Poate maine nu va mai fi la fel. Dar azi am o zi buna , sau asa vreau sa fie, in care el nu conteaza. Merge la spital, vine acasa.Asta e. Nu o tine spitalul asta la nesfarsit si atunci el va pleca. Trebuie sa aiba grija de ea, nu? Vrau un divort curat, fara mizerii. Sunt suficiente mizeriile din ultimele luni. Nu mai vreau altele.Incerc sa ma regasesc, sa stau din nou in picioare. E tot ce vreau. Sa fiu eu cea de dinainte de aceasta poveste. un om plin de viata, cu zambetul pe buze intotdeauna. Probabil ca va veni din nou si ziua aceea, dar acum vreau sa ma ridic, sa ma scutur si sa merg mai departe. Mizeria de pe mine se va spala mai greu , dar se va spala. Tot ce conteaza acum este fiul meu. Ptr el trebuie sa trec si sa merg mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Bravo flexi, asa imi placi. Incepi sa-ti revii si asta-i bine. Esti o inteleapta. Nu poate fi decat bine. Pentru ca tu vei face totul ca mizeria asta sa nu te mai atinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Suntem alaturi de tine. O sa treaca, o sa fi mandra de tine si mai puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

Nu,razbunarea nu-ti aduce linistea si nici respectul ptru tine insati sau a celor din jur..(oricum in astfel de situatii este mult sa vorbim de respect si ce implica el)dar, in cazul de fata, nici a accepta in tacere povestile de dragoste si a vedea cum se usuca chilotii amantei la soare nu este o virtute.
Nu despre razbunarea prostului este vorba ci despre reactie la suferinta,despre impunerea limitelor,despre respectul ptru suferinta celei care a fost iubita,sotie timp de 10 ani.Mi se pare patologic sa porti o lupta interioara ca sa nu tulburi linistea celorlalti(care dealtfel iti fac viata mizerabila) sau ca sa nu-ti strici imaginea.Reactia este un sistem de aparare,de descarcare nervoasa.A sta paralizat in fata suferintei nu creaza decat frustrari(pe care mai tarziu,posibil,le trateaza prin terapia cu burdusirea pernei)
Fiecare razboi are luptele sale si este mai bine sa-ti duci luptele in timpul razboiului si sa iesi din razboi ciufulita decat cu rani adanci in suflet.


o fraza inteleapta de care incerc sa tin cont este:" bolile sunt lacrimile sufletelor care-si plang durerea".

Oare avortul Flexei nu este si el "o lacrima" un "strigat de durere" al sufletului ei?

Flexi,exteriorizeaza durerea nu o tine in tine!



Tocmai, asa gandesc si eu. Nu indemn la scandal si nici la isterii, ci la a renunta la atata interiorizare care-i face rau lui Flexi de fapt.

Este normal sa impui niste limite oricui, pana si propriilor copii le impunem limite, nu le permitem sa faca tot ce vor. Asa e sanatos, asa e normal.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Nu ii mai spuneti sa il dea afara.
In aceste ultime zile ... ea poate nu stie, dar SE SCARBESTE de el PENTRU TOT RESTUL VIETII. Dupa asta ... va putea sa ii aduca si luna de pe cer. For nothing.

Flexi - daca vrei sa il mai poti primi vreodata inapoi, chiar si peste 2 ani ... DA-L AFARA ACUM. Ca daca te mai supune la ce te supune ... cred ca te vei iubi si cu Hitler, dar nu cu el.
Daca vrei sa fii sigura ca nu ii vei mai putea da decat mila si scarba ... lasa-l sa spele pijamale in casa ta ...



Nu ti se pare ca omul a facut destul pt. a provoca dezgustul ? Chiar e nevoie de masochism ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Eu sunt pentru stabilirea limitelor. Odata ajunsi aici trebuie sa stabiliti mult mai clar ce se poate face si ce nu.

Dar scriu la acest topic pentru a remarca urmatoarea fraza din postul tau anterior:

Citat:
citat din mesajul lui flexi

Nu o tine spitalul asta la nesfarsit si atunci el va pleca.


Ei bine, eu nu as crede ca lucrurile ce vor sa vina sunt atat de putine si atat de simple. Limitele acelea de care pomeneam mai sus cred ca trebuie puse pentru a te pazi de alte lucruri viitoare care nici prin cap nu-ti trec ca se vor intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina.s spune:

Trebuie sa fii tare pt tine si copilul tau,sa te gandesti la sanatatea ta.......baiatul depinde de tine.O sa inveti sa mergi mai departe si fara el,oricum esti o femeie puternica.Si eu sunt singura,am 2 fetite de 16 ani si de 2 ani si ma bucur de ele si am liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, sper sa fii in regula , tu si baiatul tau.Am vrut sa-ti scriu doar pentru a te ruga sa incerci cat poti sa nu-l mai lasi pe omul osta sa faca ce vrea cu tine.Nu-l mai lasa sa te faca sa suferi, gata, e prea mult.E prea mult si pentru un simplu cititor din afara care incearca pentru o secunda sa se puna in locul tau, dapoi pentru tine.Toti avem probleme, mai mari sau mai mici, cu familia, cu copii,cu altele...Dar asa cum a zis cineva inaintea mea, cauta sa-i impui limita sotului (inca)tau.Nu te baza pe bunul lui simt ca va opri el toata comedia , ca nu o va face, nu are bun simt si el nu vede acum decat intr-o directie.Nu mai e omul pe care il cunosteai, e un strain care trebuie sa i se spuna clar care e locul lui, sa nu creada ca te poate calca in picioare cum vrea el, ca apoi sa vina sa nu inteleaga tot el de ce esti pornita contra lui.Daca nu-i vei impune tu clar si raspicat ca mai departe de limita pe care a atinso cu nesimtirea , nu mai esti dispusa la nici un compromis, el va intinde coarda mai mult, ca doar ii merge.Nu astepta sa faca lucruri care te vor rani mai tare.Nu-l lasa.Gandeste-te numai ca baiatul tau vede tot si tu pentru el esti singurul lucru de care el se sprijina, si tocmai de aceea nu poti sa te lasi dupa cum bate vantul in voia capriciilor acestui om.Sa nu te trezesti cumva cu apartamentul scos la vanzare ca el nu are unde se muta cu doamna, sau alte lucruri grave, cum ar fi un imprumut pe care tu sa trebuiasca sa-l achiti.
Totusi daca e adevarat ca va ramane aceasta femeie cu probleme in urma accidentului, as putea spune ca Dumnezeu nu doarme, el doar face dreptate mai devreme sau mai tarziu .Iar pe sotul tau, nu stiu cat il va tinea aceasta dragoste cand va fi nevoit zilnic sa aiba grija de ea, mai ales ca nu e mult de cand sunt impreuna ca sa fie asa legati.
S-ar putea sa regrete ca a pierdut o familie, un copil a lui pe care din cauza nesimtirii lui i-a luat dreptul la venire pe lume, si ce are in schimb un post de ingrijitor.Dar depinde de tine daca mai tarziu il vei primi inapoi cand se va intoarce.Sper ca nu ca nu merita.Fiecare suntem direct raspunzatori pentru ce facem si asa cum copii sunt invatati ca daca fac un lucru bun sunt rasplatiti , iar daca fac rau , li se ia ceva sau primesc o pedeapsa, asa si noi trebuie sa ne gandim ca orice fapta ne va fi rasplatita sau pedepsita.Sotul tau va intelege ce a facut, dar nu acum, acum e prea prins, nu vede raul care il face in jur.Depinde de tine sa il opresti sa va mai faca rau.El poate pleca oriunde vrea, e major, vaccinat, sa isi faca voile, dar nu in casa cu tine.

M-am intins prea mult si nu vreau sa te plictisesc.Iti doresc putere si nu astepta pronuntarea divortului sa iti impui respectul in fata sotului tau, ci fa-o chiar de azi.Bafta multa.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)



http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

roxy
flexi,cum mai esti?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput