Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
lilidana spune:
si sunt in plin sezon de teste ,asta uitasem...dar daca nu adorm mai revin cu continuarea ...
laura_oana spune:
neatzaaa
hai la cafea...ca eu stau cu ceaiul fierbinte.
asaaaaa...acum....filmuletele cu edy le-am pus si in mesajul al 2 de la pag 4. sa inteleg ca sariti peste mesajele mele???? nu cred ...dar acolo sunt mersi roxi ...si nu te bat ca si asa mi-ati facut teoria chibritului cu "macaleandrul" ieri pe claca.
acum din categoria boli/ tuse si alte "minunatii" ale iernii: tusim toti 3 de zici ca facem concurs...faza e ca edy tuseste mai mult cand doarme..peste zi foarte rar.
Raisa e mistooo ...du fata la dansuri ca si eu am zis ca o s ail dau pe edy ca prea le joaca si pe melodiile din reclame , po****ra acum e preferata cu mainile susu si pocnit din degete si ne ia la joc pe toti" toata lumea gioaca" si tre sa ne prindem in cerc si dai si joaca...
ma duc sa mai pun un ceai si revin...
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
roxaniciuleeeeee......edy era la mine in brate cand am deschis pozele tale ----citez---" titzaaa moasaaaa..." adica "fetita frumoasaaaaa..."
hai ma ca terminati relelor ... ca raresu e "mumos" ca muma-sa
e invidioase sa stii de aia te "ataca" asa..
mesaj de la edy ca nu mai scap de el....
AHFSDRDSM63440V,,OSD986Q21SD1FSJ CHSFC YSDGCZ CSGHHCVZ HG
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici Eliano, vorbesc baietii? ca ma roade curiozitate. |
NU
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Kitty spune:
Buna dimineata!
Biiiine, biiine, m-ai convins Roxi, seamana cu tine frumuselul!!
Lilidana, hai ca trece cumva si perioada asta si vin altele ! Bafta la teste!
Crina, am tot discutat despre Gardasil cu prietena mea a carei fetita are aproape 10 ani, deocamdata spune NU. As fi totusi curioasa sa stiu care sunt argumentele tale.
Giulia n-a mai facut febra, dar ii dau nurofen de 3 ori pe zi, asa ca nu stiu daca ar face sau nu.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
stefimic spune:
buna dimineata fetele, am intrat repede sa vad ce fac bolnaviorii si ma bucur ca au inceput sa-si revina.
sanatate multa le doresc si prichindeilor si parintilor.
am vazut veselia grupului prin RAISA si EDY, zapada de la RARES.
sper sa nu mai aud de copii bolnaviori ca si asa intram rar si atunci citesc numai de bolnaviori.
eu nu stiu cum va descurcati voi incat sa mai aveti timp sa intrati si pe net pt ca eu nu reusesc in fiecare zi.
si pt ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi v-ati gandit ce cadouri oferiti copiilor si mai alessotului.poate ne inspiram si noi de la voi cu anumite idei.
in alta ordine de idei voi ce oferiti copiilor de mos nicolae, dulciurele, hainute sau jucarii, sau combinate?
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
lauramar spune:
Arianna este din nou cu febra....am trecut la a doua sticluta de antibiotic Ospamox,de mancat tot asa de putin adica aproape nimic,mai vedem astazi cum este daca nu isi revine ne interneaza,a slabit foarte mult acum luam vitamine si calciu sper sa isi revina...
diana_jors spune:
Hello,
n-am mai scris de mult, am fost cam ocupata, si de joi o sa fiu din nou ocupata, asa ca scriu acum repede
Alex e binisor, creste, tot mai mult vorbeste (iote ca mi-a iesit si-o rima), ne striga prin casa, face dezordine, face curat, face si bune, face si rele Momentan are o viroza culeasa de pe la gradi, pe care ne-a impartit-o si mie si lui tati... speram sa scapam cat mai repde de ea, se apropie si la el de faza finala. Cand gaseste obiecte prin casa recunoaste proprietarul de drept si i le duce (de exemplu telefonul meu (mami), pernuta lui tati, mouse-ul wireless al lui tati, papucii lui Alex (Als), rucsacelul lui Als etc). Isi scoate limba si se stramba la imaginea lui din oglinda, face gimnastica, danseaza ca un rocker... Poezia "Un pitic..." se reduce la a se prinde de cap si a da din cap a "vai vai" pe tot parcursul poeziei . Le spune "tati" la toti candidatii ale caror poze atarna pe toate blocurile si pe toti stalpii in rest... azi de exemplu stateam in autobuz, erau scaune goale, i-am spus ca pe ele vine sa stea tanti (la el e tatin), iar cand a urcat o domnisoara in autobuz si a ramas in picioare in fata usii, Alex a inceput sa o strige taaatiiiin, taaaaatiiiin si sa ii arate scaunul gol.
Eu am saptamana viitoare examenul pentru permis, masina vine in tara in 20 decembrie, sper ca la petrecerea de revelion sa mergem cu ea Sa imi tineti pumnii.
Ah, pupam toti bolnaviorii si toti noii "gradinari"
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
rein spune:
Diana, Petru ne aduce si el obiectele personale, mai rau e ca deschide dulapul si aduce hainele sau incaltamintea. E foarte incantat ca ii spunem 'multumesc Petrisor', se infoaie si nu vrea deloc sa ia in serios si continuarea 'da' nu imi trebuia, du-l la loc'.
La noi cu asemanarea e cam asa (citez pe soacra-mea):
Doamne ce frumos e! seamana cu Bogdan leit(sotul) si parca si cu fata mea (cumnata). Doamne ce destept e! la mine amandoi copiii au vorbit devreme, cu ei seamana. (nu conteaza ca eu spuneam poezii la 1.5luni)
Doamne da' de ce nu face deja la olita? ai mei copii au facut amandoi de la 1 an, cu cine o fi semanand? si se intoarce spre mine, care nu-mi amintesc in ruptul capului cand am facut prima oara...
laura_oana spune:
nu pot sa tac cand vine vb de soacreeeeee poame acreeee
deci Rein...sigur nu vb de soacra-mea????
cand l-am nascut pe edy ..a cautat a zi intreaga o poza a sotului sa imi arata ca seamana pe el...ash..nu semana nici daca imi puneam 3 perechi de ochelari ..desi vad foarte bine si fara ei...(la o ora de la nastere edy semana lei cu tatal meu , a obs si sotu..dar pe parcurs s-a schimbat) sotu: brunet, ten putin mai creol, ochi verzi...copilu leit EU ..saten, ochi verzi mai albicios la piele...atat a cantat ea ca seamana pe fi-su ca a inceput si barabt-miu sa creada...
eheeii dar am plecat cu copilu la Oltenia la bunicii sotului si prin sat la plimbare toate babele ii spun sotului sa isi mai faca unu ca asta seamana lei cu muma-sa.suparat nevoie mare ii zice soacra-mii" auzi mica, de ce m-ai mintit ca seamana copilu cu mine??? toate babele din sat au zis ca e leit Laura!!!" de atunci zice sotu " seamana pe mine la grupa sanguina si cuc"
acu de curand ..pe edy l-a apucat zbatu in fata tv-ului si cum dansa el asa zice soacramea" semeni pe mine asa dansator"..la care io " eu cred ca seamana pe mine ca sunt mama lui, si mie imi place jocul, si parintilor mei, si jumate din neamul meu sunt cantareti si dansatori de performanta." deja m-am saturat sa aud ca seamana pe ea la ORICE. E destept ca ea ca stie multe poezii si cantecele ...dar ea nu l-a invatat un vers macar... dansator ca ea, cuminte ca fi-su, a mers repede ca fi-su,nu ii place patrunjelul fiert seamana pe ea ( acum mananca) si lista poateeeee continuuuaaaaa.... deci eu am facut copilu cu soacra-mea nu cu fi-su!!!! prea seamana pe ea la tot!
na ca mi-am zis ofuuuuuul.