HSG si histeroscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Salut
V-am urmarit si eu cateva zile aici pentru ca ieri am fost programata la o histeroscopie. In noiembrie am fost diagnosticata cu un polip endometrial in trompa stanga. Am fost internata pentru o zi.Internarea mi s-a facut la 7 dimineata insa interventia a fost la ora 14. Mi s-a facut anestezie partiala...in vena. Nu pot sa spun ca nu am simtit nimic sau ca a fost asemanatoare ca si durerea de la CM pentru ca a fost chiar dureroasa. Daca faci aceasta interventie pt diagnostic nu simti mai nimic insa daca e pt tratament....e chiar urat. Dureaza cam jumatate de ora...apo mai stai vreo 2 ore in pat sa-ti revii de la anestezie ca esti f ametita. Eu ma bucur enorm ca am scapat de ea iar daca ne gandim la cauza pt care o facem....merita tot efortul.
Succes celor care urmeaza!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Trebuie sa fac si eu histeroscopia cu marinescu, la Giulesti, peste 2...cicluri.
Spuneti-mi si mie va rog daca el face cu anestezie generala sau nu, cum este, cine a mai facut cu dansul?
Eu am mai facut histero, insa la Polizu, cu prof Banceanu si mi-a facut anestezie generala, dar cu marinescu nu stiu cum este. Ma pregatesc pt fiv si tb sa o fac iar, pentru ca am pierdut 2 sarcini si o trompa, iar la ultima pierduta mi s-a facut si chiuretaj.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Simonia, am facut Hsc la Medlife.Am sunat la MMF in prima zi de CM si m-a programat a 10-a zi de CM .Am primit recomandarea de a face Hsc cand am fost la comisia de sterilitate.
Mult succes.

Mergi la inceput

Ingeras26,gasesti informatii despre Hsc cu dr.marinescu la acest topic vol.2.Daca mi-aduc bine aminte a scris despre asta elly_me.
Mult succes

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Draga Ingeras26a dar ce probleme ai avut de ai facut histero la Bancean la Polizu, ca eu am apropae acelasi istoric ca tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Jasmine, este greu sa ma ajungi din urma si nici nu-ti doresc, decat dpdv bb:)
Istoric:
2003 - am inceput operatiunea bb
2003-2006 - multe analize, histeroscopie, HSG, spermograma, hormonale, instilatii, inseminari duble - toate ok, dar bb nu venea
Martie 2006 - dosar de FIV, in aprilie urma sa incep inhibarea
Am plecat in concediu, am venit gravi. Super sarcina, frumoasa tare.
Dec 06 - am nascut-o pe Maya prin cezariana, super copil, frumoasa si desteapta, 100% fizic ca tati, 100% comportamental ca mami
Aug 07 - am ramas insarcinata, sarcina gemelara, una intra, alta extra, intra op din ev la 6 sapt, avort natural, extra spart trompa la 8 sapt, laparo si scos trompa dreapta
Nov 08 - am ramas insarcinata, sarcinac s-a op din ev la 5s3z, chiuretaj in dec 08.
Acum stau pe bara 3 CM si dupa al treilea, adik in martie 09, urmeaza a doua histeroscopie, sa nu am vreo sinechie si iar recomandare pt FIV.

Ei, te pui cu mine? hope not :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor, luna asta vreau sa fac si eu HSG. Stie cineva daca iau metformin pot sa fac aceasta analiza sau trebuie sa le intrerup. Va rog sa imi raspundeti si mie Va pup

Mergi la inceput

Marijan90,da, se intrerupe metforminul in caz de anestezie generala, administrare de substanta de contrast, cum este in cazul HSG.Sigur ti-a scris d-na dr.pe Rp.pentru metformin.Unde faci HSG?
Cu cine?
multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

BUNA.SUNT NOUA PE ACEST FORUM.DAR SUBIECTELE SUNT VECHI PTR.MINE.
PE SCURT SA VA PREZINT SITUATIA MEA: AM 26 ANI. SOTUL 27, CASATORITI DE 5 ANI.EU AM SOPC,IAR ACUM 4 ANI, AM RAMAS INSARCINATA NATURAL, DAR FATUL ERA MALFORMAT SI AM FACUT INTRERUPERE LA 5LUNI, IN URMA REZULTATULUI DE LA AMNIOCENTEZA.
ACUM VREM UN BEBE...AM FACUT O LUNA STIMULARE CU GONAL, SI SURPRIZA...A REIESIT HIPERSTIMULARE, SI AM ABANDONAT.
ACUM NE PREGATIM DE HSG,AM FACUT RECOLTARE DIN COL SI TOATE CELE,DAR MI S-A DESCOPERIT UN STREPTOCOC,SI IAU TRATAMENT.
O INTREBARE...A FACUT CINEVA HSG LA MEDLIFE GRIVITA?

Mergi la inceput