HSG si histeroscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

georgia_c si eu am fost luna trecuta de am facut HSG. Nu am luat pe nimeni cu mine, nici ptr suport moral, nici fizic. Cu o zii ianite am facut VSH-ul, care era aproape de limita superioara, si cu toate acestea l-am facut. de durut, pe mina ma cam durut..degeaba miau zis fetele care ieseau de acolo, ca nu doare, sa ma relaxez..pe naiba..ca a durut. Dupa analiza, am aplicat eu un absorbant ce l-am avut la mine. Trebuia sa se elimine acel lichid, dar nu s-a mai eliminat. Am avut o usoara sangerare..vreo 3 stropi..si asta a fost tot. Nu am luat nici un nurofen sau un alt antiinflamator.Iar dupa analiza am maers la cumparaturi. deci nu cred sa te afecteze prea mult. Multa bafta, relaxeazate si va fii bine.

http://mt.lilypie.com/ZxqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

si eu am vrut sa fac HSG, dar inainte a trebuit sa fac si analiza secretiei vaginale si surpriza - initial - streptococ + enterococ, tratament 10 zile, am refacut analiza - rezultat E.coli.
concluzie - pana nu dispar toate astea, nici sa nu ma gandesc la HSG.
la mine in oras nu mi s-a cerut decat VSH-ul, dar daca acum stiu ce mi-a iesit la analize, cum sa ma duc? incerc de mult timp s#259; fac HSG, dar nu putream pentru imi iesea VSH - ul mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buna ziua, crista up am vazut ca zici ca te-a durut hsg, dar trompele au iesit ok?
care a fost rezultatul?
sper ca bun si ca te apuci repede de bebe!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

Analiza a iesit bine, trompele sunt ok...dar in luna asta nu am ramas, desi se zice prin popor ca dupa aceasta analiza raai repede. Nu stiu din ce cauza, sa nu fii prestat in ziua cu pricina..eram departe de casa si am luat-o pe bajbaite..cert e ca acum voi lua Pregnyl..numai sa il gasesc ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Eu am facut HSG in 24-02.Timp de 6 zile am luat in fiecare zi o aspirina,in zilele 4,3,2,mi-am pus cate un ovul de fungarest,23 seara purgativ,iar in dmineata de 24 cu O ora inainte de hsg am luat un antibiotic de zitromax.Asta e procedura aici.
Durerile sunt doar cand iti introduce subst de contrast...Ca atunci cand iti vine stopul,doar ca mai intens.
Echipa medicala[3 persoane] a fost super super ok.Ideal sa ai un absorbant si un ibuprofen pt dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Buna!
Maine am si eu programare pt histero. Dr. mi-a cerut ca inainte de analiza asta sa fac:
secretie, culturi din col, clamydia, ureaplasma, micoplasma, VSH-ul si hemograma. Toate in limite normale mai putin secretia unde mi-a iesit candida. Aveti idee daca o sa-mi faca histeo? Sau pierd inca o luna?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Mie mi-a facut HSG cu tot cu candida, cred ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

ami79
din ce mi s-a spus am inteles ca toate analizele din col, paps tb sa iasa ok.prezenta candidei indica o infectie si hsg nu ar fi trebuit facuta deoarece e fff. posibil ca infectia sa fi ajuns in burta.mai cere niste pareri...e foarte important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

ca tot veni vorba de hsg,care urmeaza sa-l fac cat de curand! daca cititi aceste randuri as dori sa stiu daca aveti cumva idee despre dr.mihaela steriu de la filantropia si medlife.
a fost o sg. data la dansa si mi s-a parut ok,poate putin rece dar era prima oara cand o intalneam. pe net am vazut pareri pro dar si unele care ma socau.mersi
am scris despre ea pentru ca este fff posibil sa fac histero.mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

am refacut analiza secretiei vaginale si a iesit OK.As putea în sfarsit sa fac HSG
gabrie-ela as mai avea cateva intrebari.
adresa mea este mariadan26@yahoo.com

Mergi la inceput