al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Flexi, o furtuna nu e un lucru tocmai rau, ajuta uneori la limpezirea apelor. Nu recomand certurile sau jignirile, nici pe de parte, dar ceva mai multa fermitate eu cred ca te-ar ajuta.

Tu ai avut o atitudine demna de toata admiratia, insa nu ii vad efectul. Gasesc in toleranta ta o neincredere in propria persoana, o teama. E firesc sa te temi in conditiile in care evenimentele din ultimul timp te-au bulversat, dar esti totusi prea defensiva.

Sotul tau se va intoarce la tine in curand, insa nu cumva a invatat ca tu ii accepti si ierti totul, asa ca el poate sa repete figura ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui flexi
Oare cine v-a castiga si cine v-a pierde? Dar oare v-a exista un castigator si un invins? Sau toata lumea v-a iesi invinsa din aceasta lupta.


Ai pus o problema foarte buna. Eu cred ca nimeni nu este fericit. Am fost si in locul tau si in locul ei (nimeni nu era totusi casatorit, nu existau copii, convietuire de multi ani insa). Cred ca fiecare este in iadul propriu acum: si tu si el si ea. Si on the top ... vin Sarbatorile ...

Cand am fost in locul tau ... de 2 ori chiar, am "castigat". Si simt ca am castigat din 2 motive majore (poate au fost si altele):
1. eu am procedat cam ca tine ... m-am dat la o parte si m-am macinat, asteptand "sa se aleaga" ... sa aleaga el, ea sau eu.
2. culmea, ea a cedat nervos si a inceput sa ma atace isteric. Si incepand din momentul ala si-a decis singura soarta.

Ar fi multe de spus ... nu stiu cate au sens, nu stiu exact ce are sens acum. Ascult-o pe Adina.

Esti un om special, flexi.
Dumnezeu sa iti ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Flexi, urmeaza-ti instinctul, pentru ca el iti va spune ce si cand sa faci. Oricum tu iti decizi singura soarta/ viitorul. Nimeni nu o poate face in locul tau.
Starea asta de "indiferenta" ti-a fost data probabil sa-ti fie mai usor. O sa ai in continuare zile "bune" si zile "rele". Important e ca in cele "rele" sa ai puterea sa-ti regasesti energia de care ai nevoie sa te ridici.
Nu cred ca cineva o sa fie "invingator".Intr-un fel sau altul toti sunteti invinsi...De sentimente, de trairi, si de povara unor decizii...
Multa putere iti doresc, in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

o noua dimineata. O noua zi in care ma trezesc cu noatea in cap. Noptile au devenit cosmaruri. Nu dorm, iar daca dorm visez numai tampenii. Ieri mi-a spus ca intarzie putin ptr ca este f mult de lucru. OK, nici o problema. Insa ceva imi spunea ca nu este acolo unde zice.Seara am rugat pe cineva sa sune partenerul de afaceri sa vedem in ce ape se scalda. Ala la 19 nu a raspuns, in schimb a raspuns pe la 21 si spunea ca e acasa si a dormit, de aiai nu a auzit tel.Eu l-am sunat pe domnul pe la 20;30 si nu a raspuns, in schimb m-a sunat el pe la 21;15 si mi-a spus ca acum pleaca de la servici, unde au stat cu totii. Cand a azuns acasa i-am spus ca fost un coleg de-al meu pe la el la 19-19;30 si nu a gasit pe nimeni. A inceput tambalul. Sustinea sus si tare ca acolo a fost si multe altele. Nu mai stiu ce sa fac. Asa ma minte in fata de cred si eu ce-mi spune. Nu pot sa va spun cu ce lux de manunte mi-a descris orele si minutele de cand l-am sunt si pana a venit acasa.Am tacut si cu asta basta.Se apropie sarbatorile si chiar nu vreau ca alte probleme sa ma macine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Flexi, draga mea, ce greu trebuie sa-ti fie.

Stiu ca iti doresti ca nimic din toata povestea asta sa nu se fi intamplat, sa poti sterge cu buretele si sa resetezi totul sa revii la situatia din trecut.

Din pacate asta nu se poate intampla acum. El nu este pregatit pentru nici una din variante (sa lase balta totul si sa plece la cealalta, sau sa renunte la ea, pana cand nu-i trec fluturasii). Nici tu nu este pregatita pentru un divort si iti trebuie timp ca sa iei asta in calcul ca fiind solutia cea mai buna pentru voi.

Daca situatia continua in acelasi fel, unul din voi doi (cel ce nu mai rezista) va trebui sa faca o schimbare. Poate fi el, pe masura ce evolueaza in relatia cealalta, sau poti fi tu, cand nu mai poti suporta ce se intampla.

Cand vei fi pregatita sa va separati (parerea mea este sa incerci sa amani dupa sarbatori, altfel iti va fi cumplit de greu, dar daca nu mai rezisti o poti face oricand), poti avea o discutie cu el in care sa-i spui ca relatia de acum dintre voi nu este asa cum ar trebui.

Intreaba-l ce-si doreste sa faceti, incearca sa vorbesti cat mai mult cu el (stiu ca pare aiurea sa stai la povesti despre o relatie paralela, insa faptul ca se poate sfatui cu tine este o mare bila alba pentru tine!; dar asta doar daca poti si tu sa te incarci cu aceste probleme si sa nu te afecteze prea mult). Spune-i ca va chinuiti amandoi, poate si el, dar sigur si tu, si ca timpul va hotari viitorul vostru.
Nu aveti vreun prieten comun, sau pe cineva apropiat, care sa discute cu el sa vada ce gandeste? Ar fi util sa afli cum vede el lucrurile (in cazul in care tie nu-ti mai spune adevarul)

Distanteaza-te, inarmeaza-te cu multa, multa rabdare si lasa-l sa plece. Eu cred ca o sa-si consume relatia rapid (rapid nu inseamna o saptamana, ci poate dura totusi cateva luni), insa abia la sfarsitul acestor luni el va fi in stare sa abordeze obiectiv situatia.

Porneste de la premisa ca acum el nu judeca, este ghidat de fluturii din stomac, nu-i cere un comportament normal, pentru ca nu-l va avea (drept dovada minciunile pe care le scoate din palarie).

Eu cred ca la final decizia va fi a ta. Ca ti-l vei mai dori sau nu, asta vei hotari atunci, nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viitorul, cum ai sa simti si ai sa gandesti atunci, cand el va reveni (si sunt sanse foarte mari sa se intample asta).

In orice caz, eu nu cred ca o abordare de pe pozitii de forta iti va aduce mai mare castig; el isi va extrage din aceasta abordare alte argumente ca sa plece si sa-si justifice plecarea.

Fii tare. Ocupa-ti timpul cu orice altceva, cu baiatul, cu prietenii, orice. Nu-ti lasa timp la dispozitie sa te macini gandindu-te la situatie. Urmeaza o perioada foarte grea pentru tine, incearca sa te protejezi cat mai mult.

Mai sunt 2 saptamani la mijloc, in care vei vedea ce va mai fi. Cine stie, poate focul de paie se stinge rapid...

Ripley, Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Se pare ca totul se termina aici. Au fost 2 zile de sfarsit de saptamana un cosmar. Nu ca el n-ar fi fost acasa. Ba da . A fost, dar...Minciuni si fofileli ca sa poata suna. Sambata seara i-am spus sa-si faca bagajele si sa plece. Nu a vrut. A spus ca nu are unde. Duminica ,in schimb, a gasit tot felul de scuze ca sa poata vorbi cu ea la tel. Duminica seara, dupa multe coboriri in garaj, sub diverse pretexte, am reusit sa ma adun si sa stau de vb. I-am spus ca asa nu se mai poate. Ne chinuim cu totii, dar mai ales eu. Nu mai vreau si nu mai pot. I-am spus ca poate sa plece sa vada daca acolo ii este bine. Daca da, sa ramana. daca nu, sa se intoarca. Daca vine inapoi trebuie sa fie convins ca aici ii este locul. N-a spus nimic. Nici ca da, nici ca nu. I-am spus sa plece azi, nu dupa sarbatori. Ce rost mai are sa raman pana atunci? Fizic sa fie acasa si mintea in alta parte? Sa-l vad ca un leu in cusca cum cauta motive de plecare sau de dat telefon? Mi-ar fi mult mai greu. Asa stiu ca totul se termina aici si PUNCT. Doamne , da-mi putere si intelepciune sa trec si peste asta. Va fi un Craciun cumplit. o sarbatoare pe care n-am sa o uit niciodata. Nici eu, nici copilul. Batalia a luat sfarsit. Cu invingatori si invinsi. Ea a castigat.Iar eu....sunt o invinsa. Ma doare cumplit. Daca ar putea cineva sa-mi ia durerea .dar nimeni nu poate face acest ;ucru. Doar timpul. Intr-adevar ,timpul le va rezolva pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Flexi, foarte bine ai procedat.

Insa nu se termina totul aici. Iti va fi greu, foarte greu, trebuie sa te protejezi mult perioada care urmeaza.

Ai grija de tine si de baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Flexi, ai facut bine. Nu se mai putea continua asa. Nici daca era cu voi de Sarbatori nu erati bine, daca mintea ii este in alta parte.

Multa putere iti doresc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ea a porcedat f bine,dar el nu o sa plece chiar asa simplu
ca-i e bine in rolul asta de "victima"
porbabil chiar nu are unde...cine stie cum sta si cu cine sta "doamna" asta?!

flexi,nu o sa-ti fie usor,o sa plangi,o sa suferi...si e normal....numai daca n-ai iubit te doare undeva!
dar tb sa iti impui sa nu o lungesti prea mult cu suferinta
dupa toate astea,daca va pleca,o sa te schimbi radical...chiar de o vrea el inapoi sunt aproape 100% convinsa ca nu-l vei mai primi ...sau cel putin nimic nu va mai fi ca inainte!

iti doresc putere sa terci peste si sa te bucuri,atat cat poti,de sarbatori

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Flexi sa va dea DD tot binele din lume, sa aveti Sarbatori linistite si aveti grija de voi! Personal...sunt aproape sigura ca se va intoarce la voi. Asa simt.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput