Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Felicitari Silviu! sa fii sanatos si sa ai noroc cu carul ca restul le rezolva mami pana mai cresti. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaa

o cafeluta, un ceai cu lamaie si miere, cine mai doreste cine mai poftesteeee

Kitty.....cum e Giulia???

Stefanya....i-am zis sotului cum dorm la voi copiii afara.....s-a crizat putin daca ar fi dupa capul meu si eu l-as lasa pe Edy sa doarma afara...el si familionu lui sunt mai "panicosi" sa zic asa daca se poate cat mai infofolit copilu e cel mai bine...eu l-as tine dezbracat dar mi se urca toti in cap!
pupam pe Carl sa fie sanatos si sa se caleasca bine bineeee

ma striga Edy ...

revin

Rozi...bine ai revenit!!!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata.

Am fost la doctor de familie cu Giulia si pana la urma nu a spus roseola ci un soi de viroza eruptiva , mi-a spus sa-i dau zyrtec, pediatra mi-a spus sa nu-i dau inca, sa mai astept sa vad cum e azi. Dr n-a mai vazut-o de o jumatate de an si mi-a masurat-o...83-84 cm...i-o m-am disperat ca e miiiiica si amarataaa si dr m-a certat...ca in loc sa ma laud cu ea ca e isteata si draguta ... E drept ca a fost f cooperanta, nu a plans deloc nici cand a consultat-o, nici cand i s-a uitat in gat si apoi i-a dat lapte de la ea ursuletului din cabinet. Dr mi-a spus ca trebuie sa o intarc , ceea ce stiu si eu.

Pana la urma m-am descurcat, azi vine Calin, o sa-i arunc ca trebuie sa ma recompenseze ca ce greu a fooost (numai sa ascund restul din sticla de vin)

Shmotruu ca vine capcaunul!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata spre buna ziua.
ne-am inscris cu succes in lista bolnaviorilor, am fost aseara la pediatru si avem angina virala, deci avem antibiotic.
sper sa-i treaca repede, desi el este vesel, mananca si se joaca.

ce frumos ca i-l serbati toata saptamana,PAXELA,si ce mare s-a facut, cred ca esti tare mandra acum de amandoi, desi numai tu stii cat de greu ti-a fost cu doi, dar acum cand au crescut totul a devenit mai usor. petreceri frumoase in continuare.

ne bucuram ca GIULIA este bine si chiar ca merita sa-ti ceri rasplata pentru saptamana asta, meriti din plin, oricum tu esti o mamica curajoasa.iar faza cu marul chiar e tare, nici lui STEFI nu-i plac dar nu mi-a dat pana acum nici un raspuns asa de dragut.

apropo de mersul de manuta pe strada, da merge de manuta, dar pentru putin timp, pana se aseaza in fata mea si spune "mami bate", iar noi mai avem un hop, stam la etajul 4 si deja nu mai pot sa-l urc in brate dar nici el nu vrea, de coborat coboara, dar cand vine vremea sa urcam urcam cateva trepte si apoi la fel"mami bate".
deci cred ca sunt ei mai lenesi sau le cerem noi prea mult.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu ne putem lasa mai prejos... si azi dimineata Mihai era pliiiin de muci uscati pe fata... o iau si ei de la capat...
Nici nu stiu ce sa le dau... ca deocamdata n-au altceva, decat muci... nu tusesc, nu au febra, nu vomita...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare fetelor

La multi ani pentru Silviu cun intarziere......va pupam pe toti si sa fiti sanatosi

Noi am scapat momentan de muci dupa aproape 2 sapt , eu nu i-am dat nimic decat homeogene...pt stari gripale...si apa de mare, batista bebelusului nu o mai suporta.....A gasit ea o metoda mai buna cand ii ajungeau la gurita ii lingea.....

PUpam bolnaviorii si pentru toti sa se faca bine

Apropo de deodorante mersi Ela pt pont...nu stiam dar io ce ma fac ca transpir nu gluma si daca put....ma mai gandesc

Craciunul il facem la Slatina la ai mei...Revelionul acasa la Craiova....

Cadouri nu stiu sunt debusolata putin ....car m-am gandit la piticul ala care spune povesti......l-a luat cineva e ok?

A si cred ca bebe ala de care zicea Ela cu olita poate se invata si ea...
Cum face Raisa kaka
R: Mami kaka
M:Faci kaka?
R:Da
M: Aduc olita...te pune mami pe olita?
R: nuuuuuu...mana mana
M: nu vrei mama pe olita uite si bebe face
R: nu Ai mana....Ema kaka - arata olita(traducere Raisa sa ma tina de mana si Ema face la olita)

Nici o sansa dar nici nu o stresez ...ca nu om ajunge pana la scoala cu pampers

In rest ok...noua preocupare e sa ne faca ceai pentru toti si ni-l serveste la cescuta (i-am luat un set de cesti si ceainic de care vad ca inca e incantata)

Deci va asteptam pe toti la un ceai

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

multumim de invitatie...eu vin la un ceai dat de Raisa daca imi pune si miere si lamaie...am pretentii? misto faza cu papusa si olita..ai incercat sa o pui pe ema pe olita si raisa pe olita si sa le ti pe amandoua de mana...sau sa se tine raisa cu papusa de mana si sa stea pe olita sa faca impreuna kk??? nu stiu zic si eu ce imi trece prin cap acum.nu da cu rosii...si nu te stresa , va face cand va fi ea pregatita .pupam

sanatate multa lui Stefan.

Elyana....asta iti mai lipsea si tie... sanatate si voua si sa va faceti bine sa dea DD sa fie doar putin muciosi si doar atat.

Kitty...sanatate si lui Giulia.

si sanatate tuturor bolnaviorilor.

Edy vad ca azi nu a tusit deloc, eu sunt muuuult mai bine , adik nici eu nu am tusit, nu am mai doare nimik, in schimb am un plangacios....SOTUL din dotare...care atat se vaita de zici ca trage sa moara...'cum imi e mie de rau acum nu ti-a fost tie niciodata!!!" raspunsul lui. si nu are dacat niste muci, putina tuse sau deloc. SA FIM SERIOSI.

ACUM ca tot a deschis capitolul Kitty ...perle...

edy cand pleaca ta-su la lucru zice " peaca tati a uclu..banii banii...cupala bobonica magazin" tradus"pleaca tati la lucru sa fac banii banii sa cumpere bombonica de la magazin"
de cateva zile raspunsul nu mai e asta ci e urmatorul:

"peaca tati a gagici!!!!" nu cred ca tre sa mai traduc.
aseara vb edy la telefonul lui de jucarie si se duce la ta-su si ii zice" beshte tati gagica!" sa vb sotu cu gagica!

acum, ma intreb eu....s-o fi saturat si copilu` de mine??? de il trimite pe ta-su la gagici???

si ce ma streseaza e ca mai nou edy la orice vreau sa ii fac imi zice " lasaaa-maaaa" si imi da peste maini.

imi mai aduc aminte si mai revin...ca noi suntem plini de perleeee..

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna ziua.

acum am venit de la cresa. am fost sa platesc. n-am intrat la matei ... normal ... ca sa nu-l apuce crizele. am stat putin pe hol, era liniste, nu urla niciunul, deci e bine ca nu urla matei.
in fiecare dimineata mergem la gradi cu urlete. adica toate bune si frumoase pana la poarta. cand sa ne dam jos din masina incepe circul. dar nu e plans. e suita de urlete de-alea de face si acasa cand vrea sa ne enerveze.
luni ... urlete, tipete ... dus taras pe scari, pe hol, abia l-am imbracat. cand l-am luat, statea pe canapea cu un morman mare de jucarii pe langa el, pe care i le adusesera ceilalti copii. cand am intrat nici nu m-a bagat in seama.
marti ... identic pana seara. cand am intrat in gradi am auzit de la parter cu urla matei. am ajuns intr-o fuga. era la o tanti in brate si urla cat il tineau plamanii. abia se trezise. se mai intampla si acasa sa urle cand se trezeste, mai ales de cand a fost bolnav.
miercuri ... progres!!! urletele de rigoare dar nu l-am mai dus taras, ca a mers singur, pe picioarele lui. seara l-am gasit pe covoras, se juca cu o jucarie, dar nu-i baga in seama pe ceilalti de langa el.
joi ... tot pe picioarele lui, tot urlete. seara l-a luat tati. l-a gasit tot pe covoras. tanti l-au laudat ca a inceput sa se mai uite si la ele, sa le mai recunoasca. progres fantastic! mai ales ca a lasat-o pe tanti sa-l imbrace, ca tati se ruga de el sa bage picioarele in ciorapei.
vineri ... azi ... pe picioarele lui, urlete, dar ... cand l-am dat jos din masina n-a mai fost tentat sa o ia la sanatoasa in alta directie, mergea singur, plangand, spre gradinita.

azi noapte a fost prima noapte dupa 3 saptamani in care a dormit si el legat, cu o trezire doar la 4, cand a bagat 1 bibe de lapte cu cereale.
dimineata nu reusesc sa-l dau jos din pat decat daca-l chem la olita. azi l-am lasat pe tati sa-l puna pe olita si eu am intrat la baie. ii auzeam cum negociau. adica tati facea conversatie in timp ce se imbraca. "tati, faci si kk, da?" "daaaa" la un moment dat "dataaaaa" (gata) "matei, ai facut si kk tati, da?" "daaaaaaaa" ies din baie ... puteaaaaa! sotul cica ... asta iar zice ca face kk si nu face. cand colo ... kk in olita!!!!! succes!!!!!! sa vedem cat il tine.
mai prezinta ceva muci si tuse. poate reusim sa scapam cat de cat in weekend. azi i-am luat si ridiche neagra, sa vedem cum ii dau.

rein matei merge numai pe picioarele lui, de manuta si merge binisor. exceptie fac cazurile cand vede vreun caine, sau ramane uitandu-se in urma la cateceva. incet incet se invata sa mearga si frumos. in brate, cere rar. noi stam la et 2 si lui matei nu-i place cu liftul ... urlaaaaaa. deci ... mergem pe scari. a invatat sa le urce si singur, se tine de balustrada si urca treptele una cate una. la coborat trebuie tinut, ca mai mult zboara decat coboara.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Laura bag de seama ca baiatu tau e deja mare...independent ...ce te bagi tu peste alegerile lui

raisa o sa ti-l pregateasca cum doresti....a si sufla in el pentru ca arde
O sa incerc si ce mi-ai zis , de disperat nu disper ca nu am de ce.....la primava..la vara...mai e timp

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

bravooooooooo Matei.

mah, io nu stiu ce sa zic ca nici chiar asa independent nu vreau sa fie.
problema e ca ta-su a zis asa:" cand mai creste puuuutin il duc la gagici".....eheeeee io cred ca il va duce Edy pe ta-su la gagici!!! ca daca de la 1 an si 8 luni incepe ...ce ma fac cu el mai tarziu mai fetelor????

ieri se certa cu tatal meu( bunu) ca vroia o revista si era una cu tzitzi goale acolo ( reclama) si tata ii tot zicea" nu e voie ca e rusine!" ...edy " tzitzi tzitzi goleeeee" si radea si tragea de revista si tata tragea pe partea cealalta...ca la nebuni... va zic nu e prima faza de genul acesta.noi nu mia avem ziare, reviste si alte chestii cu reclame si femei dezgolite ( ca te minunezi ce vezi prin ziare) din cauza lui ca ii place sa "citeasca".

Mergi la inceput