Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaani Silviuuuu!!!!!

dulciuri de mos nicolae: portocale, mandarinute,banana si daca vreti prajiturele, puneti mana si faceti :p

pt ca tot am discutat si pe claca despre cadoute, uite unul a starnit ceva interes...e vorba despre www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/Dynatech-2102/6747/Storytime-Theater-proiector-multimedia-include-carte-Winnie-the-Pooh.html" target="_blank">asta

Bianca, laptele cred ca e o chestiune de gust....o sa vezi ce lapte e aici si o sa decizi singura pt ca sunt multe marci si fiecare o prefera pe a lui. este si lapte de crestere(de la 1 la 3 ani) la cutie, poate o sa vrei de ala....

Eliano poate vrei sa incerci retete "babesti" pt tuse....ceai din frunze de ceapa si nuci sau siropul lasat de o ridiche neagra scobita in care pui miere

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

LA MULTI ANI SILVIU!!

Alexa hai da-ne vesti, povesteste-ne cum va sarbatoriti!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimneata, intram si noi in randul bolnaviorilor, am facut febra si suntem cu amigdalele marite, deci la doctor cu noi.

LA MULTI ANI! SILVIU de PAXELA, sa cresti mare si sanatos.

in legatura cu caderea parului si eu m-am tuns in primavara destul de scurt dar nu a avut efecte, acum folosesc un sampon de la VICHY impotriva caderii parului dar nu vad semne prea multe , dar perseverez.

calut-balansoar i-am luat noi anul trecut dar am fost mai incantati noi de el decat STEFI, in schimb acum de vreo 2-3 luni pot spune ca toata ziua i-l calareste, deci cred ca o sa aibe succes.

KITTY ce pot spune, asta este, daca omul atat a putut, dar poate ca totusi mai reusesti sa mai repari ceva si sa mentii un oarecare mister legat de sarbatori, inventeaza tu ceva.

in legatura cu mosul, v-am zis ca din ianuarie ne ducem la gradi si am vorbit cu educatoarea care este prietene cu mine sa venim si noi la serbarea de craciun la gradi unde vine mosul ca sa faca cunostinta cu el acolo, sa se obisnuiasca cu figura si apoi acsa o sa imbracam un prieten si speram sa ne iasa.

mi-ar placea sa-l duc sa vada si colindatori si cred ca la tara la socri ar fi cel mai indicat pt ca la noi avand in vedere ca stam la bloc nu prea ne onoreaza colindatorii.

ati vazut pe undeva saniute cu suport pentru spate, ca pe noi ne-ar interesa si cred ca si el ar fi incantat.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Saniuta, noi o avem pe www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-khw-saniuta-baby-dream~p-1604880.html" target="_blank">asta, e mai scumpa, dar a fost singura pe care am gasit-o anul trecut. Acum vreau sa iau una de 2 persoane din aceeasi gama, sa mut scaunelul pe ea ca sa ne putem da amandoi

La multi ani, Silviu!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Diana sa-mi spui si mie ce model gasesti pentru doua scaunele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutari!

Cadouri de Craciun pentru Thea ... deocamdata am comandat http://www.bestkids .ro/pc-2318-58-nenuco-bebe-baiat-bibo.aspx , papusa la olita. Am vazut pe aici si un aspirator la 38 de roni, dar nu mi se pare prea sigur. E chinezesc. Daca stiti de pe unde pot comanda unul mai bun... Eu as mai vrea si o masinuta d-aia, dar nu am gasit la pret rezonabil decat la quelle, ori astia imi trimit de craciunul viitor, poate. Pentru restul... nici nu cred ca am sa iau ceva ca n-am idee daca raman bani dupa renovat apartament cu n-shpe mii de probleme . De petrecut sarbatorile... sper sa le petrecem in casa noua, dar...dupa cum merg lucrurile....

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Am gasit aspirator, am gasit aspirator! I-l fac cadou de paste la cum livreaza astia http://www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/elektrospielzeug//m-77550/index.html# .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eliana, acum pe site-ul Best kids nu mai apar atatea modele cat anul trecut, dar tin minte de atunci ca scaunelul respectiv e compatibil cu modelele Snow Shuttle si Crazy Bob de la ei (KHW). Anul trecut cand am cautat eu aveau probleme cu stocurile, altfel luam direct de 2 persoane. Acum vad ca au Crazy Bob doar de o persoana, dar au Snow Shuttle de 2 persoane. Nu stiu sigur daca incap ambele scaunele comod pe ea, adica banuiesc ca incap, dar cred ca cel care sta in spate o sa aiba picioarele cam inghesuite. Mie imi trebuie sa pun scaunelul in fata si sa stau eu in spatele lui.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multi ani Silviu!Sa cresti mare, sanatos si puternic si sa ai grija si de surioara ta.PUPAM SI PARINTII! Sa va traiasca !
Cadouri Craciun Veve-o papusa bebe cu suzi sau biberon.Atat!
De Craciun vom fi la nasi.Anul nou inca nu stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ela super aspiratorul!

Mergi la inceput