Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 3

kla78 spune:
 na am reusit si eu sa va citesc,mai dar aveti o legoree la scris ceva de neimaginat,binenteles ca la cate capitole am avut de citit acum nu mai tin minte nimic,ata ete sunt o minte slaba ce mai.....
va mulñtumesc celor care ne-au felicitat cand bebeul meu a implinit 5 lunite,si felicit si eu primul bebeu care are deja jumate de an CODRINla multi ani puiule si sa aduci parintilor numai lacrimi de fericire si bucurie!la multe luni si pt ceilalti 2 bebei MIRUNA SI THEODOR!
ILEANA pai daca considera ca pt mesajele mele merit un avertisment ma doare-n cot dar prea anumite persoane arunca cu vorbe urate si nu e cazul ca nu e nimeni mai presus dar sa ai bun simt e lucru mare,asta apropo de discutiile de aici,conteaza foarte mult cei 7 ani de acasa iar parintii sunt responsabili in mare parte de cum isi educa copii.eu consider ca tot concursul a fost "una putada"sa nu zic pe romaneste ca atunci ma dau afara sigur de pe dc.
ANAXENA abia dupa ce am scris la mirese am vazut ca ai rugat sa nu se mai faca comentarii din partea "pitbullilor"deci im cer scuze,nu te supara pe mine,si lasa-ma sa-mi fac damblaua nu-mi cere sa sterg mesajele ca nu le sterg!
fetita ta e o scumpa cum merge ea cu premergatorul!

Violeta_m_tm spune:
 La multe lunite pepenasilor sarbatoriti astazi:
 Antonia Gabriela - Irda 
 Andrei de Dianami 
 Victor Andrei de Roxana01 
 Anna Alicia - Sibylle 
 Cezar george - ralirali 
 Vlad -inaC 
 Andreea Maria - irolf1 

SunSmile spune:
 Neata,
Bine v-am regasit la un nou capitol!
Camy
. Succes sa nu inundati si blocul vecin:)
Carmen
.
Diana esti speciala si o stii prea bine. Si ai o rabdare de fier, cu noi toate astea pline de pitici!:) Sa-ti traiasca feciorul!
Flo unde am zis eu asa ceva? Doamne Fereste, nu! Ii spuneam Madalinei ca am zis in gluma despre ea nu ca jocul e o gluma...
Rontzu felicitari pt coltisor!
La multe lunite sarbatoritilor si in special Antoniei, pt prima jumatate de anisor!
O duminica frumoasa va doresc!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

moni_or spune:
  La multe lunite Antonia, Andrei (Dianami), Victor, Anna Alicia, Cezar,Vlad si Andreea Maria!!! Ce de bebei sarbatoriti azi... Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
Gabriela, si tu cu ce o sa incepi? Acuma ma mananca si pe mine, voi vorbeati de mult despre diversificare dar eu n-am prea citit ca inca nu eram la faza respectiva, acuma incep sa ma documentez.
Camy, imi pare rau de inundatie... Succes la oprit apa! Stiu ca nu e placut dar acum si vecinii ar putea sa va inteleaga, lucrurile astea se mai intampla, doar nu va face nici voua nicio placere sa stati cu apa in casa. 

Am avut o noapte alba...

asa-mi vine sa fac cu cine a inventat Panadol Baby si cu doctorita care mi l-a recomandat... L-a durut burtica pe Luca de numa-numa ca in loc sa-i pun supozitor de paracetamol i-am dat porcaria asta. Si din sfert in sfert de ceas sau cel mult la jumate ceas m-a trezit pana la 6.30 ca tot gemea si plangea si se foia. Si proasta de mine am crezut ca-l doare piciorusul si se simte rau de la febra si i-am mai dat o doza noaptea, pe care oricum a scuipat-o aproape pe toata. Si cand colo el avea niste gaze ceva de speriat. La 7 m-a schimbat maica-mea si am dormit si eu vreo 2 ore jumate ca eram zombie. Da inca nu mi-a trecut.
  Monica, mami de  
  Luca 17.07.2008  

Gabriela82 spune:
 la multe lunite pepenasilor nascuti azi si un 
 mai special ptr Andrei (Diana)
moni eu o sa incep in mod sigur cu piure de legume (morcov, pastarnac, dovlecel, etc) si apoi piure de fructe. eu am mai salvat ce au spus fetele mai pricepute despre diversificare daca imi dai mailul tau iti trimit. 
GABRIELA

anaxena spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui kla78 na am reusit si eu sa va citesc,mai dar aveti o legoree la scris ceva de neimaginat,binenteles ca la cate capitole am avut de citit acum nu mai tin minte nimic,ata ete sunt o minte slaba ce mai..... va mulñtumesc celor care ne-au felicitat cand bebeul meu a implinit 5 lunite,si felicit si eu primul bebeu care are deja jumate de an CODRINla multi ani puiule si sa aduci parintilor numai lacrimi de fericire si bucurie!la multe luni si pt ceilalti 2 bebei MIRUNA SI THEODOR! ILEANA pai daca considera ca pt mesajele mele merit un avertisment ma doare-n cot dar prea anumite persoane arunca cu vorbe urate si nu e cazul ca nu e nimeni mai presus dar sa ai bun simt e lucru mare,asta apropo de discutiile de aici,conteaza foarte mult cei 7 ani de acasa iar parintii sunt responsabili in mare parte de cum isi educa copii.eu consider ca tot concursul a fost "una putada"sa nu zic pe romaneste ca atunci ma dau afara sigur de pe dc. ANAXENA abia dupa ce am scris la mirese am vazut ca ai rugat sa nu se mai faca comentarii din partea "pitbullilor"deci im cer scuze,nu te supara pe mine,si lasa-ma sa-mi fac damblaua nu-mi cere sa sterg mesajele ca nu le sterg! fetita ta e o scumpa cum merge ea cu premergatorul! mamica fericita de  Denis Alexandru18.06.2008 http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/  | 
iti multzumesc mult pt sustinere si de faptul ca m-am adus cu placere aminte de momentele de la aspirante
Ana-Maria
 de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Kimmy spune:
 Bina v-am gasit la un nou capitol.
Aseara mi-au plecat musafirii,a fost cam greu ca au venit 3,desi ma asteptam la 2,si noi stam la o camera,deci va dati seama cm am dormit smd...In plus copilu tusea si stranuta si se juca toata ziua cu Timi,iar masa nu zicea nimic 
!
Sper din suflet ca nu raceste printesa!
Mai am de citit din urma,dar ce am retinut si citit la capitolul asta,trebuie felicitata Rontzy pentru primul dintisor al flacaului!
La multe lunite Codrin!Mona sa-ti traiasca si sa fie cuminte 
Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul!
La multi ani Mada de irlanda!Tu stii ca te iubesc mult de tot.Sa fii fericita si sanatoasa.Esti o femeie de exceptie!
Diarux bine ai revenit,asa cu intarziere,dar cu mult drag,si no comment la poezici.Esti fenomenala fata!Si iti dau dreptata la ce ai scris acolo despre mame 
La multe lunite Miruna,tot cu intarziere.
Uff,oer ce uit?
Ile,asa am fost de invaluita cu locul 2 al Xenei,de nu am pomenit nimic de tine,si acu imi vine sa-mi dau cu o tigaie in cap,asa de naspa ma simt 
!Felicitari din suflet!
Narcisa astept pozici zambitoare.Te pup,esti o scumpa!
Dianami jos palaria in fata ta.O femeie cu 2 comori la varsta ta nu poate sa fie decat o femeie implinita si fericita,chiar si fara cariera.Vorba ta,cariera se poate face si mai tarziu.
Carmenela scumpa,am ramas fara cuvinte.Stii tu ce stii!
Trimit si mai revin
Va pup pe toate fara discriminare
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

diarux spune:
 salutare de la bacaul inzapezit!!
sunt plina de draci dupa ce am citit la miresici si nu inteleg de ce naiba nu inchid astia subiectul!!!!!Ca sa se lungeasca in disperare o discutie inutila!????
si 2 la mana, i-au bagat SOR'MII avertisment!! pai bine frate. alea scriu de le ia gura pe dinainte si ei ii dau avertisment?????????????

Ruxandra,
binecuvantata si 
 Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Denis Alexandru