Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phili spune:

Ne rugam pentru Carmen sa iasa analizele bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La multi ani! pt Lumi. sa fiti sanatosi cu totii ca asta e cel mai important.

IOANA- ma bucur ca Matei e atat de bine incat l-ai dus la cresa. Sper sa nu mai culeaga nimic de pe acolo.

MARTA- stiu ca Victor e mai bine dar sper ca si tu te lauzi la fel.

Maria s-a trezit f binedispusa mai ales ca m-a vazut dormind pe canapeau din fata patutului ei (acolo dorm de 2 nopti de cand face febra) , a mancat destul de bine mai els pentru situatia in care este si am fost la ORL la control. Abia ne-am intors si a adormit dar surpriza: a facut iar febra. Nu stiu cat pentru ca atipise deja si n-am vrut sa o mai dezbrac sa-i pun termometrul (cel digital desi e nou nu indica temperatura cum trebuie -adica cel de mercur imi dindica 39 rectal ala digital pus in gura imi arata 37 cu 2 deci ...)asa ca i-am dat 4 ml de panadol. La ORL mi-a zis ca e mai bine, sa continuam insa cu antibioticul, picaturile de nas si de ureche si sa revenim miercuri sau joi. De ce mai face febra daca ia antibiotic de vineri? Nici nu stiu ce sa fac maine, sa ma duc la serviciu sau nu....

Am citit despre multi copilasi care se trezesc noaptea. Nu stiu daca e ca la noi dar Maria se trezea intr-un timp noaptea. Credeam ca sunt mofturi, ca vrea sa o tin in brate dar eu chiar cred ca o deranja ceva (masele, cosmaruri...) pentru ca sunt multe alte nopti in care nu se trezeste deloc. Ea oricum doarme singura in camera de la 7 luni (exceptie cand e bolnava sau mergem in vizita) iar cu noi in pat nu stiu daca a dormit de mai mult de 4-5 ori deci nu are cum sa planga pentru ca vrea cu noi pentru ca ei ii este mai bine in patutul ei cu elefantul si cu suzi (dc o luam cu noi vine fara elefant sau suzi).Si oricum dc o luam cu noi incepe nebunia: ne trage de urechi, face cucu -bau cu plapuma si nici gand sa doarma. Din pacate lucrul asta este f neplacut cand mergem in vizita pentru ca suntem dependenti de tarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani! Lumi! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai multe multe bucurii de la cei dragi!

Frumoasa frumoasa zapada de la Brasov, si Raresu .... of, Raresu! De unde a iesit copilul asta asa frumos? Ca pe parinti i-am vazut ...

Sanatate multa bolnaviorilor si sa va faceti bine dragilor cat mai repede.

De o mai fi ceva de scris revin. Acum am uitat.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mi-am amintit ca ce vroiam sa va mai spun este de fat o reclama. Poate primesc si eu cartonas rosu .

Daca vreti sa faceti poze copilului cu Alba ca Zapada sau Mos Craciun si chiar si alte personaje, puteti merge in Carefour Baneasa si acolo o sa gasiti un fotograf care se ocupa cu asa ceva.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Acum pe B1 este in reluare emisiunea pentru strangerea celor 130.000$ pentru operatia Soniei. Daca se strang banii va fi operata pe 22 decembrie. Haideti sa ajutam si noi si sa ne rugam din nou pentru ea. Contul este la BRD pe numele mamei fetitei Oana Geambasu:

RO84BRDE441SV93643704410. Probabil contul este pus si pe site-ul Soniei dar l-am scris si aici pentru cele care nu au timp sa caute. Va pup.

Mergi la inceput

Dragut Gabi dar tocmai in Carrefour baneasa? Si la Orhideea mi s-ar fi parut departe dar in Baneasa imi e chiar imposibil sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Laura, sa-ti fie sanatos vorbaretul! Doamne ce le mai zice el acolo. Bravo lui!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Hai la joc si voie buna

sa va mai inveseliti putin si sa uitati de boli....noi cu mucii garla dar dansam pe rupte....a inceput sa isi linga mucii si zice ca sunt buni

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Lumi la muuulti ani!!Sa-ti traiasca blonduuu, sa ramai tot asa scor.....pardon PERFECTA!

uite ca m-am binedispus putin ca joaca Raisa sarba!

Ce sa va spun? Analizele - cate sunt gata - sunt ok, adica hemograma arata o mica anemie, nu arata ca ar fi o infectie in organism. De unde febra 39,3 aseara si 38,3 acum dupa masa nu inteleg. nimiiiiiic nimiiiic, nici un mucisor macar. Am citit mesajul Lilidanei in care spunea ca mai face David febra din senin si m-am mai linistit putin. Sunt singura cu amandoi, n-am chef de nimic....parca mi-e greu sa fac orice...

Roxi, chiar asa....de unde a iesit cupilu ala asa frumos? (io am maestrii in problema asta...ca socrii mei se tot extaziaza ca bine ca nu seamana copiii cu mineeee, uite ce frumosi sunt....ca tata loooor...)

Laura...ce sa mai spun...da-l la facultate, nu mai astepta! Auzi...macaleandru

Imi pare bine ca incep micutii sa-si revina...sper sa intram si noi in clubul revenitilor.

Am lacrimat si eu aseara la emisiunea cu Sonia! Sa dea Dumnezeu ca fie bine!!

De somn...la noi e cand cum....cand totul e ok doarme toata noaptea (dar adoarme tarziu si se trezeste la 7), cand nu ...fac naveta intre camera noastra si a ei si pana la urma cedez si o aduc langa mine.

Uite ce am facut (si anul asta) Familia de elfi

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Multumesc, multumesc!
Ma nu se pot downloada filmuletele de pe webshots? La mine se blocheaza la un moment dat si nu mai merge si asa nu am putut sa vad filmele puse de voi cu copilasii vostri si mor de ciuda.
Ia ziceti priceputele care stiti....Roxana? Eliana?

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput