*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor,

As avea si eu o intrebare...poate stiti.Se da cumva in reluare emisiunea de ieri cu Oana si Sonia...din pacate am prins doar ultima ora.
Va pup
Kay Ai sustzinerea tuturor mamicilor de boboci de septembrie-octombrie 2008

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Helou fetele!

Am vrut sa va povestesc aseara despre noi cate ceva, da am inceput sa ma uit la emisiunea Soniei, m-a busit instantaneu plansu si mi s-a taiat macaroana.Sonia e o scumpa, si asa cumintica…aseara i-am transmis sotului sa faca si el un op, un cadou mic de la Andrei pt Sonia.Azi dimineata am dat un mesaj si fetelor de la noua odisee, sper sa contribuie cu cat pot ele pt a o ajuta pe capsunica noastra.Asta mica s-a agitate rau de la atata jelit, mai devreme fusesem stresata ca avionul lu tati a aterizat cu vreo ora jumate intarziere si io nu stiam ce se intampla, asa ca ieri m-a boxat toata ziua.Despre noi va povestesc diseara, ca de la serviciu e mai greu.

Alynta, Catalina, felicitari pt baietei!

Carla, am vazut ca esti insarcinata, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti!

Daca tot sunt la capitolul asta, Betty, Poohy, voi cum mai sunteti?Au trecut greturile?Ati aflat ce purtati in burtica?

Am vazut poze de Elias, moama Elteka ce zapada aveti voi acolo…si Elias e asa fericit, iar filmuletul ala in care radea cu tot sufletelul lui mi-a placut mult.Asa rade si Andrei in anumite ipostaze, mi se pare asa dulce sunetul….

Am vazut si pozele postate de Vas, va invidiez ca aveti zapada, abia astept sa ninga si pe aici sa vad cum va reactiona Andrei.I-am aratat la Tv, mai scotea niste exclamatii, nu stiu ce a inteles de acolo, dar abia astept relitatea!

Doxinu, si io am niste poze asemanatoare cu a ta, de acum vreun an.Da n-am avut curaj sa le pun pe net…oricum, f frumoasa poza, si mamica si baiatul!

Nu cred ca azi mai revin, dar diseara vorbim.Va pup si o zi buna!

Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

lavini, pana azi dimineata chiar ma intrebam daca e ok ca nu mai aveam nici un simptom de sarcina, absolut nimic, dar de azi dimineata au revenit greturile, dar vag. Eu sper ca bebe meu e bine, numai in dec la inceput mai merg la control si inca nu stim ce este. Is ingrijorata un pic ca nu imi mai este nici somn, nici sanii nu ma dor, de parca nu as fi insarcinata si uit de saracu bebe. Dar cred ca el creste linistit. Tu cum te mai simti? Te descurci cu Andrei si cu burta mai mare, ma refer la baie, schimbat pampers. Nu iti da suturi, ca Andreea asa da din picioare, se prosteste.

La noi e un pic de zapada si destul de frig, dar nici azi cred ca nu o scot pe Andreea. Sa se faca bine, asta noapte a dormit neintoarsa. I-am cumparat puzzle, a fost innebunita, cred ca a stat 2 ceasuri pana s-a prins de fiecare unde trebuie pus, azi il face in 2 minute si nu o mai intereseaza. Trebuie sa mai iau. Tot cuburile de construit is baza, de alea nu se satura niciodata.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Hola !

ma gandisem sa iau o pauza...dar nu ma poci abtine .......asa ca am trecut sa va zic ca am vazut poze si Elias de Elteka este frumos foc cu costumul lui si ochii albastri si rosu in obraji... sotu' ma intreba la ce reclama ma uit .

Mi-a placut si Bob de Ella...de la ce firma i-ai luat costumul si cat a costat (daca se poate )? ca imi place rau....si eu m-am uitat la babyexpo tot dupa costume d-astea intregi, dar n-am cumparat ca la noi e pe "probatelea" si n-am avut modelu' cu mine (de frica virusilor si isteriei induse de aglomeratie si plictiseala). Mi-au placut niste costume de la crocodilo (sau cum s-o scrie),vreo 1,8-2 mil ...

Liviana, ce mai faci? tot singura sau ti s-a intors sotu'? Am vazut subiectul tau cu piata imobiliara...iti doresc din suflet sa-ti vinzi ap cat mai repede si cat mai bine...Io astept sa tot scaaaaaaada... si sa se regleze o data dobanzile, ca sa cumpar.

Am vazut si eu emisiunea aseara...Sonia este o scumpa si cuminte, si sociabila...cum aplauda ea...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lavini, multumesc foarte mult.
Eu nu am de spus nimic nou, greturile sunt continuu, ziua si noaptea, ma trezesc de 1-2 ori pe noapte sa vomit, nici apa nu pot sa o pastrez in stomac, am un somn de zile mari, ameteala si migrene la fel, tensiunea 8 cu 5.
Colac peste pupaza, pe baza unor informatii noi, incep sa ma indoiesc de dr. cu care am nascut si de spital, si chiar sper sa nu ma apuc acum sa-mi caut doctor, o credeam o problema rezolvata.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor care intrebati de geci si salopete de bebei, am vazut niste modele foarte frumoase la "Timberland", in Mall Vitan, chiar nu m-am asteptat.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele voi stiti un loc de joaca special pentru copii de pana la 3 ani?Nu stiu ce sa mai fac cu STEFAN in casa de cand a venit frigul.Peste tot unde am intrebat au de la 3 ani sau pe langa cei mari primesc si piticoti.pai asa nu vreau ca sigur se lovesc ca este normal ca cei mari sa nu-i fereasca pe cei mici ca nu-i intereseaza.

KID de cand ma tin sa-ti spun ca si io vreau sa ne vedem si sa stam mai mult da' cu vremea asta.............unde?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Pepsi - La Multi Ani! cu sanatate, bucurii, impliniri si tot ce iti doresti! scuze intarzierea, ma gandesc des la tine, cat de ocupata esti si tu acum.

Mary Lou - La Multi Ani! Nu te supi pe noi, uite ce greu ma misc eu, mereu sunt in intarziere/contratimp, important e ca sunt si eu pe aici... cu voi.

Felicitari puilor care au implinit 1 an si jumatate!

Sanatate capsunicilor bolnavioare!

Sarcina usoara gravidutelor cu bb2!

Oana - multa putere! Pe BCR a dat o mica suma sotulache (Faur Anton Laurentiu) in data de 18 nov. Daca nu reusesti sa primesti cat trebuie, mai striga, suntem aproape!

Ella, Arcadia si tuturor celor care ne-au vizionat pozele va multumesc!

Ella - e greu cu soacrele, si a mea e de zahar, dar asa de multa energie imi consuma sa am o relatie buna cu ea...

Cqiquitita - eu era s-o patesc cu panaritiul, am avut la ambele picioare, la vreo 5 degete, ma programase sotul la chirurg, asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am chiuretat singura, abia dupa ce am curat bine de tot m-am vindecat. Iodoformul e un praf galben, puternic de tot, cred ca sta la baza substantelor de genul iod/betadina. Sanatate!

Tamaraspt - poate ne vedem maine. A trecut raceala?

BabyExpo nu mi-a placut deloc, nu am gasit carut usor si nici scaun de masina de care caut.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

doxinu, eu intru cu Andreea la locurile de joaca si asa nu se intampla nimic, e rau ca e f cald si trebuie sa ma dezbrac si eu si ea la maneca scurta si tare greu o mai imbrac si iau de acolo.

Si noi deja ne urcam pe pereti ca e a treia zi de stat in casa, de maine o scot, dar oricum o sa stam putin. Atatia muci are, tot infundata este, si nici nu ma lasa sa-i scot si tare greu o tin doar o data pe zi operez la nasul ei. Nu stiu ce facem toata iarna, noi mai mergem la o fetita sau vine ea la noi seara, dar acum trebuie sa astept sa se faca bine Andreea.

Ella, nici Andreea nu mai mananca, dar e cu mana in gurita si cu bale, cred ca ii ies maselele din spate, poate si lui Bob ii ies de aia refuza papa. Abia astept sa iasa si astea sa scap, dar apoi o sa vina mofturile cand o sa zica clar aia nu-mi place si tot asa.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Noi suntem tare miriite azi- Nicole cu nasul infundat si cred ca si ceva dinti... sa fie oare vreun CANIN ?
Noi avem doar incisivii - toti 8 si primii molari sus si jos(molar1- in schema)

Cum mai stati cu dintii, caninii am inteles ca ar fi cei mai durerosi...dragii de ei ...va pup ca s-a trezit Nicole

Mergi la inceput