Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:
Am priceput... la un mom dat aveau in selgros... decat sa mergem acolo si sa testam la fata locului...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefaniya spune:
Buna,
Roxanici - acum am reusit sa vad si eu pozele din urma,si ce de zapadaaaa Si ce frumos e Rares...Apropo de poza de cand erai cupil,nu prea te-ai schimbat
laura_oana - Edy e super,poezii,caca la olita,si imi aduc aminte filmuletul in care manca perfect.Carl pare bebe pe langa el la cate face
Am vazut-o si pe Raisa dansand,ce tare e la po****ra
Kitty - ce mi-e dor si mie de o intalnire numai de fete si bauta si barfa...
Aaaa si ce familie de dansatori sunteti mai,va pricepeti....apropo de elfi
Si eu m-as supara ca un profesor sa spulbere visul copilului meu.Tu ii poti spune lui Raul ca e adevarat ca parintii aduc cadouri,dar cadourile sunt de la Mosul.
Nepoata mea a aflat acum 2 ani cand avea 8 ani ca de fapt mosul suntem noi.Aveam un mos acasa care cam intarziase si intre timp fratele meu vorbea cu un prieten la telefon si ii spuena ca mosul intarzie.Tipul s-a gandit ca face el surpriza si era si baut si a venit cand deja era si celalalt mos Oricum,nepoata mea a fost supara tare pe faza respectiva si i-a zis fratelui meu ca indiferent ca nu exista mosul,el nu trebuia s-ai strice seara asa.Copiii mai sensibili sufere cand afla ca Mosul e doar o legenda.
Florin_a - voiam sa-ti scriu de mult,nu cred ca trebuie sa-ti faci griji din cauza inaltimii.Tu ai fetita si noi mai purtam un toc si mai ajuta.Si uneori faptul ca o femeie e mai marunctica poate s-o faca chiar gingasa.
Carmen - pt problema ta,eu iti recomand sa bei si chiar sa tamponezi fata cu ceai de salvie.Si incearca sa folosesti creme cu vitamina A sau vitamina E,dar cu baza acida.
Iar pt par,eu fac asa in perioadele in care cade parul si mai mult iarna;in loc de sapun folosesc galbenus de ou.E bine sa frectionezi putin pt a ajuta sa patrunda galbenusul in piele.Uneori pun in galbenusul de ou o lingurita de rom pt ca alcoolul care il contine ajuta organismul sa absoarba vitaminele din galbenus.
Se stie ca si otetul e foarte bun la par si da rezultate buen dar nu stiu daca poate cineva sa-l suporte.
Craciunul - vom fi acasa cu familia din Romania.
Cadou,m-a atras tare diafilmul.Eu voiam tv de masina dar ala il pot cumpara in ianuarie,diafilmul parca e mai potrivit ca si cadou pt un copil la Craciun.
Revelionul - ai mei hotarasc dar auzeam ceva de >Lepsa unde sunt contra sa merg cu copil cand acolo sunt toti fara copii si cu chef de distractie,si ar mai fi varianta restaurantului.Pt mine e bine orice,atata timp cat il am pe Carlut lanag mine,orice e bine
Ma duc sa-mi iau Carlutul de la camin si sa-l bag la paturica in caz de a inghetat afara
O seara buna!
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefaniya Buna, ....... Ma duc sa-mi iau Carlutul de la camin si sa-l bag la paturica in caz de a inghetat afara O seara buna! CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
diana69 spune:
Elpower, era ceva asemanator cu aspiratorul de la quelle la metro la oferta vreo 64 de lei
Kitty spune:
A aparut o eruptie. Pediatra, dr de fam si cu mine credem ca e roseola, poate ajung la cabinet sa o vada in seara asta.
A fost cam aiurea, era 4 fara 5 minute si trebuia sa ajunga sora-mea cu Raul, sora-mea urma sa stea cu Giulia, eu sa-l duc pe Raul la baschet si sa merg la fundatie. Cand am vazut eruptia am inghetat. Nu stiam ce e - si sora-mea e cu burtosan de 24 saptamani. Daca era rubeola?
Am dat iama in fete pe confe, am citit pe net, sunat pediatra - era in garda - nu putea vorbi, a batut sora-mea la usa, am deschis cat sa intre Raul si am alungat-o. Apoi mi-am dat seama ca nu are cine sa-l duca pe Raul .
Acum e ok, in afara de faptul ca tre sa ajung la cabinet si nu stiu ce sa fac cu Raul - pe care oricum nu are cine sa-l ia....aaa, uite: fac un tur complet, il iau pe Raul si mergem la cabinet (sper sa nu culegem ceva de acolo). Parca sunt chiar usurata...n-a avut febra din senin.
Rozi, de cand esti menueta?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Trebuie sa va scriu o perluta a Giuliei- roseolite:
o intreb:giulia vrei mar?
ea:nuuuuuu!
eu (o momesc):eu mananc mar!!
ea:TEABA TAA! LASHA MAIUUU. PA!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Buna seara,
Am incercat in seara asta sa ies cu petrisor de mana pe strada catre parc si abia abia am reusit sa-l duc pana in capatul strazii. Nu vrea deloc sa mearga frumos, se opreste si topaie in orice baltuta, se agata de orice gard, se duce la masini, se intoarce... Inapoi l-am carat in brate urland. Copiii vostri merg frumos de manuta, intr-un singur sens?
Hai povestiti voi de revelion sa ma bucur si eu pt voi, ca eu trebuie sa ma pregatesc de nascare.
Ma Roxi ce frumos spui tu ca alegerea laptelui e o chestiune de gust... Imi pare interesant cadoul ala pt care ai pus link. Imi aminteste de sistemul ala vechi cu diapozitive pe care il aveam cand eram mici si ne uitam seara la povesti.
Eu o sa-i iau de Mos Nicolae fructe si ceva dulce iar de Mos Craciun un joculet mai destept, ceva... dar si o masinuta ca astea se 'consuma' repede.
va pup
paxela spune:
multumiri din suflet pentru urari, am baiat mare
petrecerea ,sambata, azi a fost doar la gradi , prajituri , baloane, bomboane, suc, paie cu desene si cam atat
cadourile de la mamaie si tataie, mami i la dat de luni:D, asa pe rand sa apuce sa se bucure de ele ca m-am gandit ca toate odata, va alege cei ii place si restul in cutie langa celelalte
delia e bine, putin tusitoare, ii merge bine la cresa , neasteptat avand in vedere antecedentele lui, crestem, vorbim( ea stie ce) mai asteptam ultimele 4 maselutze si cam atat
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paxela multumiri din suflet pentru urari, am baiat mare petrecerea ,sambata, azi a fost doar la gradi , prajituri , baloane, bomboane, suc, paie cu desene si cam atat cadourile de la mamaie si tataie, mami i la dat de luni:D, asa pe rand sa apuce sa se bucure de ele ca m-am gandit ca toate odata, va alege cei ii place si restul in cutie langa celelalte delia e bine, putin tusitoare, ii merge bine la cresa , neasteptat avand in vedere antecedentele lui, crestem, vorbim( ea stie ce) mai asteptam ultimele 4 maselutze si cam atat Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , |
4 ani! ! Chiar ca e baiat mare! Sa fie sanatos si cumintel!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007