HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
si eu trebuie sa fac HSG..dar de ala unde imi face radiografie la trompe.........nu echo.............
si la intersrvisan si am si eu o intrebare....nu se poate face cu trimitere de la dr de fam si cu adev de salarizare?????????
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
crista_up spune:
din cate stiu eu se poate face cu trimitere de la medicul de familie..daca nu eu am platit analiza si ma costat 150 ron..deci nu e asa de scumpa
Beatrice1982 spune:
la cluj la interservisan e 350..............
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
taty_ana spune:
buna fetele,
cine are nevoie de o programare la dr Dracea la Gynera i-o cedez, e pe 19 martie....astept PM
ladyxe spune:
Duminica am facut histeroscopie, diagnosticul e sinechie uterina, problema e ca tot am usoare sangerari si zilele acestea trebuie sa-mi pun sterilet.
A mai patit cineva asa cu sangerarile? Se mai poate monta steriletul chiar daca mai am aceste scurgeri, foarte putine?
catalinasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana buna fetele, cine are nevoie de o programare la dr Dracea la Gynera i-o cedez, e pe 19 martie....astept PM |
PT taty_ana
Buna
Am vrut sa-ti trimit PM, dar nu ti l-ai activat.
Multumesc
mariadan spune:
vineri sunt programata si eu pentru HSG la Giulesti
mai merge cineva vineri pentu HSG?
cu ce pot sa ajung din Gara de nord la Giulesti? tb sa-mi iau halat, papuci (haine de schimb - mi s-a spus sa vin pregatita pentru internare)?
ingeras26a spune:
Buna,
Urmeaza sa fac saptamana viitoare histeroscopie cu prof. Marinescu.
Stie cineva de ce am nevoie? Analize iti cere inainte? trimitere de la med de familie, sau doar adeverinta de la serv?
Multumesc mult,
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
felicia_ spune:
Ingeras, iti trebuie si adeverinta, si trimitere, ca iti face internare de o zi. De asemenea, haine de spital. Nu mi-a cerut analize inainte.
Pupici Mayei!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra