*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)
Raspunsuri - Pagina 5
ckristina spune:
sa nu uitati de asta:
Duminica, 23 noiembrie, ora 20, va fi difuzata pe postul de televiziune B1TV o editie speciala a emisiunii “Povesti de viata” in care va fi disponibil un teledon Romtelecom. Se vor licita tricouri semnate ale echipelor Steaua si Dinamo, un echipament al tenismenului Ilie Nastase (semnat) si o haina de blana apartinand lui Fizz.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
vas spune:
a venit si la noi iarna.
Daca vreti sa ne vedeti o puteti face aici:http://community.webshots.com/album/568852740taIwBy?vhost=community
Pupici la toti.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
angelabv spune:
Elteka, am vazut etajera cu creioane pe post de picioare- tare mi-a placut ce firma e ?...oare gasesc si pe aici, trebuie sa mai re-organizez zona de actiune...are cumva si masuta cu scaunel ? Si eu ma gindesc sa-i iau o bucatarie dar nu stiu cit de mult s-ar juca cu ea...
Am vazut ca aveti zapada in Romania...aici e cam frig dasr inca nu ne-a nins prea tare...
doxinu spune:
ELTEKA pai sa stii ca aasa suge si STEFAN.2-5 ori pe nopate iar ziua de 3-4 ori.Am zis ca daca el nu renunta pana in primavara io o fac.Si io il alaptez noaptea de pe aceiasi parte nu ma mai mut demult ca mi se pare ......eram somnoroasa si mi se pare mult mai usor asa.Oricum el nu simte diferenta
Multumim fetele care ne-ati "vizionat"
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
Ioana e foarte frumoasa poza nu e indecenta dar mi se pare cam personala, ai putea sa o pui intr-un album privat si sa ne dai linkul numai noua
Acum incepe emisiunea despre Soniuta la B1!
madaiulia super fain pediatrie, iti tin pumnii sa reusesti
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
CarlaV spune:
Ioana, !
Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Ioana e foarte frumoasa poza nu e indecenta dar mi se pare cam personala, ai putea sa o pui intr-un album privat si sa ne dai linkul numai noua Acum incepe emisiunea despre Soniuta la B1! madaiulia super fain pediatrie, iti tin pumnii sa reusesti Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) |
pai pentru voi apoi o sterg
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
Am vazut emisiunea.. Oana Mi-au placut Orestte, Livia Dila si, bineinteles, Liana Stanciu. Soniuta a fost tare cumintica
Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as zice ca se putea vorbi un pic mai mult despre Sonia, dar important e mesajul, si oricum si momentele muzicale au avut un mesaj. Foarte frumoasa melodia in italiana si cea de la Bere Gratis.
Se vor strange banii, nu am nicio indoiala
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
alynta27 spune:
Buna fetelor! Am fost si eu alaturi de voi in odiseea sarcinii in 40 de saptamani! Acum intru foarte rar sa mai scriu, spre rusinea mea!
Acum sunt insarcinata in 14 saptamani cu bebe 2! Suntem tare fericiti si emotionati!
Am vavut aseara emisiunea pentru ajutorul Soniei si vreu sa-i spun lui Kay sa fie puternica in continuare! Sonia e un copil minunat! Totul va fi bine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
M-ati impresionat! Cu toate ca nu am mai dat pe la voi, m-ati trecut in lista cu noile gravidute! Va multumesc!
Pentru completarea in lista bebe 2 va fi baiat!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!