HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 6
impatience spune:
Da-l incolo de brunet, lara, ca m am prins io! Asta e precum Caritasul: a dat un "tun"si s-a volatilizat!
Fetelor, asa e, se pare ca nu e nevoie sa mai astepti dupa HSG, poti face bb...imediat ce te ajuta DD
multumesc
mariadan spune:
gabri-ela multumesc, esti o dulce.
M-am mai linistit, pana la urma cred ca am ales bine. Se pare, cel putin asa spun testele de ovulatie, ca am ovulatie normala, luna de luna. Testele de ovulatie ies pozitive in zilele 13-14. Deocamdata am primit recomandarea de vaccinare impotriva rubeolei, se pare ca nu am avut si ar fi indicat sa ma vaccinez. Inca nu m-am hotarat, dar inclin totusi sa fac vaccinul. Stii cumva daca fac vaccinul pot sa fac si HSG in acceasi luna sau trebuie sa mai treaca ceva timp?
impatience spune:
fetelor, a facut cineva histerosalpingogarfie la giulesti cu niculescu? daca da, cum e? trebuie anastezie?
impatience spune:
si revin cu intrebarea: dupa histerosalpingografie trebuie sa astept sa imi vina CM ca sa incerc bb?
Multumesc
simonia spune:
nu am auzit sa fie restrictii, hsg se face inainte de ovulatie tocmai ptr. a nu afecta cu nimic. eu am facut tot la giulesti, la dr. niculescu. hsg de fapt o face si citeste radiologul si cu rezultatul te duci la dr. niculescu. nu se face nici un fel de anestezie, nu e chiar asa de rau, cred ca exagereaza unele fete. cand am facut eu au mai fost 6 fete si nici una nu a zis ca i-ar fi trebuit anestezie. este o exagerare
gabri-ela spune:
mariadan tie cine ti-a recomandat sa faci vaccinul pt rubeola?
Se poate face oricand? La orice varsta? Parca as vrea si eu sa-l fac. Dar mai intai trebuie sa fac analiza igg si igm sa vad daca am avut aceasta boala, nu?
Nu stiu ce sa spun despre vaccin si Hsg in aceeasi luna. Dar cred ca nu are legatura una cu alta.
Pupici
bytzi spune:
impatience si eu facui HSG tot cu Niculescu ,adik cu radiologul si mi-a citit-o Niculescu ,iti v-a da doar un supozitor scobutil asistenta de la radiologie
Niculescu dupa HSG la urmatorul CM te v-a chema sa-ti faca 3 perfuzii pe trompe...
nu-ti fie frica eu am facut 3 HSG si a fost ok...
cat despre daca poti sa ramai gravida dupa HSG cred ca nu are nimic caci eu trebuia sa fac o IA cu dr Dracea imi daduse stimulare din z3 ,in z8 HSG si z13 IA deci in aceeasi luna....
mult noroc
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
mariadan spune:
eu mi-am facut analizele si mi s-a spus ca nu am avut aceasta boala si ca ar fi bine sa fac vaccinul. Dna dr. Cocei mi-a recomandat sa il fac, dar nu este obligatoriu. M-am gandit "Ce #351;anse am sa fac rubeola, in timp ce voi fi insarcinata" (daca raman insarcinata). dar daca.............. De ce sa risc? Asa ca mai bine il fac.
Plus ca mi s-a spus de la medicul de familie ca vaccinul are doar o luna contraindicatii de a ramane insarcinata. Eu am sa las doua ca sa fiu sigura. Oricum pana fac HSG mai trece o luna si ceva, ca luna asta e pierduta. Am mai citit pe forum despre fete care nu au avut aceasta boala si au facut-o cand erau insarcinate.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui impatience fetelor, a facut cineva histerosalpingogarfie la giulesti cu niculescu? daca da, cum e? trebuie anastezie? |
eu am facut cu "marele om" HSG la Giulesti si se intapla lucrurile astfel.
Internare dimineata ,te tine in salon pana iti vine randul si te ia doamna Viorica si te trimite la sala unde se face HSG,ajunsa acolo stai un pic pe culoarele alea infecte si iese radioloaga sa iti dea un supozitor sa ti-l pui inainte de interventie.Dupa ceva timp intri si incepe procedura ,la sf iti spune o parere sau nu si te trimite la salon .O sa stai o noapte internata ca asta nu da drumu acvasa in ziua aia desi nu exista niciun pericol asa ca sa fii pregatita cu niste hainute,un halat si cam ce iti trebuie ptr o zi de spitalizare.A doua zi vine N la vizita si incepe sa citeasca fisele ,iti citeste HSG-ul si da verdictul care de obicei este :"luna viitoare incepem niste instilatii" dupa care in jur de ora 13-14 ti se face externarea.
Daca ai intrebari sunt aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2