Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

bafta mada_rozz maine. sa veniti sanatosi acasa si refacere rapida.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_oana

bafta mada_rozz maine. sa veniti sanatosi acasa si refacere rapida.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

adica laura o vrut sa zica: Maine Mada_rozz e programata la cezariana.

Curaj Mada!!!! va asteptam sanatoase acasa!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Ela - l-am luat caldut ca erau inauntru

Laura_oana - in general barbatii sunt mai grijulii. Razi tu acum de gagici dar sa vezi ce-i urmaresti mai tarziu

Elyanne - sanatate lui Mihai si poate n-o lua Andrei si Elena.

Ioanaradu - banuiesc ca in doua saptamani se va acomoda cu caminul.Felicitari pt kk la olita.

Fetele,am intrebat si la topicul cu ajutoarele lui mosul dar n-a raspuns nimeni;vreau sa dau un diafilm din ala de pe site-ul care l-a dat Roxanici unui copilas ce nu si l-ar permite.Mie nu-mi vine in cap nimeni din cati cunosc si nu vreau sa umblu pe strada sa caut,asa ca poate cunoasteti pe cineva mai saracut si eu il cumpar pe net si dau adresa familiei care mi-o dati.

Perlele lui Carl - klaus ii zice:fisk(peste) si el zice fise(in daneza insemnand podoaba femeii )
- coka cola e ca-co
- cand baga ceva in gura eu ii zic ceva de genul bleah si el repeta dar repede "bilea" dar cand spune repede se intelege mai mult pu.ea..adica intelegeti voi
Presimt ca in Romania daca va zice astea,voi atrage priviri d-alea incruntate

Mada_rozz
De maine va avea doi copilasi..ce frumos

O zi buna!
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Madaaaaaa!!!!

Nu imi vine sa cred, parca acum il nastea pe Mark, ce mai trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Maine naste MADA_ROZ? pai nastere usoara, bebe sanatos si mancacios....

Maria e bine. Abia am ajuns de la lucru. azi am avut mai multe de facut asa ca pentru prima data Maria a mancat cu bona si a dormit la ea sau cel putin asa sper eu. La 4pm ma duc sa o iau sa vedem cum s-au descurcat.

Despre mersul pe strada: in principiu nu o scot pe maria fara carut sau tricicleta ca ne enervam amandoua. merge putin de mana si apoi se plimba numai pe unde vrea ea. Asa prefer sa o scot cu carutul/tricicleta sa o duc in Ior sau alt parc si sa ne jucam frumos acolo (in parc se poate plimba pe unde vrea ea) si pe drum tup in carut si mergem civilizat. Cu bona insa iese numai fara carut ca si asa are saraca grija de 2 copii, carutul Mariei i-ar mai lipsi. Si merge frumos de mana cu ea sau amandoua fetitele plimba cate un carucior de papusa.... Le-am vazut cu ochii mei de multe ori. Mariei nu-i place in brate pentru ca nu mai poate face ce vrea ea dar cand ajung acasa d ela serviciu pana se lamureste ca nu mai plec vrea numai in brate si ma tine strans de tot.

Am citit povestea lui Matei cu mersul la cresa. Si la Maria e cam la fel. Bina vine la 7.50 la mine. Eu sunt deja imbracata si incaltata si gata sa fug. Daca Maria inca doarme cand se trezeste intreaba de mine si fara sa planga incepe sa se joace cu cealalta fetita (are 2 ani). Daca se trezeste inainte s aplec e jale. Vrea in brate, tipa, plange striga mami.... Si bona o ia in brate ii fac pa, ii zic ca vin repede dar ea plange de ma apuca si pe mine plansul uneori si o duce in dormitor. Nici nu apuc sa ies pe usa ca Mari atace, o duce la geam si o vad de jos cum rade si-mi face cu mana.... Iar cu fetita asta se joaca asa frumos..... Impart jucariile, danseaza, se fugaresc, tipa , isi pun cosurile de jucarii in cap si se plimba prin casa....Maria e f incantata de fetita dar ar vrea sa raman si eu cu ea acasa. Din pacate nu se poate.

Gata ma duc sa o iau sa vad daca a dormit si a mancat. Week-end placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

STEFANYA daca vrei sa iei cadoul ala unor copii care sigur s-ar bucura eu ti-i recomand pe cei doi frati din familia bonei mele. Ambii parinti au de lucru dar se vede ca sunt mai saracuti. Copilasii sunt imbracati destul de saracacios (eu i-am dat multe hainute fetitei pentru ca este cat a mea si dc Maria primea ceva ce mai avea sau care nu-mi placea in mod deosebit i le dadeam ei, acumde sarbatori le voi cumpara tot asa cate ceva). ideea e ca ar fi doi copilasi care ar profita de acea jucarie. Si mai cunosc 2 gemene de vreo 4 ani dintr-o familie fff saraca , a caror mamica e cam bolnava (retard sau alte probleme psihice nu prea stiu ca nu e deloc coerenta) dar nu stiu daca vor putea folosi acel diafilm ca presupune sa citesti instructiunile, sa le explici copiilor.....
Acum vezi ce cazuri iti mai propun si fetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ioanaradu, eu am ras putin cand am citit cum il duci taras pe Matei, oricum apreciez consecventa ta si asta il va determina in scurt timp sa nu mai planga.
Mama a mers intr-o inspectie la gradinita si i s-a rupt inima cand a vazut un copilas plangand de vreo 4 ani. L-a intrebat de ce plange si i-a raspuns: 'cum, nu stii? m-au abandonat! de ce m-a nascut daca m-a abandonat? eu sunt cuminte si tot m-au abandonat!'- era vorba de parintii lui care erau la serviciu si il luau seara dupa program.

Sa va dau veste: am gasit in sfarsit o femeie sa ne faca mancare. A venit azi, Petru din mamaie nu o scoate, e placuta, a fost bucatareasa. Pentru prima data suntem multumiti, noi nu am mai avut pe cineva complet necunoscut prin casa, prin vase si ni s-a parut putin ciudat dar ne obisnuim noi.
Eu cautam de cateva luni, pt ca nu mai pot sta toata ziua in picioare si abia am gasit-o. Ma gandesc si la cezariana, daca fac, sa am un back-up, sa aiba baietii ce manca si eu apoi, ca nu poate nimeni dintre ai nostri sa vina sa stea mult.

va pup

Mergi la inceput

Mada, nastere si refacere usoara!

mey, cine e Rozi?

Mergi la inceput

Stefaniya, am vazut si eu aparatul acela si mi-a placut. Dar vreau sa-ti spun ceva, sa nu te superi, e o parere, faci in definitiv cum crezi: vine cu o singura rola de o poveste. Fiecare rola costa inca 350.000 lei vechi. Zic ca o familie cu posibilitati mai modeste nu-si permite sa mai ia alte role si aparatul are utilitate redusa in acest caz.
Gestul pe care vrei sa-l faci este foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

LA MULTI ANI LUI SILVIU!!!Multa ,multa sanatate !!
in legatura cu caderea parului eu imi fac o masca in casa cam de 2 ori pe luna(imi faceam)si functioneaza(functiona)
1 galbenus+1 ling ulei de ricin+1fiola de vit A (DE la farm)+1 lg miere de albine se amesteca toate si se sta pe cap cu ele cam 15-30 min apoi se spala si gata
MULTA ,MULTA SANATATE la bolnaviori!!
de sarbatori ACASA.
Cadouri ...nu m-am gandit parca mi-ar placea diapozitivul.

Mergi la inceput