al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!Un AN NOU plin de bucurii si liniste in sufletele noastre. A trecut si Revelionul. o noapte ca oricare alta. N-am fost nicaieri, am stat acasa doar noi 2. Nu a fost grozav, avand in vedere situatia. Ne-am uitat la televizor, am mancat, am ciocnit un pahar cu sampanie la 12 noaptea si cam atat. Eu pe la 1:30 m-am culcat. Aseara a inceput sa dea telefoane de felicitare. La un moment dat conversatia parca nu se purta cu un barbat. la final l-am intrebat cu cine a vb. Cu fosta nevasta. A innebuni , oameni buni. Dupa aceea a ziss ca merge un pic sa doarma , dar si-a luat tel cu el. N-au trecut 2 min si i-a sunt tel. Din nou conversatie ciudata. Mi-a spus ca l-a sunt X ( femeie ). De fapt alta care se tot invarte pe langa el si de care mi-a spus dupa ce mi-a povestit de actuala lui " iubire". N-am zis nimic. Dar azi dimineata cand m-am trezit, desi am jurat ca nu ma mai uit in tel lui am gasit un apel catre ea ( atunci cand s-a dus sa se culce un pic ) si un apel de la ea la 4 dimineata. Nu era apel pierdut , ci receptionat. Asa ca au vb. Cat tupeu trebuie sa ai sa suni amantul i8n noaptea de revelion, cand sti sigur ca acesta este cu sotia? Peste puterile mele de intelegere. Nu mai e mult pana in 5 ian si atunci ne vom elibera unul de altul. Mi-e groaza ca baiatul va fi chemat la tribunal ptr a spune cu cine vrea sa ramana si asta ma doare cel mai rau. Baiatul l-a infiat chiar dupa ce ne-am casatorit, asa ca......
Spunea cineva ca e sotul meu poate sa plece si in gazda si ain alta parte , ca doar are firma si poate intretine. Care intretinut ? Are datorii de mama mama si nici un leu in buzunar. Nu merge asa cum spera el si sper nici sa nu mearga. Inca 4 zile pana se vor clarifica toate.Oricum procesul nu va fi de azi pe maine , si nici divortul nu se pronunta intr-o zi, dar o data inceput trebuie sa am taria sa-l duc la bun sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani Flexi! Si ce iti doresti sa se implineasca!

Eu nu ma asteptam ca voi sa petreceti revelionul impreuna. Oricum hotararea ta este luata, singura corecta fata de tine, iar el pare sa fie de acord cu ea. Cat despre posibilitatea ca el sa poata locui decent, fiecare doarme asa cum isi asterne. Probabil ca in viata lui linistita simtea nevoia de niste senzatii tari! Cat despre ea...








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui flexi
Aseara a inceput sa dea telefoane de felicitare. La un moment dat conversatia parca nu se purta cu un barbat. la final l-am intrebat cu cine a vb. Cu fosta nevasta. A innebuni , oameni buni.


Sa vezi ce innebunit o sa fie si cat o sa te mai sune cand o sa fie cu aia.
Da-te la o parte, lasa-i calea libera si...enjoy the show. In jocul asta nimeni nu castiga, toti pierd, dar unul pierde cel mai mult (si nu esti tu aceea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna32 spune:

Flexi, ai facut alegerea cea mai buna. E greu la inceput, vorbesc din experienta, iti vine sa innebunesti cum ai putut sa alegi ca sot pe cineva atat de egoist si nemernic, dar pana la urma trebuie sa se termine cu bine. Si eu am asteptat un an de zile sa o termine cu ea, dar nici vorba, relatia merge mai departe, un sfarsit de saptamana acasa, unul cu ea, cadouri scumpe de Craciun...
Eu sunt intr-o situatie similara, am depus actele de separare pe 26 dec. dar datorita legilor de aici noi trebuie sa stam un an separati inainte de a porni divortul. Din pacate nu pot sa ma mut din casa, iar el nu vrea sa se mute pentru ca asta e situatia cea mai fericita pentru el: isi vede copilul cand vrea el si are unde sa doarma cand alege bineinteles sa doarma acasa. Daca il dau afara nu pot sa platesc ratele la casa. Deci tac si rabd.
Conversatiile pe telefon dintre el si amanta s-au dus mai toata seara de Craciun, de Revelion in schimb l-am lasat cu copilul singur acasa si am pleacat la chef.
Amanta e o tipa de 25 de ani necasatorita, el are 36... deci ma intreb de ce oare ar interesa-o un om de 36 de ani care v-a fi in curand divortat cu un copil de 2 ani. M-am consumat un an de zile cu tot felul de intrebari si am sperat ca o sa am raspunsuri care ma vor linisti. Sper ca sa ai curajul sa duci la bun sfarsit tot ce ai inceput si sper ca anul 2009 sa iti aduca un pic de liniste si poate chiar fericire ! te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Ma voi ruga astazi pentru tine si copilul tau.
Sa va dea Domnul linistea si fericirea pe care o meritati!
Si nu uita, nu esti singura. Cel putin virtual, DC este alaturi de tine! Daca ai nevoie si de altfel de ajutor, nu ezita sa il ceri!
Un an nou mult mai bun, iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

flexi si eu ma voi gandi astazi la tine. Sper sa fie usor totul!

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mult succes si multa putere, Flexi!

Faptul ca s-a indragostit nu poate fi condamnat, dar comportamentul sau fata de tine, da!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

N-am avut curajul sa fac nimic ieri.Si asta ptr ca am aflat ca sunt insarcinata. Bucuria a fost doar de partea mea. Discutii interminabile ieri. I-am stricat planurile, dar si ale mele s-au cam dat peste cap.Acum chiar nu mai stiu ce sa fac. Daca inainte mai aveam un pic de judecata, creierul meu a facut click si s-a blocat. Pana ieri lucrurile pareau destul de simple, de aseara s-au complicat. Ce-o fi fost in mintea mea? Chiar asa disperata sunt dupa un barbat uncat sa fiu in stare de orice ca sa-l tin? Probabil nu mai am nici macar coloana verticala. Asta probabil sunt in ochii lui. Nu mai pot sa scriu ptr ca nu mai am cuvinte. Ma simt ca ultimul om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Off... nici nu stiu ce sa zic. II doresc mult noroc micutului si o viata linistita! Nu te mai acuza ! linisteste-te.

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

flexi, doamne, ce veste buna in amalgamul asta de stari. Ma bucur pentru tine. Asta-i cel mai frumos semn de la Dumnezeu. Indiferent ce hotaraste el, Dumnezeu te-a binecuvantat cu aceasta minune. Ai mare grija de ea.

Mergi la inceput