HSG si histeroscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

mariadan imi spui si mie daca dupa 10 zile de antibiotic pt streptococ ai scapat de el?
Eu acum fac tratament pt acelas lucru dar am primit tratament pt 7 zile. oare este de ajuns?
A facut si sotul tau tratament cu antibiotic? Ai mai primit si ovule?
Dupa cate zile de la intreruperea tratamentului ai repetat analiza?
Ce antibiotic ai primit tu? Eu iau cefaclor deoarece dupa antibiograma a iesit ca este sensibil la acest antibiotic. De la ce apare acest streptococ?
Imi pare tare rau pt tine. Stiu cum este sa simti ca mergi numai inapoi. Nu dezarma si cu putere inainte....Multa bafta!!!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

gabri-ela eu am luat Augumentin, 10 zile, la fel si sotul, doar atat. la asta a iesit sensibil.
Am scapat dupa 10 zile de tratament, dar ce folos ca mi/a iesit nenorocitul asta - Escherichia coli.
nu stiu nici eu cum de m/am pricopsit cu acest streptococ (ca sa nu mai zic si de asta nou), nici de cand, ca nu mi/am facut niciodata analiza secretiei vaginale.
nu stiu daca este de ajuns sa iei 7 zile. cine ti/a dat tratamentul?
dar ca sa fii sigura, ia 10 zile, inca 3 zile nu e chiar asa mult, nu?
Eu am refacut analiza la 10 zile dupa ce am terminat tratamentul.
partea proasta este ca abia saptamana viitoare am programare la Buc, si iarasi o zi libera de la servici, o zi intreaga pierduta pe drum, si daca iarasi iau ceva tratament, se duce si luna viitoare si nu pot face HSG
si pana nu fac HSG mi se pare ca bat pasul pe loc

Mergi la inceput

i-a mai iesit cuiva Escherichia coli la analiza secretiei vaginale, ce ati luat, cate zile, la cate zile se reface analiza, se poate face HSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna;chiar as dori sa stiu daca cineva a facut histero la filantropia?la dr.steriu?poate ma puteti ajuta cu niste informatii.mersi

Mergi la inceput

mariadan/sperantajavascript:insertsmilie('')
ca si voi si eu ma numar printre cele care se pregatesc de histero.eu am facut la medlife toate recoltarile:secretii; col; paps,etc.toate bune si frumoase, numai ca m-am picopsit si eu cu un streptococ b.
am luat tratament cu augmentin 7 zile+canesten ovule ptr.a nu face candida. de ce va recoman sa va tratati?ptr.ca odata ce s-a introdus substanta de contrast prin trompe,daca sunt permeabile, se duce infectia in uter, si e de belea.
acum si eu astept rezultatul sa vedem daca mai e sau nu streptococ,ca sunt cam pe muchie si vineri facem histero.sa auzim de bine...

Mergi la inceput

pufoasalaura iti urez bafta, eu parca vad ca trece si luna viitoare si............. nimic.
Ma chinui de nici nu mai stiu cata vreme sa fac HSG(la noi în oras) numai nu reusesc imi iesea VSH - ul mare, cand a iesit in limite normale, era plecat radiologul in concediu, cand a venit radiologiul - am plecat eu in concediu, apoi iar VSH mare. Acum cand vreau sa fac, o iau iar de la capat. DE data asta cu streptococ, cu E. coli (sper sa ma opresc aici) #351;i tot asa
Acusi fac anul de cand tot incerc, pai dac#259; o tin tot asa..........
tu totusi te-ai programat la HSG si refaci intre timp analiza?
sa ne tii si pe noi la curent

Mergi la inceput

plec la culcare, poate macar in seara asta reusesc sa dorm, ca ieri eram atat de suparata din cauza analizei asteia, ca nici nu prea am dormit

Mergi la inceput

mariadan
sa zicem ca ma joc de-a ce vrei tu.uite si acum astept sa ma sune medicul sa-mi spuna de e analiza alba sau neagra.de e buna, maine, ma duc pe nepusa masa la maternitatea filantropia si poate reusesc sa fac ceva,desi medicul meu gineco nu presteaza acolo, dar ma duc la recomandarea medicului endo.eeeee!!!!durere mare va tin la curent

Mergi la inceput

pufoasalaura - am spus ceva gresit? (sa zicem ca ma joc de-a ce vrei tu????)

Mergi la inceput

daca da, imi pare rau, nu a fost intentia mea

Mergi la inceput