Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Camy, si ma bucur enorm sa citesc ca va merge bine. Sa va ajute DD sa o tinetzi tot asa si in martie sa apara bb in burtika .

Ankule, ce frumoasa e Eliza in costumul de balet ! Iar Erika e bucatzica rupta din tine!

Revin.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ankule deci rad cu lacrimi in ochi...bai frate..s-a dus neuronu in vacanta de iarna ..ma intreaba cipri de e rad asa..am zis ca azi is varza raaau de tot! iti stiu fetili..si-n mintea mea era clar tot..numa dejtele o luara adjurea sorry..da' sorry
camy ma bucur ca relatia voastra merge bine! sa va dea Doamne Doamne bebelasii mult doriti!
mergem la baita

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Rali, e vorba de ultimele 12 luni, nu numai 2008.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

anaxena,ile felicitari

Tecky ce bine ca i-au trecut bubitele Ralucai

Alina sanatate multa lui Rayan

kimmy sper sa reusiti sa cumparati apartamentul

Camy multa sanatate si fii optimista,o sa vezi ca totul va fi bine si in curand ve avea si tu bebeul mult visat

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mai, ca m-am enervat...azi am citit primele 9 capitole de la Odisee, pana mi-au facut si eu aparitia. Si, fiindca scriam din an in Paste din cauza problemelor, va invit sa-mi spuneti pe care am suparat/enervat. Ca poate ati scris pe undeva si n-am citit . Poftiti acum cat va rog, dupa aia nu mai iau in considerare nimic .

In alta ordine de idei, am o stare ciudata, sunt nelinistita (si tanara ), melancolica si cu picioarele in butoi, nu-mi vine sa sar inca in el.
In afara de asta ma doare si burta si toate cele, menstruatia nr 3 nu apare desi ma doare uterul rau...iar Anka mi-a facut pofta de eclere .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ana, Ileana, felicitari!

La multe lunite bebeilor care isi rotunjesc nr. de luni!

Sunt cu ochii pe voi .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xeno, daca tot ne-ai invitat sa "dam" in tini, ia de aici: ma enervai ca aveai (si ai) ashea tatze misto si apetisante si te vaitai toata de ele, iar io aveam (si am ) platfus. Na, ca am recunoscut . Sa fug ?

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Diarux bine ai revenit

i-am aratat sotului jumperul de pe situl miniblu,ca ce-i ala ii explic ce este ,citeste si imi zice pai nu vezi ca e de la 12 luni ?,deci voi daca il luati de la cate luni il puneti pe bb in el?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Vai da ce ciuda mi-e ca tot in urma sunt cu cititul

Kamelya nu stiam de faza cu buna de plata daca i-a iesit dintisor..foarte tare

Turturica...ohoo,pana sa pot pune poze cu casa noua,mai am din pacate muuult!

Ana,Narcisa va pup tare,sunteti niste dragute

Va multumesc tuturor pentru urari

Violeta imi pare tare rau ca suferi din cauza dintilor,sper din suflet ca se rezolva cumva sa nu trebuiasca sa renunti la laptic.Ar fi culmea!

Fetelor,in legatura cu apartamentul,am fost azi sa vad 2,si pana la urma ne-am decis la unul,care ne place,faza e ca e in constructii blocul,si o sa-l preluam intr-o stare...uff,nici n-am cuvinte,de trebuie sa mai investim o gramada de bani,si mai ales timp,deci nu ma vad mutata pana in martyie,dar incet cu treaba buna,vom reusi!

Sybille multumesc ,sa stii ca tot timpul numai asta am in cap,cum le asez,si ce fac in casa mea,cum decorez camera de bebe,deci sunt melancolica rau.Fetele care stau in chirie,cred ca ma inteleg.Ar trebui sa va pun poze sa vedeti cat suntem de ingramaditi aici!

Multumesc pentru raspunsurile cu detergentul si cu spalatul rufelor impreuna sau separat.

Azi sunt putin trista pentru ca fetita mea a papat numai 300 ml de laptic.Undeva gresesc,si vreau sa-mi dau seama cat mai repede

Capri,eu nu as tunde-o!Are un par superb Ilincuta.Ce n-as da sa aiba si chelbioasa mea

Fug sa spal aragazul ca in 2 ore imi vin musafirii si maine nu mai am vreme.

Va pupacesc,si maine probabil nu intru,sa stiti ca o sa-mi fie dor de voi!
Noapte buna,sa aveti un weekend linistit si calduros!Pup pepenasii!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hai ca am revenit ca inca nu a aparut sotul de la munca

Capri nu mai stiu ce ai zis tu, dar anka a fost prima si mi-a taiat macaroana...m-a transformat din asa in asa

Camy sa dea Dumnezeu sa se finalizeze cu bine planul cu bebe, pe ce cale o fi sa fie.

Tetine de la Avent pt. cereale sunt si unele cu un fel de dreptunghi cam cat tine varful sa zic asa...

Revin.....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput