HSG si histeroscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

si eu am sangerat usor cate minute. dar dureri nu. cand s-a terminat hsg s-a dus si durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Buna fetelor

Am facut Hsg si...m a durut cateva...secunde. Cand a bagat substanta de contrast. atat. in rest..nu durere, nu sangerare, nimic nimic. Iar durerea a fost absolut suportabila. Am luat 1 no-spa, 1 scobutil si inca o pastila, dar nu stiu ce :(
Am fost 7 fete, toate au avut cam aceeasi senzatie

Va multumesc frumos pentru incurajati si pentru ca mi -ati povestit cum e procedura, m a ajutat foarte foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si pe mine ma asteapta HSG joi sau vineri in functie de cum se termina sangerarea. pe mine nu m-a programat, mi-a zis doctorita sa vin cu adeverinta si trimitere de la doctorul de familie si la ora 9 sa fiu la internari ca de acolo ma pescuieste ea. am intrebat-o daca sa vin cu schimburi si a zis nu, sa stau linistita.

va mai pot intreba niste preturi actuale? cat costa si cat ati dat voi la doctori, radiolog etc?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna fetelor,
trebuie sa fac si eu HSG la Elias. Va rog si eu din suflet sa imi ziceti cam cat se da pt aceasta analiza.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

la ultima analiza a secretiei vaginale mi-a iesit un streptococ.
pot face HSG sau histeroscopie? sau trebuie sa ma tratez inainte? eu cred ca trebuie sa ma tratez inainte, dar poate a fost cineva in aceasta situatie si stie concret

Mergi la inceput

la ultima analiza a secretiei vaginale mi-a iesit un streptococ.
pot face HSG sau histeroscopie? sau trebuie sa ma tratez inainte? eu cred ca trebuie sa ma tratez inainte, dar poate a fost cineva in aceasta situatie si stie concret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
eu am un streptococ B ..miercuri voi face HSG la Bucuresti CFR2..Dr mi-a spus ca nu e nici o problema, decat dupa ce raman insarcinata, la nastere..dar sa ma ajute Dumneziu sa ajung acolo..
Cine a mai facut la CFR2? poate sa imi spuna ceva preturi? ce trebuie sa am la mine (papuc, halat, etc????)
Multumesc tare mult

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele care sunteti paciente ale doctorului Marinescu cum ati procedat ca sa va programati la HSG ? Ati sunat la centrul d sterilitate in ziua 1 a cm si ati fost programate in aceeasi luna intr-o anumita zi a ciclului?

Si dupa ce ati facut analiza vi s-a dat filmul si ati mers in aceeasi zi la marinescu sau ati facut o noua programare ca sa va dea diagnosticul?

Multumesc,

Mergi la inceput

mi-am refacut analiza secretiei vaginale. Rezultat - Escherichia coli. Si asat dupa ce am luat 10 zile antibiotic pentru un streptococ.
Se trateaza repede? Cine stie? Pot sa fac HSG?
Nu mai pot, daca nu e una e alta
cu cat incerc sa fac mai multe, parca tot inapoi merg. Nu puteam sa fiu si eu in regula, sa fac HSG, sa scap o data si de asta si sa trec mai departe
va rog sa imi raspundeti #351;i mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna !
NU am mai scris la acest subiect, insa am o intrebare, care am vazut ca a mai fost pusa insa nu am gasit raspuns.

Pentru fetele care au facut HSG la Giulesti ( sau la alt spital )imi spune si mie cineva cat se da spaga ?
Maine ma duc sa fac HSG cu Dr Moisa si vreau sa stiu ce si cum

Multumesc frumos si bafta la burtici

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput