Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
dia_filipas spune:
Anaxena feliitari pt. locul 2, desi ar fi trebuit sa fii prima!
E de porc toata faza...
Ileana felicitari si tie!!
Tecky ma bucur ca ati scapat de bubite!! 
Alina Maria si eu zic ca e mai bine sa mergeti la spital. Acolo sunt pregatiti daca Doamne fereste!! se intampla ceva... Multa sanatate!!
Kimmy multa bafta cu apartamentul!! In ce zona e? Eu cunosc Clujul ca am facut faculta acolo...Eu deja spal hainele cu ale noastre, si folosesc Dero surf, cu levantica, miroase suuuper si tine foarte mult, chiar si cat timp is purtate...
the-andreea mama ce vecini idioti! Auzi sa faca bar de zi la usa ta! Sper ca-i poti pune la punct, sa inceteze!
Mada nu stiam de faza cu paharul si bubitele!!! Mersi
Cuscra
imi pare rau ca v-a prins ploaia si ca Matei are bronsita!!
ginerica sa se faca bine repede!! Mama lui de anotimp rece, ca mult ne mai chinuie!!
Vio29 imi pare rau de problemele cu dantura!! Sa stii ca Miruna papa mixt, si nu s-a dezobisnuit de san, ba chiar il prefera! Poate ai si tu noroc sa nu se dezobisnuiasca, si sa te poti trata.
Ce bine suna snitelele alea...
Jjovana sper sa nu fie vorba de strabism si sa fie bine ochisorii! 
Ruxi iupiii s-a intors oitza ratacita!!! Ce ma bucur!! Are you back for good?? 
Anka era dulce Eliza cu parul scurt! Eu is pro par scurt, ca e mai usor de ingrijit la copii mici...Eu asa l-am avut. Oricum mie nu-mi plac funditele si clemele...no offence...
Aaaa ce costumas fain are!!! I l-a facut cineva? Ce scumpa e in el!!
Camy ce mult ma bucur ca e armonie intre voi!! Sper sa aveti cat mai curand bebele mult visat. In ce sens veti "lucra" la bebe? Adoptie? Sau ai primit unda verde sa incerci natural? Aaa si sper sa nu fie nici o problema cu inima!!
cu enervatul ma enerva Sun si Xena si Oana si alte cateva care se plangeau ca-s grase si cand colo...slabaturi neica in toata regula!!
Si la inceput ma enervau mesajele lui Mada pt. ca scrie fraze lungi fara punct sau virgula si mi-era greu sa le urmaresc
, si mi-era ciuda pt. ca ea zicea numa chestii interesante si de tinut minte. Acu' m-am obisnuit cu stilul ei si o citesc cu maaare placere...si mult mai usor...
Oricum, toate sunteti exceptionale!!
Gata, ma opresc ca am ajuns in sfarsit la zi!!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
ankalaura spune:
Cami draga mea
Toate gandurile bune le trimit catre voi! Ma bucur atat de mult sa vad ca va intelegeti din nou, si mai ales ca v-ati hotarat sa reluati "proiectul bebelusul"
Sa ai incredere in voi! Doamne Doamne e acolo, niciodata sa nu te indoiesti ca are grija de voi!
anaxena spune:
camy te pup dulce si dupa ce va linishtitzi sper sa nu ma uitzi cu vizita la Pitesti
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
moni_or spune:
Anka, multumesc mult pt. carti, le-am primit, acum chiar ca o sa am activitate.
Ai doua fetite superbe care pot fi mandre de mamica lor!
Diarux, mie-mi esti tare draga, ca va citesc demult.
Da fara nicio legatura,
mie nu-mi faci poezica de welcome?
Ca suntem mai multe fete noi care asteptam la usa ta cu sufletul la gura, cam asa: 
Mada de IrlandeAzia, ca am inteles ca asa se spune, multumesc pt. urarile de bun venit. Nu eu te-am intrebat de intoleranta la lactoza, stiu ca te-a intrebat cineva da nu mai stiu cine.
Sunt tare dulci fetitele tale, sa iti traiasca, le-am vazut in slideshow.
Camy, un mare
din partea mea, mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul. Ma rog sa vi se indeplineasca visul cat mai repede, chiar in martie daca se poate, sunt sigura ca Dumnezeu iti va rasplati bunatatea si taria de care dai dovada. Si ma bucur enorm ca te intelegi bine cu sotul tau, asta e primul pas spre fericirea care va urma, sunt sigura.
Anaxena, eu zic ca faptul ca ti-au facut-o asa "pe fatza", cu asa diferente intre voturi si punctajul juriului ar trebui sa te consoleze, ca e clar ca a fost intentionat si ca meritai sa castigi. 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ankalaura spune:
DIA - costumul de balerina? E de la scoala la care merge, e pentru spectacolul din decembrie, au toate la fel. Initial, si noi am crezut ca le vor face undeva, dar vad ca are eticheta, deci e "serie"....
Celalalt rosu cu care merge la antrenamente e facut, dar tot de ei. Si personalizat cu sigla scolii.
moni_or spune:
Acuma vad cate pupicuri sunt in mesajul meu anterior, am o dispozitie tare pisicoasa azi, l-am zapacit si pe Luca de cat l-am pupat, cred ca o sa-i ramana urme de buze pe fatza in curand. ![]()
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
anaxena spune:
acu sa revin la miorlaiturile mele!!
azi iar n-am stat acasa si am facut ture intre banca si salone,si am facut si un bine meritat masaj
apropo ashtept completari la capitolul:"pe mine m-a enervat anaxena pt ca..."
eu nu ma supar si dc ma supar asta intr-un caz foarte rar e pe vecie
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ralirali spune:
Fetele, voi cum stiti? Se considera concedii medicale in ultimele luni calendaristice sau anterioare? Sunt obo si nu ma pot exprima altfel la ora asta...Adica eu am dreptul la 90 de zile pe 2008 sau din nov anul trecut pana in nov acum. Intreb asta pentru ca la mine la job in baza de date apare statistica pe 2008 si lumea zice ca e vorba ultimele 12 luni.
SAr'na
ana_a spune:
oanasm, asa-i cu cerealele, ai dreptate. Insa nu mai stiu cine intreba de tetine pt cereale de la avent si i-am raspuns ca sunt tetine cu gaura in cruce anume pt tetine. Eu la Stefan i-am dat cereale in lapte cu biberon pt ca el nu vroia altfel cerealele. Nu a mancat niciodata cereale din bol cu lingurita.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam