HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 5
marijan90 spune:
mirimir, iti multumesc pt.raspuns. Eu am SOPC si de aceea iau metformin. HSG o sa il fac la CFR2 cu dr. Tanase Eugen, dar deocamdata nu mi-a venit CM. Trebuia sa imi vina marti si nici un semn. Insarcinata nu sunt ca am facut test, dar am observat ca de cand iau metformin-ul imi vine din ce in ce mai greu. Nu stiu ce sa mai fac, m-am cam saturat sa lupt, dar imi doresc prea mult un BB ca sa renunt. Va pup fetelor
lalala13 spune:
mdea... se pare ca ma inscriu si eu luna viitoare la un HSG la Giulesti....
my somebody....
luna asta
mariadan spune:
Bun#259;. Ast#259;zi m-am hot#259;rāt s#259; intru #351;i eu pe forum, de#351;i v#259; urm#259;resc de mult timp. ar trebui s#259; fac #351;i eu HSG sau HSC, dar dup#259; ce voi termina de tratat un streptococ #351;i enterococ care ī#351;i fac de cap. Sunt pacienta D-nei Cocei, la Marinescu Medical Center. Dac#259; a mai fost cineva pacienta ei, īmi poate spune unde se fac aceste investiga#539;ii?, le face ea, sau alt medic?
gabri-ela spune:
Mariadan HSG nu il face d-na dr Cocei
Ea te va trimite in spital la Giulesti sa faci aceasta investigatie a trompelor si apoi cu rezultatul mergi la ea
HSG il face o doctorita radiolog si iti trebuie trimitere de la medicul de familie si una de salariat
Aceasta se face dupa CM, adica in ziua 7-8-9-10, inainte de ovulatie
Mult succes ca nu este asa de dureroasa, stai linistita
gabri-ela spune:
Mariadan HSG nu il face d-na dr Cocei
Ea te va trimite in spital la Giulesti sa faci aceasta investigatie a trompelor si apoi cu rezultatul mergi la ea
HSG il face o doctorita radiolog si iti trebuie trimitere de la medicul de familie si una de salariat
Aceasta se face dupa CM, adica in ziua 7-8-9-10, inainte de ovulatie
Mult succes ca nu este asa de dureroasa, stai linistita
mariadan spune:
multumesc pentru raspuns. Dar daca va trebui sa fac histeroscopie, cine o va efectua? dar daca voi face inseminare #351;i mai apoi FIV? Am ales bine medicul?
Nu vreau sa fiu insistenta, numai ca am atatea intrebari fara raspunsuri.
impatience spune:
Buna fetelor. Am si eu o intrbare: stiti cumva dupa HSG/histeroscopie cat timp nu e recomandabil sa ramai insarciata? nu ca ar fi cazul , din pacate, dar...
gabri-ela spune:
Mariadan eu a trebuit sa fac histeroscopie operatorie si am fost trimisa de catre doamna dr la d-nul prof Marinescu
Ea nu face histeroscopii
Daca te-ai hotarat sa faci inseminare cu ea, sa stii ca este o doctorita foarte de treaba, buna profesionista, dar daca tu ovulezi normal ea nu este adepta stimularilor
Si Fiv face tot ea dar impreuna cu d-nul dr Marinescu
Multa bafta!!!!!!
Fetelor eu stiu ca nu este nicio problema sa ramai in luna respectiva efectuarii HSG-lui, dar mai bine intrebi doctorul tau ca aici parerile sunt cam impartite