Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Kitty...esti cu capu'...

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Kitty super cool familia ta de Elfi......

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani, Lumi! Multa sanatate si fericire!

M-am si eu pentru Carmen azi, ca de trei zile ma tot gandesc cum e. Sper sa fie totul ok si sa vina cu vesti bune de la analiza.

Dansatoare o face mami pe Raisa! Ce frumos se distreaza acolo toata familia !!!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

am scris un mesaj lung si mi s-a blocat calculatorul .. o fi semn ca nu mai trebuie sa scriu asa mult intr-un mesaj???

In primul rand sanatate multa bolnaviorilor si mamicilor lor, vad ca se ingroase randurile, dar a venit frigul si or ingheta si virusii, microbii sau ce i-or mai supara pe piticotii nostrii.

Vizionat Rares mumos pe saniutza, Raisa dansand si familia "traznita" de elfi. Frumosi toti si mai ales mami.
Dar eu n-am gasit link cu noile filmulete ale lui Edy (cel putin asa inteleg din postarea lui Kitty. Intr-un mesaj Laura zicea ca incarca niste filmulete si revine, dar n-am prins revenirea, sau a fost decat pe claca ?!?!? Iar ma oftic de lipsa de net din birou, ca nu mai prind si eu o invitatie pe claca dar seara nu mai organizati cate una mica??

despre trezit noaptea - Maya doarme totdeauna cu cineva, la Rucar cu mama si aici cu mine. Se mai trezeste uneori doar ca sa ma ia de gat sau sa ma pupe si doarme la loc. Cum la Rucar doarme cu mama nu vad sensul sa incerc sa o culc singura in serile cand doarme la mine. Si mai devreme sau mai tarziu (mai mult mai tarziu decat mai devreme) se va obisnui, sau mai bine zis o va lasa si mami sa doarma singura. Deocamdata ne e bine asa.

Delia - daca vorbesti tu cu barza si o trimiti si pe la mine eu o primesc bucuroasa.

Lumi N-a mai ramas nimic de la petrecerea de aseara???

Si fiindca vorbeati de vaccinul ala impotriva cancerului de col, ma bucur ca a debutat cu stangul, ca multe mame nu si-au dat acordul pentru tampenia asta de vaccin. Nepoata mea are 10 ani si o bat de sora-mea la cap si o pun sa-mi promita in fiecare week-end ca indiferent de ce le spune la scoala si de cum va incerca sa le convinga sa nu accepte vaccinarea.

noapte bunaaaaa

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Super Raisa! Super Elfii!!! m-am distrat copios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crina_mio
Si fiindca vorbeati de vaccinul ala impotriva cancerului de col, ma bucur ca a debutat cu stangul, ca multe mame nu si-au dat acordul pentru tampenia asta de vaccin. Nepoata mea are 10 ani si o bat de sora-mea la cap si o pun sa-mi promita in fiecare week-end ca indiferent de ce le spune la scoala si de cum va incerca sa le convinga sa nu accepte vaccinarea.

noapte bunaaaaa

Crina & Maya Georgia

15 luni

de ce Crina? zi ca-s curioasa

filme cu dr docent Edy, aici: http://www.youtube.com/user/lalaedy Mama lui nu vrea sa il arate da lasa ca incasez io bataia.

meeei, va obrazniciti cu "cu cine samana raresu asa frumos".....iote ma ce cupil mumos am fost... sa nu va mai aud ca ma faceti urata, da?

Eliano, vorbesc baietii? ca ma roade curiozitate.

Carmen tin si io pumnii stransi sa fie de bine.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

De unde stiti frate atatea poezii? Ca eu in afara de Ala bala portocala si Pisicuta nu stiu niciuna . Si in comert nici nu gasesc cartulii cu rime d-astea haioase sa intereseze copila. Ca neuronu' meu bleg nu retine nicio poezie, degeaba ma puneti sa le iau de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Va salut fetelor si imi este tare dor de voi. V-am mai citit asa cate putin si incerc sa-mi fac timp sa pun si niste poze cu noi.

Mergi la inceput

Fetelor, sa va intreb si eu ceva. Am o dermatita seboreica, diagnosticata de dermatolog care isi mai face de cap din timp in timp. Acum e unul din timpurile alea . Dar e mai grav, in sensul ca, dupa ureche se secreta un lichid clar care se face crusta. Va scutesc de detalii, dar ce vreau eu sa stiu, se poate face analiza la crusta aia de acolo? Ca eu suspectez o suprainfectie bacteriana, ciupercoasa, ceva... Ca prea nu cedeaza la ce mi-a dat dermatoloaga mai demult si e prima oara cand mi se intampla. Ma gandisem ca am facut alergie la cordeluta de fier pe care o purtam, dar acum n-o mai port de mai bine de o luna si e tot mai rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ce dulce e Raisa .

Rareseee,m-am uitat prea mult la tine in decorul ala alb si...ninge si la noi

Kitty,daca te consoleaza si eu sunt singura cu copiii,de joi,si voi mai fi si saptamana asta ...Si David merge la alta gradinita...si e marait de schimbare sau nu stiu de ce ...si ninge...si maine dimineata trebuie sa curat zapada ...
Sa mai zic?

Mergi la inceput