*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)
Raspunsuri - Pagina 7
lavini spune:
Helou fetelor!Am promis ca revin sa va povestesc despre noi, m-am tinut de cuvant:)), dar mai intai:
Cu mare intarziere un "la multi ani" pt Pepsi si Mary_lou, sa fiti sanatoase si fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Didi, cum mai e Aschiutza, se simte mai bine?
Betty, ma descur mai greu cu Andrei, cel mai rau evident e la baie ca tre sa stau aplecata.Iar cand il schimb am invatat sa ma feresc, ca ma mai loveste cu picioarele in joaca.Ieri s-a sprijinit cu pumnii de burta mea inainte de a apuca sa reactionez si m-a durut tare rau...ma feresc cat pot...
Doxinu, de ce nu iesiti afara pe vremea asta?Nu l-am scos nici eu ieri fiindca ne zbura vantul, dar azi a stat 4 ore in 2 reprize.Nu poarta manusi ca azi i-am dat prima data si le-a dat jos imediat, dar asta e...a avut program obisnuit.Nu inseamna ca daca a venit iarna o sa il tin doar in spatii inchise.Poate nu l-oi scoate la -15 grade, dar tot trebuie sa iasa zilnic afara.
Andrei a trecut in era "mami".Dc pana acu 3 luni nu zicea decat tata, acu a schimbat placa.De cand a plecat sotulache s-a atasat f mult de mine, mami in sus, mami in jos, daca il trimit cu bona afara ma trage de mana sa ma duc si io, si iese cu scandal.In rest e un copil tare vesel, mai are uneori si nervisori, dar nimic de speriat.Am trecut cu succes la un somn pe zi fara probleme, doarme de la 12.30 la 14.30 de regula, se culca la 8.30 si se scoala la 7.Io ma declar multumita.Manamca orice ii dai si cu oricine, nu refuza niciodata, stie o multime de lucruri, si-a mai imbunatatit vocabularul, dar comparativ cu alti capsunei mai are de invatat:)
Din fericire a trecut partial de spaima aia de copii, reactioneaza mult mai bine, e adevarat ca nu riposteaza decat f rar, dar macar nu mai plange.Sper sa ii treaca si chestia asta, ca e tare sperios si habar nu am de ce.
Daca ii spun ca nu pot sa il dau huta pe picioare ca ma doare burtica, vine si imi ridica tricoul, zice "bebi" si pupa, mangaie, apoi ma acopera repede.Si uita de huta :))Sper din suflet sa isi iubeasca surioara si sa nu fie gelos.E extrem de atent, tu ai impresia ca el e preocupat de ceva, dar aude ce vb cu altcineva si vine si repeta anumite cuvinte.
Caninii au iesit toti o data, acum cred ca ii mai iese jos o masea ca baleste toata ziua si sta cu degetul in gura.Nu am numarat sa vad cate are, dar are destule.
Cam atat despre noi momentan.Sa aveti o seara placuta!
Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Doxinu, de ce nu iesiti afara pe vremea asta?Nu l-am scos nici eu ieri fiindca ne zbura vantul, dar azi a stat 4 ore in 2 reprize.Nu poarta manusi ca azi i-am dat prima data si le-a dat jos imediat, dar asta e...a avut program obisnuit.Nu inseamna ca daca a venit iarna o sa il tin doar in spatii inchise.Poate nu l-oi scoate la -15 grade, dar tot trebuie sa iasa zilnic afara. Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007) |
iubita noi iesim in fiecare zi afara(de 2-3ori pe zi) si stam cam 1 ora,insa noi stateam cate 4-5 ore afara si acum nu stiu ce sa fac cu el oin casa.De scos io il scot pe toate anotimpurile da' acum este mult prea putin pentru el si de aceea caut un loc de joaca burtica
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
madaiulia spune:
Am mai adaugat si eu cateva pozite noi cu Andrei la album http://good-times.webshots.com/album/568333691oYdUcr.
Doxinu o solutie ar fi sa gasiti 1-2 copii de varsta lui si sa va vizitati reciproc sa socializeze si sa se joace impreuna. Si iesit afara atat cat este posibil.
Lavini ne mai arati si noua ceva poze cu Andrei?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ella_74 spune:
Ana,
combinezonul l-am luat fix din Orhideea dar e dintr-un fas gros, impermeabil; i-am luat 86 dar erau si 74 si aveau si culoare de fetita; il gasesti la raionul de schi; a fost cred 110-120 ron.
Dicicarstea,
la Timberland sub 5 mil nu cred sa coste un combinezon de schi, ca am eu salopeta de schi de la ei si a fost f mult.
Eu am considerat ca va purta combinezonul doar la joaca la zapada; altfel, imi place sa-l imbrac mai baitel cu pantalon si geaca
Arcadia,
am urmat sfatul pentru sinuzita; ieri am facut inhalatii cu sare de 2 ori; azi am fost mai bine; prima zi fara calmante.
multumesc.
Ancamari,
pe unde umbli? cu redoutitul ai terminat, acuma tre sa ai timp si de noi
CarlaV,
cred ca e tare rau sa ai greturi; e cumva sarcina toxica? intreb eu care n-am avut greturi nici 5 minute toata sarcina.
Eu am avut alta ciudatenie: desi n-am avut greturi, n-am putut sa mananc carne de nici un fel din luna a 3-a pana am nascut; mi-a trecut aversiunea subit dupa.
Oana,
m-am uitat si eu la emisiune dar cred ca era finalul; putin inainte sa apara cantaretul cu blana, nu stiu cum ii zice, despre care aveam o parere nu prea buna, l-am mai vazut in alte emisiuni; dar de data asta mi-a facut impresie buna; a venit s-a asezat , a vorbit numai cat trebuie si nu s-a cerut pe scena; dar dupa aia a aparut o cantareata care ti-a dat un plic si a apoi a performat penibil; cine naiba o fi fost? muzica ei n-a cadrat deloc cu spiritul emisiunii; m-am intrebat daca asta a fost intelegerea intre realizator si ea, sa doneze numai daca o lasa sa si cante.
Anyway, gestul conteaza, altii nu fac nici atat.
N-am vazut-o din pacate si pe Soniuta.
Te-am vazut plangand la sfarsit si tare m-am emotionat si eu..sper sa strangeti toti banii si de Craciun Sonia sa fie bine.
DidiAlex spune:
Domnitelor,
aveti vreun link si pt astia ca mine?..cu Soniuta?
Draga Oana, noi suntem alaturi de tine: cu fapta, cu gandul..
Mai sunt multe spus..alta data
Graviduta spune:
Hai ca data trecuta am intrat in fuga si n-am apucat sa scriu tot. Mai, am vazut toti capsuneii...Da' frumosi sunt toti! Avem niste fotomodele
Ella, foarte frumos combinezonul lui Bob, ii sta foarte bine. Si eu tot de-ala vroiam sa-i iau Marei. Unde e raionul asta de schi in Orhideea, ca la copii nn-am vazut?
Liviana, nicio problema, numai sa fie intre 1.30 si 2.30. Azi aveam o semnare, de-aia ti-am raspuns asa sec. Scuze.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
An@ spune:
citat din mesajul lui ella_74 Ana, combinezonul l-am luat fix din Orhideea dar e dintr-un fas gros, impermeabil; i-am luat 86 dar erau si 74 si aveau si culoare de fetita; il gasesti la raionul de schi; a fost cred 110-120 ron. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
multumesc!
Deci nu la copii, ci la articole de sport. Da, asta vreau si eu, dintr-un fas gros si impermeabil, sa nu se ude, ca alea de la Cocodrillo parca nu erau din fas-fas...
Cum, draga, sa nu stii cine e "cantaretu' cu blana"...e Fizz .
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
citat din mesajul lui DidiAlex Domnitelor, aveti vreun link si pt astia ca mine?..cu Soniuta? Draga Oana, noi suntem alaturi de tine: cu fapta, cu gandul.. Mai sunt multe spus..alta data |
Didi, incearca sa intri pe site-ul postului B1 tv si sa cauti emisiunea "Povesti de viata" (parca asa se numeste)... as cauta eu, dar sunt la birou si calculatorul asta merge greu rau si nici nu incarca filmulete, emisiuni, clipuri....
Ce-ti face piticu'? s-a facut bine?
EDIT: am intrat eu pe B1tv.ro si este site in constructie...deci nu merge sa vezi asa emisiunea inregistrata.
mami de Ana (22 mai 2007)
DidiAlex spune:
Salutare,
Lavini & An si cine mai intreba, multzam de intrebare. Aschiutza e bine! a luat cefaclor si eritromicina picaturi pt okii ca avea o conjuctivita urata. nu i-a mai dat gentamicina pt ca ii daduse de 2 ori fara efect. ii pun 10 zile, si asta are o pompita care curge fix cand prind o dechizatua la ploape ca parca isi pune lipici pe ele. Ah, are si el 11 kile imbracat si 86-87 cm lungime Si, nu ii mai duc cu bicicleta, ii duc cu masina. Dupa 9 ani de carnet am inceput sa conduc si io masina. Ce bine e!!!
Nu e important sa vad, ma bucur ca se vede luminita de la capatul tunelului si Sarbatorile de iarna vor fi si pe Oana si Sonia ca pt noi toti.
Pe mine m-a apucat febra, scriem mosului, facem planuri, aprindem lumanarele si trebuie sa instalam luminite, sa ne vada mosul cand trece cu trasura.
Oricum anul asta ne-am organizat, sper io mai bine si vine Mosu la o gradinitza, unde l-am serbat pe David la 1 an. Suntem 5 familii si cum la 3 dintre noi vin si bunicii nu era o locuita incapatoare pt toti.
Alaturi de piticotii astia retraiesc magia Mosului din copilarie. La noi vin socrii dupa 20 dec pana pe 6 ian.
Mi-am reconsiderat atitudinea fata de bunici pt ca Robert ii iubeste, stie pe toti Oma si apa de la el din gradi si parca ii vrea si el alaturi. Si, cum lucrurile in viata sunt tare fragile nu ii pot lipsi de o traire..
Distanta e ff buna uneori. Abia astept sa imi povesteasca R jumate de an de Mos.
El, o sa iti scriu un Pm, cand am niscai liniste, in casa si in capatzana
diana spune:
Fetelor,
Imi este dor de kay!! Kay stiu ca esti ocupata, eu urmaresc topicurile cu si pentru Sosonica, dar mai spune-ne despre ea (cand ai timp. A mai depus si o colega(Silvia Leaua) de a mea 100 ron in contul raiff. Voi continua si eu...Duminica seara urmaream emisiunea cu voi pe b1 si bineinteles ca imi stergeam lacrimile ...Alin m-a vazut si m-a intrebat despre ce este vorba, i-am explicat ca este o capsunica asa cum e si fratele lui, ca eu mai stau de vorba *pe calculator* cu mama Soniei, ca ne-am intilnit la Pizza Hut,...dar ca are inimioara bolnava si trebuie operata...Dupa ce a vazut clipul, s-a dus la culcare...a bagat capul in perna si plangea cu hohote....
Nu am inteles din prima de ce...apoi mi-am dat seama si l-am potolit dupa ce i-am spus ca Sonia va fi operata si nu va simti nicio durere asa cum nici el nu a simtit cand a fost operat de apendicita, ca va trebui sa stea putin in pat si apoi...gata la joaca. Si de abia s-a linistit.
Despre Toni ce sa va zic...are 85 cm si 9 Kg. Este slabut, are zile cand mananca bine si altele cand refuza mancarea...asa fara motiv aparent.
Ce ma deranjeaza este ca sta cu aratatorul de la mana stanga in gura si isi rupe pielitele de zici ca are unghia incarnata. Nu suge degetul ... Am incercat sa-i pun inclusiv hartie adeziva, pansamente urgo pentru copii cu desene...dar mai rau face fiindca nu se lasa pana nu o scoate cumva, trage de ea cu dintii, o mananca etc...
Deja are un tic.
Va pup si revin
Diana mamica de Alin si Toni