HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Felicia, sar'na mult!
o fac pe 30 martie si dupa aceea sa vedem cand incep fiv-ul! de-abia astept :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
jasmine30 spune:
Fetele a facut cineva HSG cu Dr MArinescu? Stiti cumva daca vine el sa citeasca filmul sau trebuie sa te duci la el dupa aceea? Eu am inteles ca el nu face cu lichid ci cu gaz. Voi stiti ceva despre asta?
Fetele care ati facut HSG cu Marinescu cat ati dat Profului, la asistente, etc?
cristiama spune:
Jasmine,
- HSG e o analiza la care un lichid de contrast e introdus prin trompe si se face radiografia pt a vedea daca trompele sunt permeabile
- ceea ce spui tu cu gaz e histeroscopie: o analiza in care uterul e umflat ca un balonas si se introduce o camera video pt a vede starea uterului
Eu am stat cateva zile internata la Giulesti:
- mi se pare ca Marinescu isi BATE JOC de paciente, respectiv histeroscopie, o analiza de 10 min, pacientele lui asteptau nemancate si nebaute cate 2 zile, nu se stia cand vine si pe una cel putin a chinuit-o exagerat de tare pt o analiza de rutina!!!!!
Nu i-a dat nici un ban si a plecat complet scarbita biata fata!
Mai facea si analize la 10 seara.
Despre HSG, daca iti permiti - costa cam 5 mil, du-te la o clinica privata, eu am facut si la Giulesti si la privat, la Giulesti nici macar nu a fost corect rezultatu!!! A iesit permeabila o trompa care nu are iesire in uter, deloc.
ingeras26a spune:
Cristiana, de ce spui ca isi bate joc de paciente Marinescu? nu de alta, dar eu urmeaza sa fac histeroscopie cu el...am programare, pp ca mi-o face in aceeasi zi, ca mi-a zis sa vin nebauta, nemancata etc.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
jasmine30 spune:
Buna ingeras 26a,
Eu am facut histeroscopie cu Prof Marinescu si nu si-a batut deloc joc de mine. E adevarat ca am asteptat destul de mult pana sa intru in sala unde se face operatiunea, dar am fost tratata foarte frumos nu doar de dansul ci si de asistente.
Este un dr foarte serios care eventual ridica tonul daca te vaicaresti prea tare sau daca nu faci ce iti spune dansul.
Ceea ce e destul de nasol e ca nu face anestezie, dar crede-ma dureaza operatiunea prea putin ca sa mori dintr-o asemenea durere. Nu te mint, dar doare destul de tare, dar nu moare nimeni din asta.
Pup si succes !
Eu cred ca voi face HSG cu dansul pt ca la histeroscopia de anul trecut a iesit totul bine, dar nu am ramas gravi si acum incerc sa vad daca si trompitele sunt ok.
Pup!
cristiama spune:
Fetelor, fiecare isi alege doctorul pe care il doreste dar:
- eu am facut hiesteroscopia la Giulesti cu Niculescu, nu m-a durut deloc, contrar parerilor fetelor, a durat totul 10 min si am plecat acasa, analiza am facut-o pe la 7.30 dimineata. Pe la 8.30 eram acasa in dus!
- in salon cu pacientele dr. Marinescu programate la histeroscopie: in prima zi nu a aparut deloc si au stat amaratele nemancate, a doua zi eu m-am externat la 6 seara, si-i facuse deja uneia histeroscopie, nu imediat dupa ciclu ci in ziua 17 parca, cand colul se inchide si nu a putut sa i-l deschida, la mine s-a deschis usor, la ea a bagat tot felu de chestii metalice si era biata fata ingrozita de ce a patit!
Nu trebuie sa fie un chin!
- alta pacienta a facut analiza la 9 seara!!!!!!
Statea deja de 2 zile in spital, timp in care... a asteptat.... pt o analiza de 10 min!!!!!
daca voua asta vi se pare OK, e alegerea voastra, ce spun eu e ca poti fi tratat cu respect, esti om pana la urma, si e o analiza simpla, de rutina, dureaza 10 minute si NU E DUREROASA!!!!
Asta daca e facut civilizat!
mahaui spune:
buna seara fetelor
trebuie sa va spun ...ca va admir sincer pe cele care ati facut histeroscopie fara anestezie..am facut si eu una in luna octombrie 2008...si alta nu imi mai doresc..si a fost cu anestezie, dar durerile de dupa...nu le pot descrie..acum nu stiu daca numai HCG a fost cauza p[t dr mea a considerat ca ar fi indicat sa imi faca si un chiuretaj in timpul HCG-ULUI...ca sa imi reiinoiasca endometrul..si nu va spun de dureri am incasat apoi....si app de sangerari ..si eu am sangerat cateva zile dupa...dar dr a zis ca este normal cel putin in cazul meu fiinca m/a si chiuretat...in fine cel mai fanny a fost..dupa ce m-am trezit din anestezie..imi spune dr..va astept peste 5 zile sa facem si o histerosalpingografie
....sigur ca am refuzat..dar peste 3 saptamani tot a trebuit sa o fac..fiinca la mine trompele chiar sunt o mare problema..am 4 laparoscopii pana in prezent..multe instilatii, perfuzii ,histerosalpingo,si 3 fiv-uri nereusite....si app de Marinescu..este foarte superficial si necomunicativ...i-am fost pacienta timp de 6 ani...
subhanAllah
mariadan spune:
am facut si eu HSG (in sfarsit) si vestile nu sunt prea bune.
una dintre trompe este infundat#259;, nu a iesit deloc pe film, parca nici nu ar fi, iar cealata este permeabila, dar dupa cum a spus medicul "cam subtire".
ce parere aveti?