HSG si histeroscopie (4)
continuarea de la HSG si histeroscopie (3)
a ramas cineva gravida dupa HSG dupa cate luni?
Raspunsuri
PricopMirela spune:
rodicuta32 scuzama ca ma bag si eu da sa sti ca eu AM FACUT IN BUCURESTI LA SP GIULESTI SI E FOARTE BUN SI NU A FOST NICI FOARTE DUREROS,EU LE-AM AVUT INFUNDATE DAR ACUM SUNT BINE DACA VREI MAI VB SI ITI SPUN MAI MULTE PE MES DACA VREI
any75 spune:
Anita histeroscopia se face imediat dupa terminarea ciclului menstrual, inainte de ovulatie asta pt a nu dauna unei eventuale sarcini iar referitor la cost daca e la o clinica particulara din cate am vazut pretul variaza intre 500-900 ron
Dar in cazul in care faci la un spital cat trebuie sa dai ca doar nu este un pret fix, poate sa ne spuna cineva care a facut asta in spital?
Viata este o tesatura de dorinte
galliciana spune:
Buna, doamnelor! Am si eu o intrebare: a mai sangerat cineva la vreo 1 saptamana de la HSG, din nou? Poate.....cine stie, imi raspunde si mie cineva...va rog!
Week end placut va doresc!
sau.......sa fie altceva??ufff....
astept inca o minune in viata mea!!!
Kerstin spune:
Draga Galliciana, acum 2 zile am facut al 2 lea HSG dupa 5 ani de la primul.... la primul HSG nu am sangerat deloc, am eliminat doar subst de contrast, dar acum am sangerat cu cheaguri cam 2 zile... acum s-a oprit... am inceput sa iau antibiotice pt ca mi-e frica de o eventuala infectie.... Probabil ca s-au rupt niste vase de sange + mucoasa uterului care se elimina ... dak nu se opreste sangerarea mergi totusi la un ginecolog... Sanatate multa!
Kerstin spune:
Galliciana, sa iei flamexin pliculete , este un antiinflamator, eu am pus si betadina ovule .. pt a curata vaginul ...
galliciana spune:
buna,fetelor, ufff, de cand va astept!!!
va multumesc pt raspunsuri!!!! dar ........
Problema e cam asa- dupa HSG,(Doamne, cum ai putut sa o faci pe a 2 a? ca eu daca stiam, .....m-a durut de m-a zapacit, injectia si-a facut efectul de abia dupa vreo 3 ore), in fine, atunci am sangerat ca lumea de joi, pana luni pe la 14-15, cand s-a oprit.
Apoi, in 12 .......am facut ....prajiturele, bineinteles, si nu a fost nimic suspect.Ieri au inceput sa apara cateva firicele .... si cam o picatura pe mai tarziu....m-a cam sacait ieri un ovar, suportabil, drept e, si putin asa,pe sub burta,dar sunt si in perioada de trat. cu prementrid, dct a spus sa il iau in continuare, deh...
pûpici la gagici!!!
Kerstin spune:
Prima HSG n-a durut deloc, am facut fara anestezie, poti sa-ti inchipui ca am mers f. linistita la a 2a..... dar din pacate a fost ingroyitor..... m-a durut de am inebunit... anesteyia nu si-a facut efectul, abia dupa.....asa ca... suport consecintele.... sa ai grija mare sa nu racesti ... Pupici!
galliciana spune:
multumesc,draga mea! picioarele si burta sunt principala mea grija de vreo 2 ani incoace! sper sa nu racesc.... pupici dulci, si pupici si celorlalte!!!