HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui impatience si revin cu intrebarea: dupa histerosalpingografie trebuie sa astept sa imi vina CM ca sa incerc bb? Multumesc |
poti f linistita ,eu am ramas in luna in care am facut HSG
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
gabri-ela spune:
mariadan procedura pt HSG de la Giulesti este asa cum ti-a descris-o ancadragoman
Eu in shimb fiind pacienta d-nei dr Cocei, nu am fost tinuta in spital peste noapte ci pe la ora 13 eram deja externata
Dupa HSG am coborat la d-na dr sa-mi citeasca filmul, desi si d-na radiolog mi-a zis ca nu sunt probleme
Programarea o primest repede, numai sa fii in perioada buna, adica pana in ziua 10
Suni pt programare in ziua 1 si in acea luna si faci interventia
bafta multa!
lalala13 spune:
programarea o faci la cine? la spital? sau suni doctorul la care faci si se ocupa el??
eu cred ca saptamana viitoare o sa fac...momentan sunt ziua 25..
my somebody....
luna asta
simonia spune:
trebuia sa-ti dea numarul de tel. de la radiologie pentru a te programa tu din 1 zi a cm. eu nu mai stiu nr. de tel.
mariadan spune:
cine e dna Viorica? ca tot am auzit de ea
gabri-elacand iti citeste d-na doctor filmul de la HSG iti spune si ce este de facut mai departe?
Scuza-ma dac#259; sunt pre insistenta
marijan90 spune:
Fetelor,euamfacut HSG marti la CFR2 si a fost cam asa:am avut adeverinta de la serviciu, am luat un no spa pastila cand am plecat de acasa ca asa mi-a zis dr si am avut si al mine o fiola no spa ca sa imi faca injectie cu jumatate de ora inainte. Iti face formele de internare pt o zi si pe urma am asteptat cam o ora.Pe la 10 m-am dus la radiologie si amintrat imediat chiar daca pe hol era o gramada de lume. M-a pus pe masa, mi-a bagat substanta de contrast si vreau sa va spun ca m-a cam durut. Mi-a facut radiografia, m-am imbracat si m-am dus la dr. sa vorbesc cu el. Mi-a spus ca "stau binisor ca am avut un pic trompele infundate, dar ca s-au desfundat ca a intrat substanta de contrast in trompe". Apoi a spus sa il sun joi sa vedem ce tratament sa imi dea(eu am si ovare polichistice). La ora 11 am plecat de acolo, la serviciu am ajuns in jur de 12. Pe la ora 2 m-a luat o durere de burta, nu va pot spune, am luat un nospa si un algocalmin si mai m-a lasat. Am fost la toaleta si eram plina de sange. Nu stiu ce se intampla si azi am sangerat.Oare este normal asa? A mai patit cineva asa?
In continuare mai trebuie sa faci instilatii? Sau poti sa nu faci nimic si sa astepti pana se intampla minunea? Nu stiu, imi este frica ca poate nu trebuia sa fac HSG si ca s-a intamplat ceva pe acolo, mi-e foarte frica.
Va pup pe toate
gabri-ela spune:
mariadan daca vrei sa faci la Giulesti suni in Z1 sau Z2 a CM la nr de telef 0213161273 si ceri o programare pt HSG
D-na Viorica este asistenta care face programarea si care te si preia in acea dimineata
O sa te intrebe si a cui pacienta esti
Trebuie sa ai la tine bilet de internare de la medicul de familie, adev salariat, nemancata, nebauta si nespalata intravaginal
La ora 7 30 trebuie sa te prezinti la Cabinetul de sterilitate unde vei fi indrumata spre a-ti face internarea
Sa ai la tine o camasa de noapte, halat si papuci
Dar aceste informatii le vei primi si la telefon cand faci programarea
Multa bafta! si daca mai ai intrebari nu ezita pt ca stiu ce mult conteaza sa primesti cat mai multe informatii si sa nu te msurprinda nimic
gabri-ela spune:
mariadan binenteles ca d-na dr te va indruma pe mai departe in functie de rezultatul de la HSG