HSG si histeroscopie (3)
Gabri_ela te asteptam cu vesti! hai ca poate va fi cu noroc
capitolul asta.
trebuie sa ne povestesti cum a fost, in detaliu.
va pup si sper sa venim toate cu vesti bune pe parcursul celor 20 de pagini ale acestui capitol.
danotino
Raspunsuri
gabri-ela spune:
Fetelor am reusit sa scap de aceasta interventie si totodata si de polipul endocavitar
Ce pot spune ca nu a fost asa de usor, dar chiar nu vreau sa sperii pe nimeni
Interventia a inceput fara nicio anestezie iar dupa ce a fost taiat acel polip mi s-a facut anestezie locala pt ca nu vroia sa iasa
Am reusit sa vad pe ecran toata interventia si ma bucur ca am scapat de el pt ca de la CM urmator pot incepe inseminarea si sper sa fie cu noroc
Chiar mi s-a spus ca cu acel polip erau slabe sanse sa raman insarcinata, iar daca ramaneam erau sanse mari sa nu o pot mentine
Asa ca abia astept sa treaca luna asta si sa fie cu noroc
Multa bafta si voua in continuare
Pupici multi
elly_me spune:
Gabriela
Felicitari si sa apara cat mai repede .
Imi poti da si mie mai multe detalii pe PM- cati dr.au fost, cat ai dat .... stii tu.
Multumesc fff mult
Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
danotino spune:
gabriela ma bucur ca ai trect si peste asta si mult noroc
la inseminari.
iinseamna ca e gata sala de histero, nu?
maine o sa-l sun si eu pe doctor sa vad cand ma cheama.
si eu ca si elly vreau sa-mi dai niste detalii pe PM, costuri, etc.
ma cam sperii cu anestezia...mi-e o fricaaaaaaaa
te pupam si asteptam noutati, cum te simti, etc...
danotino
arinna spune:
Si mie la fel, tot de anestezie mi-e frica Plus de rezultate- ce o sa gaseasca.
Astept si eu vesti-cat de bine/rau poate fi dupa
KoraPop spune:
gabri_ela bine ca ai scapat de histero si mai ales de polip.Te rog mult da-mi si mie pe PM detalii despre costuri!Eu am sa fac histero pe 20 februarie,deci peste o saptamana.Voi face cu anestezie generala ( sigur).La ce ora te-a luat la histero,ai asteptat mult?
Nu e terminata sala,dar se face intr-o alta sala mai mare,asta stiu de la dr. Cocei.
Fetelor am niste emoti....!
Bafta tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
danotino spune:
kora ce veste mi-ai dat! :( nu e gata sala?
poate nu au acces toti medicii la sala asta mare...
uff, stii cum e ...poate au acces doar unii.
dr-ul inca nu raspunde. am sunat-o pe asistenta si mi-a zis ca e in operatii...
tare mult as vrea sa scap si eu de treaba asta, nu mai am rabdare inca o luna.
gabriela ne-ai uitat? cum te simti? esti bine?
danotino
KoraPop spune:
nu stiu danotino,dar cred ca e pt oricare dr. nu numai pt prof. Marinescu....intreaba ,nu stiu ce sa zic....Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
RalMar spune:
Ma pregatesc si eu de HSG, dupa ce l-am amanat macar de 3 ori pana acum, azi trebuia sa-mi vina CM si vad ca intarzie, nu am nici un fel de semne. Cat de stresata eram pana acum, abia asteptam sa-l fac sa termin si cu treaba asta, in sfarsit nu mai intervenise nici o problema luna asta si intarzie! Sper sa vina cat mai repede posibil. Stiti cumva ce as putea face sa-mi vina mai repede?
KoraPop spune:
Ral Mar bai fierbinti,vin rosu si muuultaaa .Dar esti sigura ca nu esti cumva graviduta?In caz ca esti....cele spuse mai inainte sunt interzise.Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
RalMar spune:
Kora multumesc de "reteta", daca nu am nici o senzatie pana diseara, le incerc pe toate! Cat despre sarcina, nici nu poate fi vorba, cred ca intarzie din cauza stresului.